|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za sašo 24
28.4.2005 11:39:20   
mitzi
Pozdravljena saša24!

Ko sem videla tvoje sporočilo sem se kar nekako rezveselila:), ker imam enake probleme kot ti, namreč 1.3. sem imela zadnjo menstruacijo, do danes je še ni, vendar mi je test prejšno soboto pokazal isto kot tebi. Ne vem, verjetno je psiha, vendar je čudno edino to, da imam občasno močne bolečine v spodnjem delu trebuha, pa slabo mi je zjutraj malo, ampak test ne pokaže nič razen bledega -:((.
Ne vem kaj to pomeni!:zmeden:

Lep dan še naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   za sašo 24
28.4.2005 12:21:23   
soncninca
Mitzi: tut bledi je OK :bravo: - kljub temu pa bi jaz na tvojem mestu 'za ziher' ponovila test - poizkusi s kaksnim drugim, v Mullerju jih imas na kupe...drzim pesti ;);), da bo :roza::roza:, v kar sploh ne dvomim:)
Lp

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   za sašo 24
28.4.2005 12:32:10   
saša24
mitzi pozdravljena!

tudi mene je malo potolažilo tvoje sporočilo, ker vidim da nisem edina s takimi problemi. a tudi pri tebi je težava v ovulacijah al kako? js mam težave samo z ovulacijami.
kot že veš sem imela zadnjo :hudicek: v mesecu februarju in bi jo mogla dobit 3.3 pa je še res do danes ni. ampak trebuh imam full napihnjen, tut zredila sem se nekaj kilogramčkov ( sicer vsi pravijo da je tk prav ) sedaj jih imam 60. skratka js ne vem ali je res to psiha al kaj! js vem da sem malo depresivna, pa sploh se včasih ne morem sprostit , da ne bi mislila na :duda: in moje probleme!

o.k oglasi se kaj

pa da nam čimprej uspe, da bomo :nosecka:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   za sašo 24
28.4.2005 12:37:14   
baguSka
Jst mam tud že 60 kg..:ups::ups::ups::ups::ups:
Moja ZM je bla pa 21.03.:zmeden:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   za sašo 24
28.4.2005 12:42:27   
saša24
pozdravček!
sm se odločla, da ker se že prav hitro bliža poletje, da morem it malo kolesarit. potem ob 15 uri grem pa še jahat mojega "fax-a". tako da do poletja morejo it vsaj 3 kile dol!

pa tut psiha bo bolš ko ne bom tolk študirala na mojega :duda::duda::duda::duda::duda:

lep pozdravček in lep dan v upanju, da bomo čimprej:nosecka:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   za sašo 24
28.4.2005 12:45:14   
mitzi
Jaz imam zelo neredne menstuacije, zato tudi ovulacije ne morem izračunati, tako da pač večkrat:sloncek:, vendar se že trudiva od oktobra, pa nič ni.
Kako pa ti veš, da imaš ovulacijo?
Kdaj si naredila test in ali ga boš ponovila?

LP

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   za sašo 24
28.4.2005 12:55:05   
baguSka
Mitzi tud midva že od oktobra 'skačeva' in tud jst nikol ne vem kdaj mam O, zaenkrat se s tem še ne obremenjujem in sva se z mojim odločla če do septembra nau nč da bova začela mau razmišljat kaj se dogaja.:zmeden:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   za sašo 24
28.4.2005 13:02:20   
lumpy
OJLA :rozica::rozica::rozica:,

ne obupat punce, saj bo. Midva se trudiva že od junija 2003 - pa še nisva imela sreče, kljub temu da redno :sloncek: vsak drugi do tretji dan.

Tudi pri nama sem jaz tista, ki ji nekaj od znotraj ne igra prav. Prav tako kot vi imam težave z ovulacijo, prav za prav sploh ne vem kdaj je, ker imam cikluse od 24 - 45 dni, občutim pa tega nikoli ne, da bi lahko rekla to je to.

