sabina84 -> RE: nuhalna svetlina (28.2.2009 19:00:22)
|
Lp vsem. Jz sm zud mela pred kretkim muke katere bote še ve 1 mesec doživljale s tem čakanjem tk da vas vse zastopim. Jz sm mela ns 2.3mm,tveganje za ds 1:3327,stara 25 l,pa me je dr.Strah poslala na dht,kjer mi je razmerje padlo na 1:173,me je pa sama poklicala in mi predlagala amnio. Sem pol itak šla na amnio.in to čakanje in vse,ubija. sam jz sm bla tk tečna da sm jim po 14 dneh vsak dan težila po tel.da so me mel v lab.že ziher poln k... in sem izvide dobila 21.dan,vse ok. 1. Moje mnenje,res obstaja 1% možnosti za splav,ampak si 100%da je z otrokom vse ok,zato sm jz šla,ker ti tak povejo da počivaš 3 dni,jz sm 5,da nesmeš to pa ono jz sm dle in mislim da če se držiš tega nebi smelo bit nč narobe. 2. Veliko žensk se odloča zato in vse te številke ki so na ns so samo pokazatelji možnosti da je kaj narobe,govorim tk ko je meni dr.Strahova rekla,ker te številke ne pomenijo da je karkoli narobe,primer,DODI je mela ful žvišano ns pr dvojčicah pa je vse ok. 3. Nočem strašit,so pa tud nekatere ko sm brala na forumu ko so mele ok vse na ns pa je blo z otročkom kej narobe. 4. Nočem neki pametovat sam povedla sm vam svoje mnenje,ker sm bla do polovice nosečnosti skoz v skrbeh,sanjal se mi je o tem in šele zdaj po resnici povedan res uživam v nosečnoti. 5. Če bo katera karkoli rabla,mnenje al pa da kej nebi vedla naj vpraša,ker sm šele zdaj po morfologiji dojela kk je fajn kljub vsem slabostim itd. biti noseča. Na koncu bote vidle da ni vse tak črno kot te številke. Upam da sem kiri pomagala s tem. Lp
|
|
|
|