Vsi smo goli pod obleko.. (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nina_ -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:10:00)

vendar...
Včeraj sem bila s fantom na lj gradu...na ploščadi kjer je kavarnica sma se usedla na klop...čez par minutk se zraven sosednje klopi vsede fotograf...čez nekaj časa pride ženska v spremstvu...in naslednji trenutek začne pozirat...vse lepo in prav...dokler se ne začne slačit in pozirat fotografu...ljudje iz kavarne so gledali,obiskovalci ,vsi..tudi otroci...kmalu sleče tangice in pozira svoje spodnje bogastvu fotografu; se razteguje na klopci.....in ta fotograf ni bil nihče drug kot "znani" fotograf,ki je slikal tudi Ines(afera pred nekaj časa) in tudi to znano učiteljico...(erotični fotograf)
Mene seveda ni motlo dokler je samo zgornji del kazala...potem pa sm začela razmišljat da verjetno ni najboljše da sred belga sončnega prazničnega dne ko je bilo pozno obiskovalcev snema erotične fotogragije...
po približno 15 min je prišel nekdo od zaposlenih na gradu in jih prosil če se lahko umaknejo kam drugam..ja..in premaknili so se na spodnji del...tam ko je parkirišče...posneli še nekaj fotografij in se odpeljali...(slučajno sma šla proti avtu in vidla spet "golo lepotico", ki je bila obkrožena z polno italijanskih otrok ki so jo opazovali..verjetno so imeli izlet na grad in dobili še nekaj več..).
Jz bi verjetno tudi bolj burno reagirala če bi to dogajanje opazoval tudi moj otrok...
kaj pa vi mislite? Je to primeren prostor za slikanje erotičnih fotografij in kakšna bi bila vaša reakcija če bi vaš otrok to videl?
saj smmo vsi enaki pod obleko..,vendar se mi zdi da niso zbrali primeren prostor in trenutek za takšno fotografiranje...

moje skormno mnenje...lp...nina

baguSka -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:15:23)

Sej ne morm verjet :zmeden:

kimi -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:17:14)

Tole je pa višek...za moje pojme. Zakaj bi moral otrok videti nekaj kar še ni za njega. Vse pride ob svojem času in še to prehitro...jaz bi znorela defenitivno

puncica -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:20:56)

In to se je dogajal na L gradu sred dneva!????? Mater a so zmešani al kaj in to v Sloveniji.:grrr::grrr:

Nimam nič proti fotografijam, ki so krožile in da so se ženske za to odločile, njihov lajf in same so vedele kaj se lahko zgodi. Moti pa me da to snemajo tam kjer je veliko ljudi in tudi veliko otrok. Res je da smo vsi enaki pod obleko ampak vseeno otrok dobi potem čist drugačne predstave o vsem tem. To se za moje pojme res ne spodobi in če sta se že odločila snemat take fotografije, zakaj se nista prestavila kam drugam ne pa na turistično točko mater :grrr:

AnBan -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:21:52)

:zmeden::zmeden::zmeden:
No koment

Anonimen -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:25:36)

A pa ni bila skrita kamera? Jaz bi bila 100-posto, da je to to. Samo res verjetno tako daleč ne bi šli...

Nina_ -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:25:43)

Včeraj je bil po dolgem času lep sončen dan, praznik...tk da je bilo velikooo ljudi na gradu..to se je odgajal okoli 3h popoldan...
Najbolj smešno je bilo ko sta se hotli 2 babici usest zraven pozerke na klop(nista videli kaj počne ker je bila s hrbtom obrnjena proti njima) in potem ko sta vidle fotografa sta se obrnale..škoda da nista vidle da je bla ženska brez tangic...bi že naredle sceno...:)-:)-

Pa moški ki so sedeli v kavarni...vsi buljii v njo..en gospod je pa iz gradu vsae posnel..predvidevam da je bil italijanski turist...bo mel lep spominek na slovenijo..:)-:)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.4.2005 13:28:36)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:30:39)

Aja, Nina, unidve stari gospe sta bili kontrastno ozadje...

