|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
23.3.2009 9:05:32   
OliveOyl
Mene pa full križ boli,ne čist križ bolj trtica.
na postelji se komaj obrnem,ker me tako zaštiha v križu.pa utrujena sem nenormalno,res da mi ne dajo nič mira sam vseeno.

v soboto sem eno nosečko videla na Rudniku,z napisom na majici Pridem maja,je bila katera naša?user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
23.3.2009 9:05:54   
AKP
Dobro jutro!
Sem vesela, da sta obe dobro (katmat in petra). Komaj čakam, da grem v četrtek na pregled, ker se ne počutim dobro. Iz postelje se komaj vstanem, ker imam takšne bolečine. Skozi me že sinusi jezijo in ponoči komaj diham. Imam vse zagnojeno in se mi tako zamaši, da imam polno glavo in še komaj čez usta diham. Se ponavadi zbudim, ker imam občutek, da se bom zadušila. Ko pa se vstanem in hodim pa se mi nos odmaši in lahko normalno diham. Zdaj pa se res že počutim kot ena stara babica, ki samo jamra. Bom pa mojega g vprašala če me bo dal v kratkem na kakšen UZ, če ne bom pa šla privat. Me res zanima kako napreduje in v kakšnem položaju je ta moja miška, ker res čudno leži. Pa skoz me nekaj boli, kot krči pri menstruaciji in res ne vem več ali imam še pomalem popadke ali kaj je to.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
23.3.2009 9:06:10   
Dudica1
oliva dobro jutro...počas se pa zbujate zaspančki...user posted image
si pa že zgodnja da si bla že na csdjuuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
23.3.2009 9:06:53   
petrazg
oj...

Petra a ... sem ok, čakam vizitoooo, da mi povejo, če me dons spustijo domov. Upam, da grem potem bom pa doma čakala, pridno ležala... Ja, za Anžeta imava poskrbljeno... saj gre, samo organizacija na višku. Je moj kar priden in se odlično znajde...user posted image user posted image user posted image Edino malo krize smo imeli v soboto zjutraj, ko sem šla v porodnišnico na pregled... sva Anžeta zraven peljala, potem sta pa moja prišla iz Celja... Se vidi, da moj user posted image raje moje starše pokliče iz celja, kot pa bi poklical svojo mamo , ki je v ljubljani...user posted image To vse pove...  Zdej bosta pa moj brat in njegova vskočila, če bo kriza... sta v Ljubljani, samo sta imela v soboto telefone izklopljene, ker sta zvečer žurala user posted image ... ma sej bo...

Dudica... super za košek user posted image user posted image user posted image

Tanja in Lenanai... še malo, pa bosta doma...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
23.3.2009 9:11:05   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

oliva dobro jutro...počas se pa zbujate zaspančki...user posted image
si pa že zgodnja da si bla že na csdjuuser posted image

Ja ta prva..user posted image user posted image
jih v vrtec odpeljem,pol pa še na CSD,kasneje se mi sigurno ne bi dalo.sem res nekaj čudna,živ zombi...user posted image user posted image  pa celo noč spim.
al mi je spet pritisk padel,ne vem.

petrazg upam,da te spustijo domov.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
23.3.2009 9:12:35   
petrazg
AKP... sinusov ti pa ne zavidam... sem jih imela dvakrat v nosečnosti. Nimaš kaj, počakati bo treba da mine. Fejst si izpiraj z fiziološko , pa kakšno soparo si naredi pa predihavaj. Kar se pa tiče krčov... mene vsi sprašujejo, če imam krče in ne morejo verjeti, da jih nimam, ker mi popadke (blage) riše... ne vem presodi sama. Jst sem se počutila čisto ok, nič me ni bolelo, dol mi pritiska že nekaj časa, trebuh mi je normalno otrdeval ob naporih, mali skače in nori... nobenih znakov torej...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
23.3.2009 9:13:04   
AKP
Petrazg upam, da greš domov. Grem sedaj malce pospravljat. Imam sina doma in mu bom pokazala, kaj naj naredi user posted image .

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
23.3.2009 9:14:43   
Anonimen
živjo punce

jz pa kr uživam sem med vikendom pospravla cujne, tako da jih bom šele bolj prot konc tedna spet pralauser posted image user posted image user posted image

punce sam da ste o.k.user posted image user posted image

me pa neki zanima: že neki časa opažam da ni nikjer copke nič se ne javlauser posted image a je zno vse vredu a kej vesteuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
23.3.2009 9:15:09   
FLASK_A
Jutro!

