|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
28.2.2009 9:01:12   
Dudica1
zdaj bom vmes mal...user posted image ...k mam tako da je joj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
28.2.2009 9:08:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zdaj bom vmes mal...user posted image ...k mam tako da je joj...user posted image

a prideš še k menuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
28.2.2009 9:09:11   
Anonimen
grem k moram tud jaz mal pospravtuser posted image user posted image se pišemouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
28.2.2009 9:21:05   
KatMat
ooo cvekice!!!

kak lep dan je dons!ucer sem imela mal noro,so se obiski kar mnozili...pa sem mogla upedenat kosilo/vecerjo za vse pa nisem imela casa se mal posnofat tuki gor.danes zeli moj dragi v kranjsko goro mene pa prav nic ne vlece...gre se kaksna na x-plozijo zabave ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
28.2.2009 9:33:42   
lake
Dobro jutro!

Jst sm tud za razliko od prejšnjihj dni spala še kr redu, križ me je sicer bolel, ampak ne tko hudo kot recimo včeri.

Ja kar se gorgonzole tiče plesen je sicer res plemenita, samo je vseen plesen, ki lahko povzroči da bobiš kakšno bakterijo, tako da se je rajš izogibam, kar se pa drugih sirov tiče pa mislm da ni panike. Mi je tud ginekologinja odsvetovala gorgonzolo (konckoncu nikol ne veš kako je ta plesen narejena).

Obrazca za očetovstvo ti pa ni treba sama pisat, ga dobiš na socialni, pa zravn baje očeta še zlo zaslišujejo, če je res prepričan da je očeuser posted image user posted image .

Midva bova šla tud dopoldan mal na sončka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 330
28.2.2009 9:34:15   
Dudica1
nč ne gremo v kranjsko goro ker gremo jutri na primorsko...tako da ne bo nič...pa še danes bom bolj kot ne bom pucala ker štrihamo sobe...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 331
28.2.2009 9:39:11   
Anonimen
Že na tretjem delu? Prave čvekice ste! Tako hitro, da vam sploh ne morem slediti, kaj šele da bi vam kaj napisala.

Čaka me še en teden službe, potem pa koriščenje letošnjega dopusta in potem končno porodniški dopust. Zdaj, ko so se začeli tako lepi dnevi, mi ne bo hudo ostati doma.

Imejte se še naprej zelo lepo!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
28.2.2009 9:50:12   
vanilla
Dobro jutro...

Sm že neki cajta pokonci, pa mi je že malo dolgčas, ker moj še kr drnjoha user posted image ... user posted image

Jaz bi pa hotla, da vstane, da spijeva kavico, klepetava.... Je že dost ka sm med tednom sama, ko je on v službi, pa morm met usta skos zaprta, ker nimam večji del dneva s kom govort, hehe...
Ma, zbudit ga grem, sej ves normaln folk je v tak cajt že pokonci user posted image .

Spala sm super... zdej že dva dni... Trebuha kot da ni. Je pa dojenčica ravno prejle telovadila po mojem trebuhu in mi premasirala celotno trebušno votlino... Kako je pasala masaža, hehe... Že zdej tkole lepo poskrbi za mamico... hihi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
28.2.2009 9:52:25   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Obrazca za očetovstvo ti pa ni treba sama pisat, ga dobiš na socialni, pa zravn baje očeta še zlo zaslišujejo, če je res prepričan da je očeuser posted image user posted image .

dobr da si povedla... da ga prpravim na to, da ga ne bo pol kap zadela k ga bo začela spraševat.... misl hallo... škoda cajta za njih..

gre kera pogledat Vitranc... al samo na tv-ju gledate??

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 334
28.2.2009 9:53:15   
Dudica1
k.tja lepo da boš šla že na dopust...user posted image
vanilla super da spi tvoj tako dolgo...tud jaz bi če bi lahko...pa mi mali ne dopušča...user posted image ...pa super da te že zdaj masira user posted image ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 335
28.2.2009 9:54:16   
KatMat
midva naj bi sla gor...tud kolega od mojga naj bi imel čez prireditev zvecer

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 336
28.2.2009 9:55:07   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

midva naj bi sla gor...tud kolega od mojga naj bi imel čez prireditev zvecer

ja pol pa sploh moraš it...pa fajn žuraj zdaj ko še lahko...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 337
28.2.2009 9:55:18   
KatMat
jest bi se spala,sam moj je mogu ustat ker ni hotu zamudit smucanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 338
28.2.2009 9:56:16   
lake
Ne lub se mi v tisto gužvo hodt, rajš po tv gledam. Pa še bolš se vid po televiziji. user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 339
28.2.2009 9:57:03   
KatMat
mah ni mi vec da hodim z njim pa visim tak kt en kup nesrece z sokcem medtem ko vsi drugi padajo dol od alkohola...redko najdes koga ki je trezen pa pameten...

