Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat cveki bravo za podaljsanje bolniske.....dudi-VSE NAJBOLJSE ZA TVOJ PRAZNIK!!!ZELIM TI SRECE ZDRAVJA IN VSEGA KAR SI SAMA ZELIS!! katmat: ne jaz PETRAZG je dobila podalšano bolniško
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:03:06
|
|
|
|
Dudica1
|
HVALA katmat... si si postregla šampanjčka in tortico???
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:05:58
|
|
|
|
KatMat
|
AJA. sorci cveki...bravo petra... dudi...premal alkohola!!!!hvala za tortico sem glih od dohtarja...pa nc ne vem...ce ne bi blo unga strica k je novo masinom prpelu tam je tud vidla nebi...tko mi jo je vsaj pokazala...popkovino ima ze ovito okoli vratu...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:07:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat AJA. sorci cveki...bravo petra... dudi...premal alkohola!!!!hvala za tortico sem glih od dohtarja...pa nc ne vem...ce ne bi blo unga strica k je novo masinom prpelu tam je tud vidla nebi...tko mi jo je vsaj pokazala...popkovino ima ze ovito okoli vratu... ma dost alkota ma zate... ej to pa tud mene muč že skoz kje ima popkovino... ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:09:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat AJA. sorci cveki...bravo petra... dudi...premal alkohola!!!!hvala za tortico sem glih od dohtarja...pa nc ne vem...ce ne bi blo unga strica k je novo masinom prpelu tam je tud vidla nebi...tko mi jo je vsaj pokazala...popkovino ima ze ovito okoli vratu... ojej! pa se da to uredit al bojo šele pr porodu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:14:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sem glih od dohtarja...pa nc ne vem...ce ne bi blo unga strica k je novo masinom prpelu tam je tud vidla nebi...tko mi jo je vsaj pokazala...popkovino ima ze ovito okoli vratu... Baje se malčki lahko sami v popkovino dostikrat zavijejo in se potem tudi odvijejo... Ni nič rečeno, da jo bo imela tudi pri porodu tako ovito. Jaz raje vidim, da mi takih stvari ne govorijo, ker pol bi bila čisto živčna
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:16:25
|
|
|
|
KatMat
|
JAH NC NE VEM...sploh zvedla nebi ce nebi nove masine prpelal pa da mi na kolenih prosila naj mi naredijo eno 3 d slikco...pa se ne zna z masino delat pa je un zravn laju kaj naj dela....je poskusala obraz not dobit in je pol vidla da ma popkovino ovito okoli vratu... tak da ne vem...a cem it se na samoplacnisko kam da mi kej povejo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:17:34
|
|
|
|
elyy
|
sej bom vprašala za dopust...sej js nism lih mela planeran kdaj nj grem na bolniško d bi lohka pol ga prej kr koristla..sej veš kako je to v trgovinah...pa takoj nimajo delavcev pa nevem kva... sej d pa kšnga zajebejo so takoj zato...d pa kej dobrga to pa ne! ej zdj sm mau ležala pa se sprehajala..pa će spet isto;že od 9h zutri me tok neki čist spodi tok potiska da mi nč več nepomaga niti ležat** zdj me je pa res skrbet začel zato k zdj nazadnje k sm bla na pregledu je zdravnica rekla d je beybi že čist spuščen..in sploh nevem kva nj*d nebom zdj G. klicala za brezveze? kva mi predlagaš? lp
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:18:08
|
|
|
|
KatMat
|
