Test (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

LACKY -> Test (28.4.2005 9:40:42)

Punce moje jst sem naredila tets, ki pa je mal čuden. Naredila sem Romed kaseto, ki je takoj pokazal črtico v testnem okencu, v kontrolnem pa se sploh ni ozrirona mal od spodaj in mal od zgoraj, ni pa cela ćrtica!

Kaj pravite je to to ali ni?

Z upanjem:nosecka:, Plie

baguSka -> Test (28.4.2005 9:59:49)

Joj - matr ti tesi.:grrr:

Pomoje je, ampak da se nebi
prekmal veselila, bi jst žou
nardila še enga.:(

Držim pesti da je to to.:miska:

Anonimen -> Test (28.4.2005 11:19:47)

Kaj pa če bi ga slikala pa v album dala, da pogledamo?

Držim pesti! :miska::miska::miska:

lumpy -> Test (28.4.2005 13:08:10)

OJLA,

punce vidim da ima kar veliko deklet težav z odčitanjem testa.

Priporočam da si kupite Clear blue, ki je najbolj zanesljiv, saj reagira že na zelo malo raven hormona.

Ali pa če en test ne pokaže jasnega rezultata, da kupite in naredite še drugega od katerekoli druge firme.

Pa ni hudič da ne bi eden pokazal jasnega rezultata.

Veliko uspeha pa javljajte, kako in kaj

:metulj:

girly -> Test (28.4.2005 14:16:05)

Romed test je glup!men je tud narobe kazal, tko da ti svetujem da nardiš rajš CB.

upam, da boš zagledala + !

SilvijaM -> Test (29.4.2005 11:59:47)

Jaz sem dosedaj večinoma imela Romed in je vedno prav pokazal ( beri da nisem bila noseča ). Sedaj je pa tudi prav pookazal da sem :nosecka:, pa čeprav sem glede na moj ciklus delala kar hitro 35 dan ( imam pa cikluse 28-35 dni :zmeden: ). Sem pa pri prejšni nosečnosti imela CB pa sem ga kar 3x delala da je bil +. Probaj še 1x z Romedom, če si ti bo pokazal +. Držim pesti :sloncek:

Anonimen -> Test (29.4.2005 12:05:10)

Drzim pesti za pluseka! :miska::miska::miska: :modri::roza::duda:

girly -> Test (29.4.2005 12:54:04)

to je pa čudno silvija :zmeden2:, ker CB ponavadi točno pokaže...mogoče si delala prvič prezgodaj teste. romed meni ni nč pokazal v bistvu. sm 3 stran vrgla, ker se je barvilo vedno povsod razlilo...tko da, lepo da si mela vsaj ti pozitivne izkušnje!

drgač pa držim :miska: za vse (bodoče)nosečke

KMALU -> Test (29.4.2005 18:04:36)

V zadnjem casu inmajo vsi tezave CB. Romeda ne poznam, sem pa delala Donna TEST - vprasajte ce ga majo. Meni je prav pokazal...

Stran: [1]