takrat grem zravn ko cutim da hoce moj srcek vozit,takrat raje jaz vozim kot pa da me skrbi

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 340
28.2.2009 9:57:09   
Blueeyes
sem se zdej najedla user posted image in zraven pečene user posted image ... tok diši cela bajta... he he... sem mogla kr luftat mal, da ne bo mela pol skoz apetita vsakič k bi u bajto pršla...

zdej pa mene tud čaka žehta za obest, pol pa veselo na delo ... user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 28.2.2009 9:58:30 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 341
28.2.2009 9:57:54   
KatMat
user posted image drugac sem pa istega mnenja kot lake...raj doma na toplem pa zravn hladilnikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 342
28.2.2009 9:59:31   
KatMat
no se mi je zdel da ne jes kuhane pa zravn peceneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.2.2009 10:01:05   
Blueeyes
ja ja, nisem opazila da mi ni skopiralo pravega linka.. hi hi... jajca in paprike user posted image  user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.2.2009 10:02:13   
KatMat
jest pa glih jajcka kuham pa bom en mejcken narezek naredila za naju

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 345
28.2.2009 10:09:59   
Blueeyes
fajn... zdej pa res grem.. pa morm vmes še malo premišljevat kaj bomo dali v kljunčka za kosilo...

pa pa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.2.2009 10:19:03   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: copka

Pocasi se sprasujem ali je na tej temi sploh se mozno postavit vprasanje in nanj dobiti odgovor, ker se tole cvekanje odvija tako hitro, da ga potem vsi samo preletimo ne ustavljamo pa se pri pomembnih vprasanjih, na katere morda nekdo nujno rabi odgovor.

samo moje razmisljanjeuser posted image

Ja tudi jaz sem mislila, da bi rabili podforum za majčice, čvek in vprašanja.user posted image . Po moje bi bilo fino vprašanja odebelit, da jih lažje opaziš, ker čveka za nazaj ponavadi nimam časa prebrat.

maja1488 v MŠ je predaval Kristan, precej dolgočasno. Naslednjič bo pa babica. Jaz hodim zato, da malo osvežim in da se psihično pripravim na bejbija. Na predavanja o samem porodu ne bom šla ker bom imela cr.

blueeyes o CSDju mi ne govort, ker imam svoje mnenje o njih. Pri meni je babura zgubila papirje za drugi del porodniške, obvestilo da jih nima mi je poslala še na napačen naslov. Kmetica. na srečo je poštar vredu, da me je najdu. Ko sem jo poklicala, da sem ji papirje osebno dala v roke je rekla naj vse še enkrat prinesem in to v takem tonu kot da bi govorila z avtomatom. Naslednjič, če bo kaj se bom kar drt začela.

Zdaj gremo na en kofe in na sprehod. čavči.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.2.2009 10:23:30   
Biba Maja
Jutro čvekice. Tudi mi smo že zajtrkovali. Zdejle delam do 11 h (moram knjižit ;)), potem pa se lotim kosila. Bom naredila piščančje zrezke po dunajsko (ne vem, ful se mi lušta pohanga ;)), pa krompir in solatko... mnjami... za slatko pa tiramisu kremo...  zvečer pa pizzo... user posted image
Smo bili včeraj v nabavi, pa smo kr naredili jedilnik za čez vikend ... super je tako, ko veš kaj boš kuhal in se s tem ne boš obremenjeval ...
user posted image  me brca navznoter, ledvice pa mehur tipa user posted image  Me je prej v mehur, sem kar skočla iz stola user posted image

Lepo se imejte, dober tek in se tipkamo.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 348
28.2.2009 10:39:14   
Anonimen
Dobro jutro. 3 dela al kako???? Face.user posted image

Jaz sem se pa včeraj zbudila z vročino in sem potem cel dan preležala. No, sem bla pri splošni zdravnici, pa mi je prporočila lekadol in en teden bolniške. Danes sem neprimerno boljše. včeraj pa me je vse bolelo. Ma...upam, da malček normalno tole prenaša.

Drugače pa je enmu smotkotu včeraj uspelo da se je zaletel v mojega dragega in zdaj smo še brez avta. Pa komaj nekaj mesecev ga mamo.user posted image user posted image Še dobro, da je samo zvita pločevina... Čisto smotan konec tedna.

(odgovor članu Biba Maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
28.2.2009 10:58:13   
KatMat
mene pa tok navzven brca da mislim da mi bo skoz pogledala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?