|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vgnezditev
26.2.2009 19:12:44   
jona3
Zanima me če katera mogoče ve kateri dan po oploditvi pride do vgnezdenja in kdaj se pojavijo prvi znaki nosečnosti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vgnezditev
26.2.2009 19:27:53   
Muca83
Se mi zdi da ene 6-8 dni po oploditvi. Prvi znak nosečnosti pa je pri večini izostanek M. Ostali znaki pa večinoma pridejo kasneje, recimo v 6. tednu. 

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2009 19:29:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

Zanima me če katera mogoče ve kateri dan po oploditvi pride do vgnezdenja in kdaj se pojavijo prvi znaki nosečnosti.

jaz sem nekje prebrala, da je test pozitiven 19 dan po spolnem odnosu...kdaj pa pride do vgnezdenja pa ti tudi strokovnja ne bo mogel napovedati-edino po umetni oploditvi...spermiji preživijo nekje do 48 ur zelo dobri baje tudi do 72 ur...zdaj pa kateri dan pa je težko povedat...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2009 21:45:18   
Hator
Pri meni je bil test pozitiven 15.dan po ovulaciji, vendar res zelo rahla črtica.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2009 21:55:39   
Katjusa
jst sem imela vgnezditveno krvavitev 6 dni pred pričakovano M torej si lahko zračunaš da je blo to nekje 8 dan po O če je le ta bla točna..... (naj bi bla k sem jemala klomifen)

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2009 0:17:15   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

Jajčece potuje po jajcevodu do maternice približno en teden (literatura pravi tudi za nekaj dni različno, od 5 pa do 7 dni, ponavadi pa pravijo 6 dni). Vmes seveda lahko pride do oploditve, kar ne spremeni poteka potovanja jajčeca. Ko pride oplojeno jajčece do maternice, se tam vgnezdi. Torej je odgovor nekako tak, kot ti je že napisala Muca. En teden torej. Takrat se z vraščanjem raznih ovojev v tkivo maternice pospeši tudi proizvodnja določenih (nosečniških) hormonov, katerih koncentracija tako postopno narašča, prav tako pa tudi njihov vpliv na telo - ki se kaže kot nosečniški znaki.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2009 10:57:17   
jona3
Kaj pa špikanje v jajčnikih in bolečine v križu so lahko pred predvideno menstruacijo.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2013 17:11:37   
Anonimen
Punce pozdravljene
prosila bi vas za pomoč zadnjo M sem imela 24.1 končala je 29.1
31.2 pa sva s fantom imela nezaščiten odnos ki sem seveda 6 ur po odnosu vsela jutranjo tabletko.
Danes pa sem na hlačkah opazila rjav gost izcedek. Sedej ne vem ali je to oploditev ali je menstruacija...
Ko sem vzela jutranjo tabletko nisem imela nobenih znakov kot so mi jih povedali v lekarni je mogoče da tabletka ni prijela??

Lp

(odgovor članu jona3)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2013 18:19:14   
m_o_i
vse ti bo samo in edino test nosecnosti povedal (tudi tisti first sign so ziher)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.5.2013 11:12:03   
Marietta
Pozdravljene!

Jaz sem na dan ovulacije dobila tak svetlo rdeč oz. roza izcedek, ki je trajal 5 dni. To je bil moj prvi sum na nosečnost. Nato je izostala menstruacija in sem naredila test (First sign), ki je pokazal negativno. Ko po 9 dneh še vedno ni bilo menstruacije sem kupila Clear Blue in zagledala +. Zdaj pa čakam še na ginekološki pregled, da mi potrdi nosečnost.
In pa da še odgovorim na vprašanje o znakih. Jaz sem po svojih izračunih v 6. tednu in edini znaki ki jih imam so utrujenost in špikanje v jajčnikih in maternici. Nič slabosti, hvalabogu. user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.5.2013 11:57:11   
tintin
cca 5-10 dni po ovulaciji. Pri meni je bilo to kapljica, dve svetlo roza izcedka.

(odgovor članu Marietta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.5.2013 11:57:53   
tintin
aja, jaz sem imela vgz. 5 dan po ovulaciji, čez 4 dni pozitiven test.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?