vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

andreja69 -> vprašanje (28.4.2005 15:35:29)

en lep pozdravček vsem na tem forumu:rozica:
Jaz bolj obiskujem forum: zanositev, ker se z možem že dalj časa trudiva za:duda:.M pričakujem čez tri dni, mene pa že nekaj dni zbada v jajčnikih, danes zjutraj pa me je zbadalo okrog popka. Nekje sem prebrala,da je to tudi eden od prvih znakov nosečnosti.Naj omenim tudi, da me vsake toliko rahlo boli v spodnjem delu trebuha. Kaj o tem menite ve?

najlepše se vam zahvaljujem za odgovore

LP Andreja

mammy26 -> vprašanje (28.4.2005 16:40:47)

mene je tako špikalo okoli popeka šele sedaj v tretji nosečnosti, zaradi česar mi tudi ni dalo miru in sem test naredila tri dni pred datumom prihoda M, ki pa v najino veselje :) ni prišla.

Poskusi narediti test in boš videla, še bolje da počakaš par dni, kajti iz dneva v dan je hormon HCG bolj prisoten in boš tudi točneje izvedela rezultat. Pri meni je zaradi tako "zgodnjega" testa druga črtica pokazala zelo slabo vidna, a po nekaj dnevih kasneje je bila že močna črtico.

Držim pesti da se bo pokazala :modri: črtici.

Javi kako bo kaj!

mammy26, 35t 1/7

tinkamiška -> vprašanje (28.4.2005 17:15:38)

Andreja, jst mislim, da raje še malo počakaj, da ne boš razočarana, ker res redko test tako zgodaj zazna nosečnost.

Tudi mene ja pikalo okrog popka, ampak mene je kdaj tako pikalo tudi pred M.

Test sem delala en dan po zamujeni M in mi je pokazal rahel plusek. Če bi delala 4 dni prej sigurno ne bi pokazalo še nič.

Držim pesti, da boš kmalu zagledala:modri::roza:

LP,
Tinka

bobek05 -> vprašanje (28.4.2005 17:20:19)

Jaz ti predlagam, da še malo počakaš s testom, ker sem ga jaz tudi delala na 28-i dan in potem je bil negativen. Vsa razočarana sem čakala M, potem pa ni blo (oz. je bil samo rjavkast izcedek, pa malo me je špikalo in sem mislila, da so to začetki M, ker se mi vedno tako začne prvi dan, drugi dan pa se potem "ulije" - naslednji dan pa nič).. 3 dni po prvem testu sem zjutraj naredila še enega in ta je bil pozitiven :bravo:

Sedaj sem srečka :nosecka: v 31t

KMALU -> vprašanje (28.4.2005 18:25:03)

Meni je bilo isto kot pred M pa sem :nosecka:. Vse je mozno, ampak ne se na to zanasat. Pri vseh je drugace.
Zal ne gre drugace,kot da pocakas na izostanek M.

PIA 1 -> vprašanje (28.4.2005 18:31:48)

Kaj pa jajčniki?Če imaš vnetje,je prav tako zbadanje v spodnjem delu trebuha.:angel:

PIA 1 -> vprašanje (28.4.2005 18:31:49)

Kaj pa jajčniki?Če imaš vnetje,je prav tako zbadanje v spodnjem delu trebuha.:angel:

nina42 -> vprašanje (30.4.2005 14:55:23)

Ja po moje je čisto možno, da si noseča. Jaz sem čutila isto kot ti oziroma še zdaj čutim :nosecka:11 tednov. Tako da bi jaz rekla da si.
Glede nosečnostnih testov pa nimam dobrega mnenja.
meni so prvi trije pokazali, da nisem noseča, šele četrti je pokazal plus 5 dan po izostanku menstruacije, pa še ta plus je bil tako neviden, da nisem vedela če ga res vidim ali se mi samo zdi, da ga vidim, ker sem si ga tako želela videt.
no, na koncu sem spet ponovila test še čez en teden in končno je bil v okencu normalen plus.
takrat se mi uje skoraj zmešalo, ves čas misliš na to. sem nisem sem nisem sem nisem............ GROZNO!!!!
upam da si noseča!!!
Lp, nina

Stran: [1]