PetraZG, upam da boš šla domov- je vseeno bolj komot aneuser posted image user posted image user posted image

Dudica, slikice košeka prooosiiim! To je tako cort pripravljatuser posted image

Evo, jaz pa končno doma... Nič več v službo. Mal se bom doma švercala pa delalauser posted image , ampak vozila se pa ne bom več, ker je kar daleč in mi ne paše biti toliko v avtu. Teh par tednov se moram še pazit, da ne bo kaj narobe- potem pa tudi, če mali pride med nasuser posted image Tudi jaz sem ko en slon, premikam se ko ena stara bakica, ki nič ne moreuser posted image

Lep začetek dneva vsem!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
23.3.2009 9:16:51   
petrazg
Ja, copke ni, pa Christiane tudi ne... Za njo me malo skrbi, ker je imela njena punčka kakšne 14 dni nazaj nizko težo... od takrat se pa nič javila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
23.3.2009 9:19:19   
OliveOyl
Pol lahko naslov spremenimo v Majske slonice 2009 user posted image user posted image ,sem vam rekla,da bomo na koncu kot tiste blond nemške naplavine na plažah.

Mi je na CSD-ju rekla,da če sem jaz noseča,kje je trebuh?Jaz pa kot slon..
pol je p rekla,da sem premal oblečena,da bom že videla na stara leta kako me bo križ bolel.user posted image  Sem rekla,da me že.
Ma ta naša socialna je tak hecna,cela rdeča ke v glavo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
23.3.2009 9:24:35   
OliveOyl
Včeraj sem še plenice oprala,pa prevleke od ležalnika,košare...
je moj rekel,da sem deloholik,da bi ja lahko njega zastopila k skoz dela.user posted image

Sem rekla,da gnezdim in naj mi da mir,pa je rekel da imajo ptiči ponavadi manjše gnezdo.
Zadnjič mi je prinesel ta veliko milko,pa sem mu rekla naj kupi take majhne čokoladice,da imam odmerjeno dozo za pojest,ker drugače vse pojem.Evo in mi včeraj prinese 2 vrečki Snickers čokoladic,na tle maš k hočeš odmerjene doze.user posted image user posted image  A mislite da je še kakšna?user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
23.3.2009 9:25:48   
Tanja_
petrazg super, da je bolje. Držim pesti, da te spustijo domov.
Še malo pa bom doma, pa še lubi mi je kupu nov računalnik da bom lahko hitrej tipkala na RRuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
23.3.2009 9:26:25   
copka
Jutro punce,

kot vedno ste pridne klepetulje, jaz pa imam veliko dela in ne upem vse prebrat. Bila sem v Cateskih toplicah- je bilo prav fajn se namakat- trebuha sploh ne cutis v vodiuser posted image

1. stvar ki jo moram se uredit je porodniska. Pa se jo hotela za 2 tedna nazaj, pa je bila gospa, ki je odgovorna za to bolna in nihce drug ne ve nic o temuser posted image  No, itak ne bi nic naredila ker moram se dobiti potrdilo o placanih prispevkih, ker sem SP, na DURSu. In ta se je glejga zlomka, preselil v LJ (oddelek za pravne osebe). Tako da moram po en podpis ali kaj ze v LJuser posted image  Pa se take glupe ure imajo, jaz pa se milijon drugih stvari za naredit. Porodnisko pa naj bi zacela 4.4.

2. Oblekice sedaj imam- sva sla se kakno malnkost iskat v BC, ker sva dobila bone. Posteljica je tudi ze sestavljena, se jogi manjka in kaksna prevleka. In seveda vsa kozmetikauser posted image

3. VPRASANJE ali kaksni otrdi trebuh potem jo pa spodnji del boli? Mene je sedaj v Cateskih zvecer. Sem se pa spomnila, da sem se tudi prejnji teden ponoci zbujala s to bolecino, ki je potem minila. V Cateskih sem se kar ustrasila, ker me je v 1 uri 3x tako bolelouser posted image  No, panicarila nisem, sempa za to okrivila bazen, saj sem morala vcasih napet trebusne misice, ce sem hotela vstat. Pa tudi plavat mi ni pasalo, tako da sem se ssamo namakala.

V glavnem pa vse ok. A je kaksna ze v porodnisnici? Upam, da ne!!

Lep spomladanski pozdravcek!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
23.3.2009 9:28:36   
Leela
dobro jutro,

petrazg in katmat super, da sta vredu user posted image .

