Gardaland-delfini (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Butterfly_ -> Gardaland-delfini (27.2.2009 13:22:29)

pa da se jaz vprasam za vase mnenje.zelo si zelim videti delfine,to so moje sanje.a so res v gardalandu?in kako je sploh? jih lahko pobozas,ali?
hvala za odgovore.

Felicita -> RE: Gardaland-delfini (27.2.2009 13:25:11)

ja so v gardalandu, samo mislim da se jih ne smeš dotikat... razen če te pokličejo tja, da jih hraniš, kar je pa en človek/predstavo... res pa je da sem to gledala že neki časa nazaj... 

ajataja -> RE: Gardaland-delfini (27.2.2009 13:26:55)

ja,so tam vidiš jih lahko na predstavi božat jih pa ne moreš.

viv_ -> RE: Gardaland-delfini (27.2.2009 13:29:09)

Na Malti je park v katerem se lahko dogovoriš za plavanje z delfini.

livia -> RE: Gardaland-delfini (27.2.2009 13:56:57)

V Gardalandu jih lahko samo gledaš. Če imaš pa res srečo, te povabijo na oder. jaz sem bila tam že ene 9x, pa še nisem imela sreče.

Sem pa z njimi plavala na Floridi. Najprej v enem parku DiscoveryCave, kjer si cel dan z njimi, se primeš za plavut, te vlečejo, jim daš ljubčka, itd..., potem sem imela pa še to srečo, da smo naleteli na ene 4 delfine, ko smo šli na koralni greben snorkljat in se potapljat.

jar -> RE: Gardaland-delfini (27.2.2009 13:57:23)

tudi pri Barceloni je tak park. MARINELAND - je to to?

Butterfly_ -> RE: Gardaland-delfini (1.3.2009 12:26:18)

Hvala vsem za odgovore,super ste.

Annie^^ -> RE: Gardaland-delfini (3.3.2009 19:59:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Butterfly_

pa da se jaz vprasam za vase mnenje.zelo si zelim videti delfine,to so moje sanje.a so res v gardalandu?in kako je sploh? jih lahko pobozas,ali?
hvala za odgovore.

Da, so v Gardalandu, vendar se bi meni zdelo brezveze 5 ur voženj ali še več z avtobusom na pol urno predstavo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne vem, presodi sama.

Stran: [1]