Odsotnost (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MARTY -> Odsotnost (28.4.2005 7:23:38)

No jaz imam pa naslednji problem, drugi mesec greva z mojo bebo na morej v Poreč kjer imamo prikolico, prvi mesec bova verjetno sami le za vikend pride dragi in me že sedaj skrbi kako bom zdržala brez interneta in RR -ja. A imate kako idejo, vem da se lahko priklopiš na internet v recepciji ampak ne morem skoz v recepciji viset. A pride mogoče tudi katera od vas v Zeleno Laguno, bi bilo takoj lažje zdržat ?
Marty

AnBan -> Odsotnost (28.4.2005 7:28:13)

:)-:)-:)-
Jaz sem pa ravno vceraj razmisljala, da bom mogla uvest PRISILNI ODKLOP:sloncek:, ker ce bi tu v sluzbi vedli kolk casa tle gor prezvim:ups::ups:....joj hudo!
Mislis, da bi recimo zdrzala 1 teden brez....I don't think so!

NinaŠ -> Odsotnost (28.4.2005 9:10:13)

Ja, treba bo mal discipline :)- in odrekanja. Pa vsak dan "samo" za eno uro v recepcijo ali kakšen internet kafič :)- , drugače pa raje uživajta na svežem zraku - saj boš lahko poj doma nadoknadila.
Lepo se imejte!

LP

Pupica -> Odsotnost (28.4.2005 9:10:22)

Kaj pa cyber cafeji.Zdej ne vem koliko časa misliš biti na netu dnevno:zmeden::zmeden:
Le za sporočila prebrat in malo prisilnega odvajanja od odvisnosti od RR-ja je Cyber cafe kr v redu.
:kuza:

baguSka -> Odsotnost (28.4.2005 9:13:17)

A pa mislš da majo to v Laguni :zmeden:

Anonimen -> Odsotnost (28.4.2005 9:16:21)

Marty boš že preživela;)sem tud jaz že dvakrat po dva tedna:)-
Sicer pa imajo tud tam internet kavarne,samo ne me vprašat kje,pošnofaj v centru Poreča.
Lepo se imej!!!!:bravo:

MARTY -> Odsotnost (28.4.2005 9:23:32)

Ja opažam da sem prav odvisna pa čeprav uspem le kako urico dnevno malo preletet vaše čveke, sodelujem bolj po redko ker itak ne uspem. Ampak vas bom vseeno pogrešala. Če pa bo katera kje v bližini naj se mi pa javi bomo pa uživo malo :kava:.
Lep pozdrav, Marty

Rozalija -> Odsotnost (28.4.2005 9:48:15)

Jaz se pa na dopustu tako fino odklopim, da še domov nikoli ne pokličem. Tako da tudi na rr komot pozabim, tako kot na vse ostalo.

Stran: [1]