Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 9.5.2009 21:38:05
|
|
|
|
tailor
|
nikoli varala in nikoli bila prevarana
|
|
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 14:34:34
|
|
|
|
gregstrx
|
Kaj pa je varanje pravzaprav?
|
|
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 15:26:15
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx Kaj pa je varanje pravzaprav? Nič ni, ne se ti s tem obremenjevat.
|
|
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 15:38:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweed Še nobenega fanta nisem prevaral... A se lahko podpišem?
|
|
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 15:39:25
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tailor nikoli varala in nikoli bila prevarana Kako pa to lahko trdiš in še ploskaš zraven?
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 15:43:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tailor nikoli varala in nikoli bila prevarana Hmmm... v mojih divjih letih sem spala (pa ne dobesedno SPALA ) s tipom od ene, ki je naokrog na veliko govorila, da še nikoli ni bila prevarana in da nje njen tip tudi ne bi nikoli prevaral... fajn motivacija je bila to za preverit te besede... pa tip tudi ni bil slab.
|
|
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 15:44:14
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: tailor nikoli varala in nikoli bila prevarana Kako pa to lahko trdiš in še ploskaš zraven? Joooj ZARA, ona pač ve.
|
|
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 15:45:37
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: tailor nikoli varala in nikoli bila prevarana Hmmm... v mojih divjih letih sem spala (pa ne dobesedno SPALA ) s tipom od ene, ki je naokrog na veliko govorila, da še nikoli ni bila prevarana in da nje njen tip tudi ne bi nikoli prevaral... fajn motivacija je bila to za preverit te besede... pa tip tudi ni bil slab. Vau kerensa, kaka frajerka si ti.
|
|
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 15:46:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
To nima nobene zveze s frajerstvom. Pač - ko je govora o tem, katera ve, ali je ali ni bila prevarana.
|
|
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 16:08:30
|
|
|
|
memole
|
Še nikoli, so pa mene!
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 16:09:20
|
|
|
|
Splišni
|
Ja, jaz sme ga, sem se zdela sama sebi ful faca, ker je on tudi mene.
|
|
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 16:10:15
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: tailor nikoli varala in nikoli bila prevarana Kako pa to lahko trdiš in še ploskaš zraven? , ampak to pa res.
|
|
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 16:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ja, jaz sme ga, sem se zdela sama sebi ful faca, ker je on tudi mene. dobr si ga
|
|
|
|
RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj 12.5.2009 16:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: gregstrx Kaj pa je varanje pravzaprav? Če imaš spolni odnos z eno drugo, ne s tisto, s katero naj bi bila par. ga ze zavajas na kriva pota
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?