AKŠ -> RE: tašča je udarila mojo punčko (28.3.2009 13:54:10)
|
jz ne vem, al sem za luno al kaj mi je... zadnje čase berem samo še o vzgoji: ne smeš tega, ne smeš onega, bog ne daj otroka udarit, bog ne daj vpit na njega... Sama sem proti tepežu. Ampak moramo razumeti razliko med tepežem in pa med "eno rahlo po ritki". Tiste ki imate stare otroke leto ali manj normalno da vam ne more dvignit pritiska. Ko pa bodo stari 3 ali več, pol si pa še enkrat zastavte vprašanja po vzgoji. Moja je strara skor 4 in je tolk trmasta da je za ****. Če se le da se lepo zmenim z njo. Če ne zaleže, jo dam na "ohladitev" za nekaj minut. Če to ne zaleže, bom pa definitivno povzdignila glas, kljub temu da jo imam najraje na svetu. Sej mi je pol hudo, sam kaj naj... Kar se pa tiče tepeža, bom pa rekla takole. Naša jih je že tud dobila na rahlo po ritki, ampak ne brez veze. Sedaj je že tolk stara, da poskuša določene stvari doseči na vsak način. Tudi s tepežem. Ko me je udarila prvič, sem ji lepo povedala da se to ne dela. A me je v trenutku kresnila še enkrat - takrat jih je dobila po ritki, ni se jokala, ker jo ni zabolelo - bila pa je zelo šokirana in bilo ji je hudo. Ko sem jo vprašala kje se je to naučila, mi je povedala da se v vrtu kdaj stepejo....ampak da to počno večinoma fantje, ko kdo komu ne da igrače. Lepo sem ji razložila da se to ne dela.... v glavnem, sama če se le da, se z njo o vsem pogovorim, sem pa proti temu, da mi bo že sedaj "srala po glavi". Ker kasneje se bo to še samo stopnjevalo - tega pa nočem... mah mal sem zabluzila....
|
|
|
|