|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kri iz nosa
27.2.2009 10:19:24   
tanja1980
Pozdravljene,

imam eno malo bolj čudno vprašanje. In sicer, noseča sem 24t in ze 14 dni opažam, da mi pri brisanju nosa zjutraj (najprej sem bila prehlajena) zraven včasih teče kri. Ne da se mi vlije kri iz nosa, ampak izgleda kot da imam popokane kapilare in mi vsakič mal krvavijo. V moji nosečniški knjigi sem prebrala, da je v tem obdobju normalno, da zaradi povečane količine krvi v obtoku, lahko tudi malo krvavimo iz nosa.

Zadeva je sicer cisto banalna, ampak mi gre počasi ze tudi malo na zivce pa ne vem a naj vprašam splošnega zdravnika ali kaj. Po mojem mu bo itak smešno..

lp vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kri iz nosa
27.2.2009 10:25:47   
girly
to je normalno. tudi sama sem imela poddobne težave, potem pa so se umirile. sedaj sem v 31. tednu. če imaš sicer vredu pritisk, ti po mojem ni treba skrbet.

srečno!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu tanja1980)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2009 11:27:00   
mama_milchy
tanja1980, to je čisto normalno, naj te ne skrbi, če bi ti pa prav tekla tekla, pol pa omeni G oziroma svoji zdravnici...meni je tudi v tej user posted image  ob prehladu občasno pritekla kri iz nosu ampak je rekel G da ni straha

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2009 14:40:10   
felix7
čisto normalno, v telesu je več krvi, tiste male žilice v nosu pa bolj razširjene in občutljive.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2009 15:13:50   
tanja1980
ok,

hvala. Sej ni me zdej ravno full skrbelo, je pa stos si nos brisat in kri vsako jutro. Mal zoprno, ampak res nč posebnega.

Hvala za odgovorw

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2009 18:24:40   
Sempervivum
Jaz imam že kar nekaj časa (nekaj tednov) vsakič, ko se vseknem, krvav robec. Cele dneve, ne samo zjutraj. Pa sicer nimam visokega pritiska, celo nasprotno, imam zelo nizkega. Ampak očitno pač tako mora bit. Sem tudi jaz v nosečniški literaturi prebrala, da je to normalno ...

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2009 21:29:43   
pokec3609
meni se je okrog 24 tedna isto dogajalo in prav tako sem bila pred tem prehlajena. zdej v 27 tednu pa je izzvenelo.
pa men ni pomagalo nič, ne kapljice, nobena fiziološka nič. izginilo je samo od sebe.....

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2009 19:44:54   
daisyb
živjo,

meni vsako jutro priteče kri z nosu, ko si ga obrišem...pa skoz imam zamašen nos. pr meni je mal kriv suh zrak v sobi....mogoče je pri tebi isto.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2009 9:04:55   
dreamhorse
Tudi meni se je to dogajalo. Res je moteče, ampak čisto neškodljivo.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2009 13:52:44   
marjetica8
še ena sotrpinka! Meni ze celo nosecnost skoraj vsak dan tece kri iz nosa in skoz mam zamasen nos...pa je drugace vse v redu...to naj bi blo normalno.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.3.2009 13:43:31   
elyy
to je čist normaln,sej men se to tud dogaja....
že od 20 tedna nosečnosti mi tko večkrat steče kri iz nosa sam men največkrat zjutri...
sej je ginekologinja rekla d je to čist normalnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?