učiteljice - športni dan - pohod??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Jessy -> učiteljice - športni dan - pohod??? (28.4.2005 11:48:01)

Zdaj se je pojavil en problem. Namreč, bliža se športni dan, pohod na en hrib, ki zahteva kar dobri dve uri hoje v hrib.
Včeraj sva peljala z :love: psa na sprehod in hodila kako uro (cca 3 km) po ravnem, potem pa sva mogla priti še do hiše, ki pa je malce na hribu in je treba kakih 150-200m v hrib. V tej razdalji sem mogla kar 3x počivat. Si me potem predstavljate na pohodu?
Sicer bom v torek na pregledu o tem povprašala še G, ampak trenutno mislim, da niti pod razno nisem zmožna takega pohoda.
Pa da ne omenim, kako utrujena sem bila ob prihodu domov, pa vsa prepotena, kot bi tekla maraton.

A ste ve hodile na take športne dneve? Če niste šle, kaj ste potem delale v tistem času? Ste nadomeščale?

lp, Jessy

Pia73 -> učiteljice - športni dan - pohod??? (28.4.2005 20:03:13)

jAZ NA TVOJEM MESTU ABSOLUTNO NE BI ŠLA. POLEG TEGA, DA BOŠ MRTVO UTRUJENA POMISLI ŠE NA TO, DA SE PRI OTROCIH LAHKO ZGODI, DA MORAŠ HITRO UKREPAT, SKOČIT, POMAGAT,.......Sorry za velike črke,.... ti bodo že v šoli povedali kako in kaj, s takimi stvarmi se ni za hecat,.....

Pa srečno,
Pia73

Anja -> učiteljice - športni dan - pohod??? (28.4.2005 22:13:33)

Kaka veselica bo šele pri meni :)- Jaz moram z deco v 18 tednu na maraton :)- :)- :)- :)- Pa sem že zdaj, ko stara lokomotiva :ups:

a si predstavljate :bravo:

Stran: [1]