Materinska šola (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

drejci -> Materinska šola (28.4.2005 7:12:19)

Dobro jutro vsem :nosecka::rozica:

mene pa zanima kako je to z materinsko šolo? Vem, da je potrebno it ena dva meseca pred rokom,...kako in kje pa se naročiš v Ljubljani?:zmeden: A mi napotke (kdaj in kje se prične) dajo pri g. ali moram za to sama poskrbet?:zmeden:
Hvala,
lp

Katka289 -> Materinska šola (28.4.2005 9:25:01)

Pozdravljena Drejci!

Jaz bom ravno z naslednjim tednom 2 meseca pred rokom kar je ravno prav, da z najdražjim pričneva s starševsko šolo.
Začetek tečaja v Lj je vsak prvi ponedeljek v mesecu ob 16.00 ali 18.00. Ker je v ponedeljek praznik, se v maju izjemoma tečaj začne v torek 3. maja v predavalnici Ginekološke klinike na Šlajmerjevi 3 (stara porodnišnica). Nadaljevanje tečaja je možno obiskovati ob 9.00, 16.00 ali 18.15.
Vse nosečnice se morajo pred pričetkom tečaja oglasiti v sprejemni pisarni (administrativni sprejem), v pritličju nove porodnišnice na Šlajmerjevi 4 od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00, s kartico zdravstvenega zavarovanja in dvignejo nalepke!

To sem prepisala iz brošure, ki sem jo dobila pri ginekologinji! Jutri se grem prijavit!

Lp,

Katka:modri::duda:

drejci -> Materinska šola (28.4.2005 9:37:04)

:)
Katka najlepša hvala! A bo tudi mene potem ginekolog na to opomnil ali je bolje, da kr sama za to poskrbim? Koliko prej pa se je potrebno prijavit,..zanima me zato, da ne bom čakala do zadnjega, potem pa bo kje že vse zasedeno...

Rozalija -> Materinska šola (28.4.2005 9:38:52)

Raje kar sama poskrbi za to. Saj ko boš klicala in povedala koliko si noseča ti bodo tam svetovali kdaj jo obiskovati. Jaz sem jo 2 meseca pred porodom.

drejci -> Materinska šola (28.4.2005 9:52:05)

A ima katera telefonsko številko?

Stran: [1]