Noseča in v tujino k zobozdravniku (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Noseča in v tujino k zobozdravniku (26.2.2009 18:35:28)

Zdravo. Vemo, da je zobozdravstvo pri nas grozno in čakalne vrste so dolge. Imam 3 zobe, v katerih imam samo zdravilo. Noseča sem 16 tednov in čez en teden grem za en teden z partnerjem na dopust v Bosno, kjer sem hodila tudi k zdravniku - delo opravijo super, vendar žal nimajo takšnih pripomočkov kot pri nas. Sploh kar se higiene tiče. Bojim se, da bi dobila kakšno okužbo, ki bi lahko vplivala na otročička, ali je ta skrb odveč?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.2.2009 18:59:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

rj1808 -> RE: Noseča in v tujino k zobozdravniku (26.2.2009 21:26:05)

Ma jaz mislim da nimaš kaj skrbet..Pa povej prosim,kaj so zobozdravstvene usluge cenejše v Bosni kot tu?Lp!

Anonimen -> RE: Noseča in v tujino k zobozdravniku (27.2.2009 10:52:37)

Da dol je zobozdravstvo cenejše. Kar se tiče zdravila, ki ti ga dajo v zob, je neverjetno boljše kvalitete kot tu pri nas, ki ti takoj pade ven. Jaz sem zadovoljna zelo, samo malo me moti, ker ni tako velike higiene kot tu. Namreč mi, ko gremo dol na dopust, pokličemo in si zobozdravnica vzame dan prav za nas in ti popravi tudi do 5 zob, če je treba. Res se potrudijo. Jaz sem šla tu ponoči k nujnemu, ker me je bolel zob in mi da zdravilo in pravi, da mi ga mora moja zobozdravnica zamenjati čez en teden in kličem pa me sestra naroči čez en mesec, potem pa dobim po pošti, da ne dela, da se moraš naročiti na novi datum - norooooooooooo

Miška2006 -> RE: Noseča in v tujino k zobozdravniku (27.2.2009 11:00:52)

Kam pa hodite? Kje se da kaj več zvedet o tem?

Anonimen -> RE: Noseča in v tujino k zobozdravniku (28.2.2009 9:42:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Kam pa hodite? Kje se da kaj več zvedet o tem?

Tudi mene to zanima[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]