V lekarni sem vprašala tudi za teste za ovulacijo ( full so dragi), pa so mi jih še odssvetovali glede na to da imam PCO in so baje v tem primeru zelo nezanesljivi. V poštev pridejo le če imaš težave le z ovulacijo brez kakršnih drugih zapletov oziroma motenj.

DRŽI PESTI DA NAM VSEM ČIM PREJ USPE DOBITI :duda:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   za sašo 24
28.4.2005 14:12:42   
saša24
mitzi!
naj ti povem, da še sama ne vem kdaj imam ovolacijo. januarja ko sem hodla vsak drugi dan v mb na ultrazvok, da so mi opazovali ovulacijo, ti po pravici
povem, da sploh nisem kaj občutla, da je bla! tako, da zej ko mi spet zaostaja me prav zanima kaj mi bodo rekli in kaj bojo z mano delali???

upam, da ne bom rabla dolgo hodit v mb!!:sloncek::sloncek:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   za sašo 24
28.4.2005 15:14:04   
Sofia
Oj, sasa!

tudi jaz imamisti problek ko ve in tudi meni delajo mmeritve ov. A je tebi na zadnje rekla, da si imela OV? Meni je namrec rekla, da sem jo imela, cajt je bil sigurno taprav, ko sva :sloncek:, sedaj pa ni :hudicek:, pa tudi test ne pokaze nic.

A je mozno, da na UZ ne vidi prav????

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   za sašo 24
28.4.2005 19:12:35   
saša24
sofia!

ko so meni delali ultrazvok, to je blo januarja sem imela ovulacijo in tudi sma vsak dan, razen enega pa res nisva. mogoče je bil glih ta dan usoden. ne vem!

tut pri meni :hudicek: ni. test pa je zmerajh negativen. tk da js več ne vem. zdej sem se odločila da se bolj posvetim mojemu konjičku in kolesu in dam mojo psiho malo na stran in mogoče bo ratalo.

in kako je kaj pri tebi Sofia??????

a že dolgo hodiš na zdravljenje?? kam pa a v mb?

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   za sašo 24
28.4.2005 21:10:17   
lumpy
Ojla,

spet sem tu.

Punce, a vi ste mogle potem tako pogosto hoditi v MB, da so vam z ultrazvokom spremljali kdaj je ovulacija, če sem prav razumela.

Kako pa ste to uredile v službi, saj ste mogle kar nekaj manjkat. Dopust ? Bolniška ? So imeli razumevanje za vas.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   za sašo 24
29.4.2005 8:06:45   
saša24
pri meni v službi sploh ne vedo kam hodim, da se zdravim v mb! js sem rekla da imam neke druge probleme. nočem povedat, ker delam v velikem podjetju in ne bi rada da bi se to izvedelo. to je moja stvar, druge pa mislim da ne rabi zanimat.

večinoma pa sem dala dopust enkrat ko pa res ni šlo sem pa mogla dat en dan bolniške. moja zdravnica pa brez problemov napisala bolniško. me je full potolažla.

o.k lep dan:sloncek:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   za sašo 24
29.4.2005 10:39:12   
PiaM
Punce, vsem želim čimprej :modri:.Midva delava od januarja in sve prejšnji mesec tko norela :sloncek:, da je prišlo do oploditve (dva testa rahli +), a na žal ni prišlo do vgnezditve.Sedaj sva pa dala možgančke na off in bova :sloncek: samo zato ker nama paše in nič več podzavestno zato da bo čimprej :duda:.Me je psiha ta mesec povozila.Ne bova gledala kdaj je O in ko nama bo ratalo, bo.
Vse ob svojem času, si pravim, že mora tko bit.

Sončnica, zanima me pa kateri testi se dobijo v Mullerju, kako se jim reče in koliko stanejo.

Lep pozdrav :rozica:

(odgovor članu mitzi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?