spacey -> Naši sončki-23 del! (28.4.2005 21:51:43)
|
Kuku! :kava: Danes sem ful vesela, ker je naš piškotek končno začel piti čajček. :bravo::bravo::bravo: In to samo zaradi magične flaške Chicco! :bravo::bravo::bravo: Bom dala v album... :) ...po dooooolgeeem času. :)- 8) Ampak verjemite, da nimam časa ne za net, ne za na WC, ne za nič...le za njega. :love: 9nebesa Naš sonček je že pravi velikan...ima že več kot 5 kg, dolg je nekje 57 cm in stopalce je že 9 cm. Ful se smeje in že nekaj čebla, pa z rokicama ful maha, pa ful brca, pa se že kar dviga na rokice in glavico že skoraj pokonc drži, pa posluša, pa že vidi obraze...skratka je zelo napreden, saj nama je tut pediatrinja rekla. Čez dan je veliko buden in malo spančka, zato nimam časa za se kaj več oglasit...le tu in tam kaj preberem, tipkat je pa zelo težko z njim v naročju. :) Zdej ga navajamo na njegov košek, da bi ponoči spal sam in ne več z nama...in vam povem, da je kar mučno tole navajanje, on kar ne bi spal sam...jok in stok. Drugače pa se zbuja nekje na 2-4 ure, odvisno kok je lačen...je pa velik požerušček. A mi lahko katera pove, koliko naj bi pojedel na dan oz. na obrok? Meni mi to še vedno ni jasno...no saj bo. :) Drugače pa že veliko hodimo na sprehode, sicer bolj kratke ker sem jaz še bolj švoh, ampak fuuul paše in naša :kuza: je čist nora, že ko vidi da ga dam v vozek je vsa srečna in ful ga ima rada in skos bi ga samo lupčkala in se cartala. :love: 9nebesa Ful sem vesela, da ga je tako lepo sprejela in zdej ga že čuva. :bravo: Danes me pa mene nekam moja rana boli in se mi zdi da so se mi malo vneli šivi. :zmeden: A je to možno? Eva1 a je s tvojo rano vse ok? Kaj pa ostale, ki ste imele CR, kako se vam je rana celila? Jaz še vedno tam ne čutim kože in upam, da je to normalno in da bo kmalu spet "moja". :) Pa nekam mi je skup vleče in je prav zoprn občutek. :zmeden: Aja, mažem si jo pa z Bepantenom in Riboderminom. Jutr pa spet rihtanje papirjev na CSDju...kok gre vse to počasi...pa še vedno nimamo rojstnega lista. Tanaja* lepo te je bilo spet slišat. 9nebesa Sem te že pogrešala...sploh pa najine pogovore. :rozica: Nč jst morm it, k me spet delo kliče...Liam! Upam, da se vam bom lahko kaj več oglasla...ve pa kar tako lepo pridno naprej pišite. :rozica::rozica::rozica: Lep večer še naprej in mirno nočko... :zaspan: Papa; P&L&A
|
|
|
|