|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Priprava bradavičk za dojenje
28.4.2005 11:43:10   
Jessy
Lep dan, drage :nosecka::nosecka::nosecka:!

Upam, da je počutje pri vseh kar se da najboljše!!!

Mene pa zanima, glede na to, da se naš D-day tudi bliža, če in kako boste pripravljale bradavičke na dojenje?
Mene bradavičke že zdaj, ko se jih niti ne dotikam, bolijo in me skrbi kako bo, ko se jih loti naš bebi malce bolj konkretno.:zmeden2:
Rada bi jih utrdila, pa ne vem kako in s čim. Kaj boste ve naredile???

Uživajte še v zadnjih dnevih aprila!

lp, Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.4.2005 11:44:58   
drejci
Oj,
nekateri priporočajo že ed nosečnostjo masiranje bradavic z mehkejšo brisačo..če pa se bodo pojavili kakšni problemi pa je baje zelo dobra krema bepanthen..
lp:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.4.2005 11:45:58   
Rozalija
Eni pa pravijo da je bolje če se ne masira, ker se lahko vnamejo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.4.2005 11:52:04   
babylove
Nič ni treba pripravljat, masiranje s frotirom se celo odsvetuje. Za prve dni si kupi v lekarni čisti lanolin (po možnosti takšen, ki ga ni treba izpirati pred dojenjem)v majhni količini (meni je recimo samo tester zadoščal), druga pa ne rabiš. Pazi, da bo malček zagrabil celo bradavičko - ustnice mora imeti obrnjene navzven, ko sesa (kot če jih našobiš), in jeziček mu lahko vidiš spodaj. Če bo pravilno sesal, ne bi smelo biti težav. Poskusi tudi imeti bradavičke čimbolj na suhem, uporabljaj kvalitetne blazinice za vpijanje.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.4.2005 11:54:44   
Maxica
Ojla, nikar! Tudi meni je-še ko sem bila noseča- moževa stara mama svetovala, naj si bradavice malo z brisačo masiram, saj je baje drugače kr malo nadležno navaditi se na dojenje. Še isti dan sem potem nekje prebrala, da to lahko sproži prezgodnji porod!!! Tako da se nisem tega niti lotila!
Saj boš videla, dojenje je lepo, res pa, da se je treba brž kar malo privaditi na tisti občutek. Ampak ko se ga, je pa super lepo. Brez skrbi, tudi se ga boš.:)
Tako da ti res odsvetujem, da to počneš.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.4.2005 20:16:48   
Grascakinja
V šoli za starše to najtopleje ODSVETUJEJO. Jih bo otrok že pripravil!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?