|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Močan beli tok
26.2.2009 12:04:59   
Anonimen
jaz imam eno vprašanje!! sem nova tukaj gori pa se bolj slabo znajdem...
imam zelo močn beli tok user posted image  pa naj bi dobila jutr!! upam da je ne bo!!
Imam malo povečane ,boleče prsi, napihjen trebuh, slabosti, BT 37.3.

zato sprašujem zdaj če je normalno da imaš beli tok bolj močen en dan pred user posted image ?
ali so to samo znaki za user posted image ??

hvala za odgovor!!!
LP

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 26.2.2009 16:44:22 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: eno vprašanje!!
26.2.2009 12:10:54   
spelka12
Ni formule. Lahko je znak za user posted image  ali pa znak user posted image . Počakaj do testa, pa boš lahko sigurna. Držim pesti, da bo plus. Delaš ga lahko že čez par dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2009 12:12:34   
Anonimen
ok hvala!!!

čez koliko dni pa če je ne bom dobila??

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2009 12:14:59   
spelka12
Probaš lahko že en dan po izostanku user posted image , seveda če imaš vedno redne cikle. Če takrat še ni ničesar počakaj še 4 dni in spet probaj. Koliko imaš pa dolge cikle, so redni?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2009 12:16:23   
tinncyka
cikl je dolg 29 dni!! drugače jo imam pa skoraj vedno redno!! včasih en dan prej ali pa pozneje!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2009 12:18:37   
spelka12
No potem lahko delaš test en dan po tvojem najdaljšem ciklu. Torej cca. 31 ali 32 dan po zadnji user posted image . Če takrat ne bo ne + in ne user posted image  počakaj še malo (ene 4 dni) ponovi test ali pa pojdi na krvnega. Ta pokaže hormon že zelo kmalu po zanositvi. Lepo, da nisi več anonimna user posted image .

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2009 12:23:51   
tinncyka
hvala za odgovor ga bom upoštevala!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2009 13:59:32   
ursap
jaz sem imela iste znake kot si jih ti opisala, ampak je potem nažalost prišla user posted image . lahko so znaki za user posted image ali pa user posted image . držim pesti in sporoči nam rezultat testa. 

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2009 19:01:17   
Bojana82
Punce meni user posted image  zamuja od 0-5 dni, imam različno dolge cikluse.....ampak beli tok je pa noro povečan, čisto sem mokra spodajuser posted image , tko da sem bila že parkrat prepričana, da je priteklauser posted image .....ampak jaz še vedno upam da bom zagledalauser posted image , ker tako močnega belega toka še nisem imela nikoli!user posted image

(odgovor članu ursap)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Močan beli tok
28.2.2009 21:10:11   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

imam zelo močn beli tok user posted image  pa naj bi dobila jutr!! upam da je ne bo!!

zato sprašujem zdaj če je normalno da imaš beli tok bolj močen en dan pred user posted image ?

hvala za odgovor!!!
LP

jaz sem imela iste znake in na žalost je prišla user posted image !! user posted image user posted image
upam da je drug mesec ne bo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.2.2009 21:11:14   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hvala za odgovor!!!
LP

jaz sem imela iste znake in na žalost je prišla user posted image !!! user posted image user posted image user posted image
upam da je drug mesec ne bo!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.3.2009 23:28:24   
nogavicka80
Tudi jaz imam zelo močan beli tok (vsa mokra), pa vse znake, ki so pred user posted image  značilni, le da imam tokrat temperaturo že nekaj dni okrog 37,kar zame ni značilno. Moj pravi, da preveč berem ringaraja in da sem dobila vse možne znake ter da naj se umirim, pa bo že prišlo user posted image .

Mu pa želim dokazat, da se moti :P. Držim pesti tudi za vse vas, ki si želite postati user posted image !!!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2011 22:12:20   
mala pupika
Pozdravljeni.! :)

S fantom sva imela spolne odnose pred vec kod enim tednom vendar ni spustiu vame... Zadnje 5 6 dni imaam zelo zelo močan beli tok... M. sem do sedaj imela redno in mi traja do 7 dni vendar sedaj nazadnje sem jo dobila 5 dni preeden bi jo morala in je trajala samo 3 dni... Kakšne 2 dni po M. sem imela najprej rosa took... Slišala sem da ženska lahko zanosi tudi z predizlivom.. Bruhala nisem .. vendaar se mi pa zeelo vrti... Mene pa zanima kaj bi to lahko bilo in aLi je možno da sem zanosila.??

Vnaprej hvala za odgovor.! :)

Leep pozdrav

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.