|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se igrate...?
27.2.2009 20:58:25   
dejzi
...s svojimi 7m starimi sončki? (ali ste se igrale)
Malo se firbčnauser posted image .

Midve pojema, ploskamauser posted image user posted image , gledama prstke in spoznavama različne materiale s pomočjo plišastih igračuser posted image user posted image . Pa še bi lahko naštevala...

Kaj pa vi?

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se igrate...?
27.2.2009 23:05:38   
maca m
Jaz mu veliko pojem in zraven maham z rokami. Rad ima bibaleze, pa po lojtrci gor in dol - se tako smeji, pa se ga komaj dotikam.
Veliko tud pleševa, ga držim v naročju in se malo zibava in vrtiva.
Ku-ku je itak zakon.
Igrače so mu zanimive samo tiste, katere lahko nese v usta. Te dni ima najrajši puzle, mogoče zato, ker ko jih grize cvilijo.
Plišastih igračk mu zdaj ne dajem, ker vse nese v usta.
Kadar je nagec - so prstki na nogicah zakon.
Veliko smeha je, ko se gleda v ogledalo, ko ga valjam po taveliki žogi, ko ga lupčkam, ko ga ati bolj visoko dvigne (on pa leti), ko mami telefonira on pa za špago vleče, ....

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako se igrate...?
28.2.2009 20:40:45   
dejzi
IZVIRNO SPOROČILO: maca m

Te dni ima najrajši puzle, mogoče zato, ker ko jih grize cvilijo.

Kakšne puzle so to?

Ja, ku-ku je res zakon. Jaz sem jo še na telefon posnela in ji dam vsak dan za poslušat. Se ful smeji (po moje si misli: končno nekdo govori moj jezikuser posted image ).

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu maca m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......