Kaj bi bilo to????? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

aljča -> Kaj bi bilo to????? (28.4.2005 16:17:51)

Pozdravljene!

Po dolgem času se vam oglašam,ker sem v drugem tednu polne brzine v službi;).Sploh ne vem kje se me drži glava.Komaj še najdem čas za tu gori.
No pa naj vam opišem zadevo,ki me muči že tretji dan pa ne vem kaj bi to bilo,morda je vse skupaj še prehitro ampak jaz sem malo zvedava in upam za vašo pomoč.:zmeden2:
:hudicek: sem imela 4.4.posvet pri Kovačevi sem pa imela 8.4.,takrat je bil tudi peti dan mojega ciklusa za nadaljevanje s postopkom IUI(3).Na žalost pa nisem nič na ta dan rihtala,ker sem imela že folikel prevelik in so mi inseminacijo za ta mesec odsvetovali.Počakati bi morala na maj...
26.,27.4. sem dobila rahel izcedek svetlo rjave barve,ki je bil samo dva dni.Danes pa me boli zelo močno na desni strani jajčnikov,bolečina je bolj podobna zbadanju ali špikanju z šivanko.Tud nasmejati se ne smem na glas ker me kar zvije.Sedaj pa sem jaz čisto:zmeden2:,ker se še nikoli pred:hudicek:nisem takole počutila.Včasih imam pred :hudicek:izcedek rjave barve pa potem se vlije in takrat pridejo krčki.
A mi lahko poveste kaj bi bilo to?Res je da sem sedaj brez komiflena in dabrostona in sem pomislila, da je mogoče kaj v zvezi s tem,samo potem bi me bolel cel spodnji del.Hvala za pomoč in lepo se imejte.Pomislila sem tud na to, da se nama je mogoče posrečilo:duda:???????
lep pozdrav Alja:metulj::metulj:

SašaR -> Kaj bi bilo to????? (28.4.2005 17:53:40)

Upam da se vama je posrečilo!
Bom držala pesti!

tinkamiška -> Kaj bi bilo to????? (28.4.2005 18:58:24)

Aljča, ti ne znam odgovorit:zmeden: Ti pa iz srca želim, da vama je ratalo:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Tinka

aljča -> Kaj bi bilo to????? (28.4.2005 19:19:33)

Res sem malo pomislila na to, da bi se nama ta mesec le lahko posrečilo:duda:,ker imam pavzo pred tretjo IUI.Sam nočem neč velik mislit,ker ponavadi je zmeraj tako, da pride:hudicek:in sanje se razblinijo.Ampak na desni strani pa še kar špika:zmeden2:
Punce hvala, ker upate,da bi bilo....bomo videli,čez vikend moram počakati.
Alja:metulj::metulj:

Skye -> Kaj bi bilo to????? (28.4.2005 19:34:15)

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

da te špika :duda::)

aljča -> Kaj bi bilo to????? (28.4.2005 19:36:26)

Skye a misliš da je to to?????? A je kar znamenje da bom:hudicek:dobila???

Skye -> Kaj bi bilo to????? (28.4.2005 19:38:52)

Lahko bi bila vgnezditvena krvavitev...le ta se se lahko (ni pa nujno) pojavi nekje 7-10 dni po ovulaciji in je zelo šibka...par kaplic.

Močno :miska::miska::miska: pesti zate, da je to to.

tia -> Kaj bi bilo to????? (28.4.2005 20:46:53)

Aljča

držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da se je vama posrečilo pa to bre kakšne zdravstvene pomoči.Pozitivne misli so največ.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

Sofia -> Kaj bi bilo to????? (29.4.2005 8:46:07)

moja prijatlca je imela popolnoma iste znake, seja pa je :nosecka:

Upam, da si tudi ti:bravo::bravo::bravo:

girly -> Kaj bi bilo to????? (29.4.2005 9:15:18)

mogoče si :nosecka: al pa maš samo take znake, ker nimaš več horonskih tablet. držim :miska:, da bo pokazalo :modri:

srečno :rozica:

Sulfinija -> Kaj bi bilo to????? (29.4.2005 10:21:12)

Aljča!!!!!!

Sem čist v isti kaši kot ti.Ne vem kako si naj razlagam to najino kolobicoji s tem izcedkom,ki nama nagaja?
Mogoče pša sva že obe v 9nebesa in še niti ne veve,ali pa se bove kar srečale obe na zadnjem IUI.

lp Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

PiaM -> Kaj bi bilo to????? (29.4.2005 10:23:50)

To bi bilo res najlepše, da vam je ratalo!! Držim :miska:
:angel: :modri: :nosecka: 9nebesa :duda: :pujs::rozica:

aljča -> Kaj bi bilo to????? (29.4.2005 15:21:24)

Hvala za lepe misli, da bi bilo lahko:modri::roza:ampak jaz nočem, preveč misliti na to,ker sem ponavadi razočarana.Lepo pa bi bilo vseeno.Danes me ni nič špikalo po desni strani ampak imam samo tak moker izcedek.Zlo neprijetno. Bomo videli,čez vikend bom počakal v torek bom pa naredila test.Seveda,če ne bom imela kakšnega presenečenja prej:hudicek::zmeden2:.
Vsem želim lepe praznike:morje:

Stran: [1]