elyy -> RE: Majčice 2009 - 3. del (26.3.2009 11:28:44)
|
To maš tud prv d si zapomnemo slabe stvari nikjer pa ni nč dobrga,sam če pa tud realno pogledamo je zadnje čase tega fulll po tv.....(sej skos sam tožjo en druzga),ke si pa tega neboš zapomnu-primer;da daš napačno diagnozo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]sam kašno medicino pa majo v ZDA mislm no...js skos gledam ene njihove odaje,so pa čudežni,primerjat se znašimi nemorjo!nimaš kej tko je*sam nobenmu pa neprivoščm nč slabga. Js k sm bla tm v 25 tednu k sm bla na pregledu je biu že na glavico obrnjen in zdj k sm pršla v 29 tednu je rekla d ma glavico dol in d je spuščen v medenično vstavo-sam to nč nepomen lohka d se je spet obrnu drgač! sam js pa zaenkrat nimam nobenih problemov hvala bogu pa sm v 31tednu(pritisk je vse ok,edin je res d mi zadnje čase otrdeva trebuh..)edin zadnjič k me je neki tok ušpikal celo jutro pa sm res poklicala v porodnišco,sam je rekla d to ni nč narobe,edin če bi me še drug dan bi pol res mogla pridt...sam me pa še čaka vse seše lohka spremeni.Prej je folk rojevu brez UZ in vsega pa je blo z beby vse ok dons pa 100 eni stvari pa sam kompliceran vse skupi! Grem js mau pospravljat,pa pridm pogledat gor!
|
|
|
|