Tudi jaz moram pospravljat, ajoj. Jutri imam mš, da povejo kaj rabiš potem pa šoping do konca (tanajbolj važne stvari). PP vozičk sem pa danes naročila po internetu. Uglavnem, če bi radi videl žensko z najmanj energije na svetu potem pridite k meni user posted image  (ampak vidim, da nisem edina).

AKP user posted image  zate in težave. Mene tud medenica in kolki matrajo, tudi kar klecnem ko me zagrabi. Ampak zdaj smo upravičene za jamrat. Meni je pri sinusih pomagal aqua maris sprej.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
23.3.2009 9:28:55   
Dudica1
flaska mogoče mi rata zvečer dat slikce da dam še bušija zraven k ga že dolgo nisem...drugače pa je tako fajn pripravljat za user posted image ja da ni res nč se mi ne da edino to pa še uspem...user posted image

oliva
je še kaj čokoladic ostalo...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
23.3.2009 9:29:35   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Sem rekla,da gnezdim in naj mi da mir,pa je rekel da imajo ptiči ponavadi manjše gnezdo.
Zadnjič mi je prinesel ta veliko milko,pa sem mu rekla naj kupi take majhne čokoladice,da imam odmerjeno dozo za pojest,ker drugače vse pojem.Evo in mi včeraj prinese 2 vrečki Snickers čokoladic,na tle maš k hočeš odmerjene doze.user posted image user posted image  A mislite da je še kakšna?user posted image

user posted image  kok sta smešna.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
23.3.2009 9:32:49   
Leela
jaz sem včeraj zvečer vzela bajno sladoleda iz zmrzovalnika in mojmu rekla, da moram to pojest, če ne se bo pokvarlo user posted image . ja, ja seveda, je rekel.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
23.3.2009 9:32:55   
OliveOyl
dudica nič ni ostalo,sam še prazna vrečka,da misli da je še kaj notri..user posted image user posted image

Leela jaz sem tudi čist brez energije,kot cunja.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
23.3.2009 9:33:23   
Anonimen
joj cipka: ME JE MAL ŽE SKRBEL K TE TOJK DOLG NI BLO SM GORuser posted image SAM DA SI O.K.
NO SAM DA SI UŽIVALA V TOPLICAHuser posted image user posted image user posted image glede otrdelega trebuha in bolečine, več počivaj to ne pomeni da sed ampak se ulež in počivaj, saj men to pomaga, glede otrdelosti trebuha pa jz pijem magnesol pa pomagauser posted image no ja upam da sem ti kaj pomagala!

no sem se kr oddahnila sam da si o.k

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4120
23.3.2009 9:35:59   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

joj cipka: ME JE MAL ŽE SKRBEL K TE TOJK DOLG NI BLO SM GORuser posted image SAM DA SI O.K.
NO SAM DA SI UŽIVALA V TOPLICAHuser posted image user posted image user posted image glede otrdelega trebuha in bolečine, več počivaj to ne pomeni da sed ampak se ulež in počivaj, saj men to pomaga, glede otrdelosti trebuha pa jz pijem magnesol pa pomagauser posted image no ja upam da sem ti kaj pomagala!

Hvala cveka za odgovor. Saj za otrdevanje tudi jaz jemljem magnesol, sam tole je bilo pa cisto drugace, ker je bila prisotna tudi bolecina. Se dobro da imam v petek pregled, da vprasam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
23.3.2009 9:36:26   
Anonimen
kojk smo si enake vse smo brez volje do delauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4122
23.3.2009 9:37:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

dudica nič ni ostalo,sam še prazna vrečka,da misli da je še kaj notri..user posted image user posted image

Leela jaz sem tudi čist brez energije,kot cunja.

user posted image user posted image user posted image ...no sej mam še jaffa piškotke tlele zravn...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
23.3.2009 9:38:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: copka

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Hvala cveka za odgovor. Saj za otrdevanje tudi jaz jemljem magnesol, sam tole je bilo pa cisto drugace, ker je bila prisotna tudi bolecina. Se dobro da imam v petek pregled, da vprasam.

ja mene če začne kej bolt se kr uležem in pol kr neki časa počivam in je bolje, mogoče preveč sediš ali pa stojiš?user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4124
23.3.2009 9:38:38   
OliveOyl
Grem zdaj malco pripravit za mojega Snikersa.user posted image  
Ne preveč napisat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?