|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hlače za močnejša stegna
27.2.2009 20:49:49   
Gina
Imam večni problem. Nikakor ne dobim hlač zase. Imam ožji pas in močnejša stegna, kar me sicer nič ne moti. Moti me pa, da ne dobim hlač. Če so mi prav čez tace, mi štrlijo v pasu in to v najboljšem primeru vsaj 5cm, če so mi skoraj prav. Če so mi pa prav v pasu, me tiščijo čez noge.
Vsakič moram probat čez 50 hlač, da dobim ene, ki so mi vsaj za silo prav, ker na koncu kupim tudi take, samo da nekaj kupim. user posted image

Kje kupujete hlače tiste, ki imate podoben problem? Katera trgovina ali katera firma, model?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hlače za močnejša stegna
27.2.2009 20:51:02   
Anonimen
Kolk maš pa številko?
Evans ima od 40 naprej, pa ima ful modelov k so v pasu ful ožji k v rit.
Pa S`oliver ma tud včasih kkšn tak model.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2009 21:34:59   
DanijelaNeli
LUI JO ima take kavbojke,ki so tudi ožje v pasu.V Ljubljani je trgovina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2009 21:35:43   
tintin
Dorothy Perkins v Emporiumu, cene hlač...okoli 40 evrov, super modeli...malo širše hlačnice in fajn pas (ne prenizek, amapk lepo do pasu). Res priporočam. Sicer jaz tudi kupujem S'Oliver, ampak imajo nižje pasove, pa tud kar sedejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2009 21:38:56   
AnciM
V trgovini kjer mi zastonj zožijo in skrajšajo hlače. user posted image V navadnih trgovinah pa živce zgubim. Raje ne grem niti gledat.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2009 21:57:08   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Kolk maš pa številko?

42 številka. Evansa ne poznam. Kje to prodajajo? S Oliver ima strašansko široke pasove večinoma, vendar sem v vseh zgodovini probavanj resnično enkrat našla ene hlače, ki so bile tudi zame.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2009 21:57:33   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

LUI JO ima take kavbojke,ki so tudi ožje v pasu.V Ljubljani je trgovina.

Kje pa je to v Ljubljani?

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2009 21:58:44   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Dorothy Perkins v Emporiumu, cene hlač...okoli 40 evrov, super modeli...malo širše hlačnice in fajn pas (ne prenizek, amapk lepo do pasu). Res priporočam. Sicer jaz tudi kupujem S'Oliver, ampak imajo nižje pasove, pa tud kar sedejo.

Aha, bom šla pogledat. Thx. Nikdar ne morem gledat na ceno, ker če bi gledala na ceno, še tistih trojih hlač, ki jih premorem ne bi imela.user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2009 22:04:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Kolk maš pa številko?

42 številka. Evansa ne poznam. Kje to prodajajo? S Oliver ima strašansko široke pasove večinoma, vendar sem v vseh zgodovini probavanj resnično enkrat našla ene hlače, ki so bile tudi zame.

Evans je v Emporiumu v lj..
Nasprot maš še Wallis kjer se tud kaj dobi, pa DP je tud zravenuser posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2009 22:12:06   
KT

Imam večni problem. Nikakor ne dobim hlač zase. Imam ožji pas in močnejša stegna, kar me sicer nič ne moti. Moti me pa, da ne dobim hlač. Če so mi prav čez tace, mi štrlijo v pasu in to v najboljšem primeru vsaj 5cm, če so mi skoraj prav. Če so mi pa prav v pasu, me tiščijo čez noge.
Vsakič moram probat čez 50 hlač, da dobim ene, ki so mi vsaj za silo prav, ker na koncu kupim tudi take, samo da nekaj kupim. user posted image

Kje kupujete hlače tiste, ki imate podoben problem? Katera trgovina ali katera firma, model?

Gina ti dam prav, res nikar ne glej na ceno. Mango, Maxx in Max & Co sta zagotovo neka srednja varianta. Je pa tak tip postave zagotovo srednjeevropski ergo nemške zmanke in nekaj italijanskih. Išči hlače na cigareto in nimaš kaj zgrešit - na vsak način jih boš morala krajšat, ampak Dorothy Parkins, Evans in S'Oliver imajo vsi širše pasove tako, da boš živce zgubila.   

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2009 22:21:31   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Mango, Maxx in Max & Co sta zagotovo neka srednja varianta.

A to je tudi v emporiumu? Hec, vsak dan sem v lj., pa nikdar v emporiumu, ne poznam ga skoraj.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.2.2009 8:04:03   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Mango, Maxx in Max & Co sta zagotovo neka srednja varianta.

A to je tudi v emporiumu? Hec, vsak dan sem v lj., pa nikdar v emporiumu, ne poznam ga skoraj.

Maxx boš našla v Emporiumu, Mango je v tudi v BTC, nedaleč stran od Emporiuma, Max & Co pa na Miklošičevi.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.2.2009 13:15:41   
Boni3
Meni so ok tudi kakšne pri Xananki (city park in mipermarket šiška),ali pa street one.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.3.2009 16:13:56   
Gina
Šla sem v emporium, pa v cele tričetrt ure našla ene hlače zame.user posted image Še nikdar tako hitro.
Če bo še katera iskala....našla sem jih v Mexx-u. Imeli so tudi zelo podoben kroj oz. celo dva s širokimi hlačnicami v wallisu, samo sem imela smolo, ker bi rabila vmesno številko, če ne bi pa tudi tisto bilo ok kar se kroja tiče, mi je bilo prav žal zanje, ker so bile lepe. Dorothy Parkins hlače so vse majčkeno preširoke v pasu tako da štrlijo, s.oliver še majčkeno bolj, evans pa ni zame sploh.

Skratka hvala za ideje. Še nikdar nisem porabila tako malo časa za najti hlače. Če ima kakšna še kakšno idejo s kakšno trgovino, se pa priporočam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Dopust
littlestar5

Kam greste letos na dopust?

Na morje (68%)

V toplice (10%)

V hribe (2%)

Ne gremo na dopust (20%)

Število vseh glasov: 118

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!