sladka33 -> RE: ali ste kdaj prevarale fanta in zakaj (6.3.2009 11:42:15)
|
Poročena sem 12 let. In imam otroka. V zakonu nama je začelo škripat že nekaj časa nazaj. Bila sem nezadovoljna, moža nikoli ni bilo doma, za vse sem bila sama... Potem sem se odločila za spremembe, najprej na sebi...delala sem ful na sebi, se posvečala več sebi kot prej, skratka malo pozabila na moža...potem sem spoznala prijatelja, ki mi je znal povedat kako lepo besedo, potolažit, našla sma veliko skupnih stvari...in po več letih prijateljevanja, sem enkrat z njim prevarala moža...kar pa mi je bilo seveda žal že tisti trenutek ko sem to naredila...potem sem stike popolnoma prekinila z tem prijateljem...zdaj pa sem zvedela, da ima mož drugo...kriza...Sploh ne morem k sebi..Sama sem ga prevarala, zdaj pa ko me je on, sem komaj spoznala kako ga ljubim in ga nočem izgubit. Pri njemu pa je šlo seveda že dlje kot samo skok čez plot. V njo se je zaljubil...In zdaj je stvar zelo zakomplicirana, nje ne more pustit kar tako, mene pa tudi ne. Imama se še vedno zelo rada, samo ne vema oba kako naprej. Jaz sem se začela zdaj ful trudit, ko sem spoznala da ga izgubljam, in nevem če ne prepozno. Žal mi je ful za to, ker sem prva skočla čez plot. Zato vam polagam na srce: če imate kako misel na to da bi varali - ne delajte tega. Tudi če je zakon v krizi, raje se prej pogovarjajte in skušajte rešit, preden je prepozno. Upam da za mene še ni...
|
|
|
|