nisem zivcna ampak kaj ko nic ne vem...rekla mi je naj ne skrbim....ce nebi prosila za slikco bi mi pogledala sam izvide od urina pa poslal dam....se papirje za porodnisko pa za resilca mi je pozabla dat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy sej bom vprašala za dopust...sej js nism lih mela planeran kdaj nj grem na bolniško d bi lohka pol ga prej kr koristla..sej veš kako je to v trgovinah...pa takoj nimajo delavcev pa nevem kva... sej d pa kšnga zajebejo so takoj zato...d pa kej dobrga to pa ne! ej zdj sm mau ležala pa se sprehajala..pa će spet isto;že od 9h zutri me tok neki čist spodi tok potiska da mi nč več nepomaga niti ležat** zdj me je pa res skrbet začel zato k zdj nazadnje k sm bla na pregledu je zdravnica rekla d je beybi že čist spuščen..in sploh nevem kva nj*d nebom zdj G. klicala za brezveze? kva mi predlagaš? lp pomklič G. in ji povej da te ful boli, da slučajno niso popadki? ker jz sem takrat mela ful hude bolečine k mi je posteljica odstopila in to glih tm spod k hudič me je bolelo, mi ni nič pomagalo, jz bi na tvojem mestu poklicala G. in jo vprašala kaj naj naredim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:24:01
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy sej bom vprašala za dopust...sej js nism lih mela planeran kdaj nj grem na bolniško d bi lohka pol ga prej kr koristla..sej veš kako je to v trgovinah...pa takoj nimajo delavcev pa nevem kva... sej d pa kšnga zajebejo so takoj zato...d pa kej dobrga to pa ne! ej zdj sm mau ležala pa se sprehajala..pa će spet isto;že od 9h zutri me tok neki čist spodi tok potiska da mi nč več nepomaga niti ležat** zdj me je pa res skrbet začel zato k zdj nazadnje k sm bla na pregledu je zdravnica rekla d je beybi že čist spuščen..in sploh nevem kva nj*d nebom zdj G. klicala za brezveze? kva mi predlagaš? lp POKLICI PORODNISNICO...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:25:27
|
|
|
|
pokica_
|
Končno da malo zadiham z vami spet! Sem cunje še obesla vn, pa posteljnino do konca preoblekla, zdaj pa sopem kot Pol me še sam sesanje dans čaka, pa sem finiširala! elyy, jst bi tud na tvojem mestu poklicala P, vprašaj če je to normalno, al se naj raj tam zglasiš. Tako sem jst nazadnje naredla, pa hvala bogu da sem še klicala zadnji cajt! Vse dobro ti želim!
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 18.3.2009 13:26:55 >
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:26:43
|
|
|
|
Dudica1
|
elyy pokliči ali pa kr pejt se v P pokazat...ne čakaj!!!...pa sporoči nam dobre novice...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:27:26
|
|
|
|
KatMat
|
mene pa tok zob boli...joj...mi je ponoc kr bula zrasla...pomoje sem si ucer ranila dlesen z enim starim kruhom...dons se pa zbudim pa cutim neki pritisk pa se pogledam u spegu pa vidm bulo polno krvi...in kokr ugriznem me zaboli...sej sam zob me ne
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:33:02
|
|
|
|
AKP
|
Cveka ponavadi dobi Advantan. Si pa občasno od moža sposodi Elocom in se mogoče 3x namaže pa ji izgine. Zdaj smo ugotovili, da ji najbolj pomaga če se po tuširanju namaže z otroškim oljem. Pomaga ji tudi črni bazen v Moravskih toplicah in morje. Na srečo pa se ji pojavi edino na desnem stopalu, ko pa je bila mala pa se ji je pojavilo na obrazu. Zdaj se poslavljam. Prihaja preostanek družine in ne bo več časa za računalnik.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:34:46
|
|
|
|
zoja10
|
ojla hoj, jst nazaj... sm šla še mal po trgovincah sm si barvo za lase kupla (rjavo) pa še neki malenkosti... modrc za dojenje....nej mi katera že izkušena pove...jo st mam 85 c kupla sem pa 85 d... a je tkul???? pr zobarju plačala za celotno zdravljenje zoba 400 eur.... .....hudič frdaman zdej bo pa na dopustu z mojim dnarjem uživala... jst pa vsak dan po novem 1 uro zobe perem no sej če bi čakala na zdr kartico bi pa mogoč lih 2012 pršla na vrsto vsa škrbasta.. uživajte sonček
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:35:40
|
|
|
|
pokica_
|
Boga KatMat . Kaj pa če bi si nabavla v lekarni kaj za dlesni, kako mazilo?
