Mina1 -> ZAVRAČANJE MLEKA - NUJNO (27.4.2005 21:09:25)
|
Ojla mamice, sem malo gledala za nazaj, pa nisem glih zasledila oz. so malčki že večji od mojega piškotka, tako da vas moram pod nujno vprašati tole: Moj piškotek je star 2 meseca in smo nekako že iz štarta na Comformilu 1 (ker ima blazne krčke, napenja ga 100/h non-stop). Do sedaj vse lepo in prav, čez dan je pojedel do 8 obrokov po cca 100 ml. Sedaj pa že dva dni totalna kriza oz. je prešaltal iz 8 obrokov na 5:zmeden:. Tudi to pomoje še gre, sem malo brala v knjigah. Ampak od včeraj do danes je pa totalna kriza in jok in stok, če mu samo pribljižam Aventovo flaško s Comformilom. Naj povem, da smo od včeraj od 23:00 pa do sedaj pojedli le 3 obroke:(, pomoje to ni v redu. Drugače sem mu iz iste flaške ponudila čaj, pa ga je pil, torej flaška ni vzrok, ali je morda mleko kar naenkrat, da mu ne odgovarja:zmeden:. Sem že na začetku menjala Aptamil za Comformil. Sem klicala na Metelkovo dežurstvo, pa je rekla, da če se v redu počuti, da ni panike in naj jutri pokličem svojo zdravnico, seveda, kajpak:zmeden:. Ampak me je kar groza, ko se bo zbudil in mu bom spet silila mleko, on bo pa kričal in ga odklanjal. Rokice bi pa jedel in cmoka, ker je pomoje lačen. Morda pa ni lačen, ampak iz 8 obroka na 5 in sedaj na 3, to pa ni gli:( Prosim, povejte, kaj mislite, takole iz prve roke, kaj naj naredim, ker me je groza in strah. Napenja ga pa itak non stop in je prav bogi s krčki. Hvala in pa-pa Mina1 in neješči piškotek:(
|
|
|
|