Nina_ -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:31:13)

to 100% ni bla skrita kamera...je bil ta fotograf že večkat na e plus...se ukvarja prav z temi fotografijami..pa še ženska se je pripeljala iz rijeke..no vsaj v avtu z to registrsko...
mislim da z skrito kamero ne bi šli tako daleč..

kimi -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:33:00)

Jaz sem čist brez besed...jaz bi sigurno jezik stegnila.

zoya_ -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:33:54)

Nina_ mi smo poleti na FKKju in po pravici povedano, pa zarad mene če ne vem kdo nag skače po mestu al pa kjerkoli že... če mu paše, mene ne moti. Če otroka navadiš že od malega, da golota ni nič takega, potem tudi če z malim to nekje sredi mesta vidiš, ne bo tamau okrog padu, ker je prvič vidu lulčka kosmatga ali pa luliko... :)-:)-
Če je bila pa ženska še lepo postavna, pa kaj... lep videt, a ne ;)

india -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:35:00)

Mislim, halo????
No, nimam nič proti temu, da nekateri tudi na tak način služijo denar, a lepo prosim, na sredi praznika na javnem mestu in to ob taki uri!!!
Saj pa obstajajo diskretni prostori za taka dejanja, pa tudi statiste bi lahko najeli,če so jih potrebovali.

Tricia -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:38:33)

:bravo::bravo::bravo: Miska01 :bravo::bravo::bravo:

Nina_ -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:42:48)

mislim da je golota na nudističnih mestih vseeno drugače izražena kot ta ki so v erotičnih fotografijah...verejtno se ti pred otrokom ne razteguješ da ti že skor v notranjost maternice vidi,kajne? ona pa je pozirala z eno nogo na eni strani klopi drugo pa na drugi strani..to pomeni da je bla čist raztegnjena...brez tangic...te je prej slekla...mislim da je to čist drugačen način izražanja golote kot tisti ki ga otrok vidi na golem človeku ..
Glede postave pa nj rečem tako..bila je visoka ženska...vendar nj vas potolažim...bla je velik bolj celulitasta kot marsikatera mamica...tk da...ženska pač ni mogla uspet v manekenskih vodah,se je pa odločla da bo pač tk postala "slavna"...

india -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 13:48:58)

Še enkrat Nina, mi je res žal, da se to dogaja na javnih mestih, sicer nisem kriva ne jaz ne ti, ne katera izmed nas, a razumeti je treba, da nekateri na tem svetu ne poznajo določenih meril in moralnih vrednot.
Sigurno velik % žensk tega ne bi počel ne za denar in ne za užitek, ne na skritem,kaj šele na javnem prostoru, a vseeno, to je njena stvar. Čudi pa me, da
sami natakarji oz. osebje ni prej reagiralo na to dejanje.

mamsi -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 14:11:11)

Še mal, pa bojo otroc u vrtcu namest metulčkov pa dreves risal gole punce, če po tanovem to vidjo kjer čš...

BARBARA R. -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 18:01:53)

Zoya.........in nato bi se še tvoj otroček sredi ljubljane začel slačiti oblačila.In kako boš naprimer dve leti staremu otroku dopovedala za kaj gre?.................no, tudi meni se ne zdi primerno.

:muca:

puncica -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 19:09:45)

Zoya tudi jaz mislim da je golota na nudistničnih plažah čist neki drugega kot pa da sena ženska na klopi tako zvija kot bi se šla jogo. Pa da razteguje svojo "pičozo" do onemoglosti, da bi se ja čim bolj vidl to verjetno na FKK ne vidiš in tud take slike verjetno tvoj malček le gleda.

Kot sem rekla nič nimam proti takem poziranju, le naj če si upajo in imajo jajca, vendar je verjetno dost drugih lokacij, ki bi jih lahko porabl za fotosešn, kajti lj grad je le turistična točka kjer gre tud velik šolarjev in otrok, ki na tak način dobijo res čudno predstavo vsega skupaj.:zmeden2:

puncica -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 19:10:50)

"ne" gleda pismo, :ups::ups:

zoya_ -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 20:00:14)

Puncica, mogoče ja pa to nova turistična atrakcija na Ljubljanskem gradu :)-:)-

Anonimen -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 20:03:38)

Ja, saj prav pogosto se to res ne dogaja. Če bi se o tem veliko pisalo, sem prepričana, da bi se jim mpromet močno dvignil. Pa še kaj drugega, ha, ha...

mammika -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 20:04:30)

:zmeden::zmeden:

Seven* -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 20:30:58)

Meni se pa zdi tole na nek nacin umetnost. Sploh ce so estetske fotografije. Me ne bi nic motilo, ce bi bil otrok poleg. Bi mu lepo razlozila, da je to tudi umetnost, ne samo kiparjenje in slikanje rozic. Seveda je drugo, ce bi si kaj "noter tiscala". Pol malo tezje pojasnis nivo umetnosti. :)-:)-:)-:)-

Pomojem bolj cudno kot odreagiras, bolj cudno bo otrok to sprejel. Saj smo vsi enaki. Par dlak gor ali dol. :)

BigWhale -> Vsi smo goli pod obleko.. (28.4.2005 20:32:55)

A kdo ve, kje bi se dalo slike dobit?

:hudicek:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>