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:42:21
|
|
|
|
Dudica1
|
ja jaz sm bla danes pri zobarju za spremembo da me ni nč bolel...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mene pa tok zob boli...joj...mi je ponoc kr bula zrasla...pomoje sem si ucer ranila dlesen z enim starim kruhom...dons se pa zbudim pa cutim neki pritisk pa se pogledam u spegu pa vidm bulo polno krvi...in kokr ugriznem me zaboli...sej sam zob me ne mogoče je pa samo rana, probi predrt če ne pa k zobarju da pogleda
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:49:58
|
|
|
|
JAPE
|
Se opravičujem, ker takole vdiram v temo, ampak mogoče katero zanima... imam čisto novo knjigo "Velika knjiga o dojenčku" in "Nega matere in otroka" Če katero zanima naj piše na zs.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 13:50:50
|
|
|
|
Tanja_
|
Hej punce! Še z moje strani! Sem vidla, da sm kr s seznama obsegov padla No, mam dons frišne podatke. noseča točno 30 tednov, kile +7,2, obseg 82 cm. Mabnj kot zadnjič, najbž zato k je dete že na glavo obrnjeno. Al pa azto, k sm dons zjutrej merila, zadnjič pa zvečer. Dudica VSE NAJBOLJŠE!Sreče, zdravja, ljubezni in seveda laheeeekkkk porod ti želim! krči jaz tud jemljem Magnesol, pa jih vseen mam. In mi je zanč ena gospa svetovala, nja dam nogo na hladna tla, ko me zagrab. In res deluje. Voziček- imamo Mutsy 4 riderja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 14:14:52
|
|
|
|
elyy
|
**no punce prej sm klicala svojo G in pač dela zjutri tko d jo nism dobila,zato sm res klicala v P v sprejemno(prašala me je če otroka normaln čutm,pa če mam trd trebuh) in mi je rekla d je to čist normaln da se maternica krč zato k otrok raste in d se bo to pogosto dogajal.. upam d res ni hudga...sej je možn d je zard tega k sm zjutri šla na SCD in v ZD pa sm ful velk krog nardila peš tok zgodi! sej enkrat poneha pol že spet začne..mism za znort,tak filing je čudn pa še skos me lulat tišči!pomoje še sama paniko delam...sej bom vidla kako bo dokler moj nepride iz službe..če me bo do večera še bolel bom že spet poklicala pa se napotla na pregled,drgač bom pa itak svojo G jutr poklicala!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 14:24:10
|
|
|
|
pokica_
|
elyy, sigurno bo vse dobro, nič skrbet! Meni je G na zadnjem pregledu, ko sem bila v bolnišničnem oddelku zarad skorajšnjega prezgodnjega poroda rekel, da je normalno, da me zaboli spodaj tudi do 10x na dan, ker se maternica krči in širi(se počasi pripravlja na porod) in zato tudi otrdeva. Je pa priporočljivo takrat raje počivat, kot pa vzet Spasmex. No jst jih itak moram jest 3x dnevno, ker mi samo počivanje in magnesol nebi pomagala zadost. Držim pesti, da se bo stanje umirilo! Pa počivat pejt, ne sedet za rač.
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 14:36:32
|
|
|
|
Dudica1
|
1. AKP 122 cm 2. mani2 114 cm 3. leela, KatMat 113 cm 4. petra a 111 cm 5. Lalica1 110 cm 6. cveka30 109 cm 7. zmajama, meduzica, k.tja 107 cm 8. mayflower, maja1488 106 cm 9. elyy 105 cm 10. Chiara82, Biba Maja, andrejka, Petrazg, Blueeyes 104 cm 11. peneja 103 cm 12. christiana21, pokica_ 102 cm 13. dito, dudica1, copka 100 cm 14. ledenka 99 cm 15. Oliveoyl, lunica77 98 cm 16. vanilla, mary12 97 cm 17. U_SURDI, palacinka 96 cm 18. Hanaja 94 cm 19. lake, lananai 95 cm 20. miška 82 90 cm 21. BarbyD 88 cm 22. masi 86 cm 23. Tanja_ 82 cm
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 18.3.2009 14:37:11 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 18.3.2009 14:38:30
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja evo dodana pa oprosti k sm te zgubila nekje... ...pa hvala za čestitke
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?