karamela -> RE: Kam v Egiptu v začetku marca (28.2.2009 8:42:32)
|
Mi smo bili lani za 1 maj v Hurgadi hotel grand Azur 5 zvezdic all inc. . Hotelski kompleks velik, urejen, je pa hotel kjer je 99% rusov. Vodka (ne voda) jim je tekla v potokih. Zvečer so na večih koncih vse pobruhali, zasedli z brisačami zjutraj, ko so nehal piti vse ležalnike ob plaži, čeprav so se treznili do kosila in dlje v sobah. Vrst čakanja ne poznajo. Na krožnike si naložijo tolk, da vse dol pada, pojejo pol, drugo pa gre v smeti. Nevem mene kr srce zaboli, k sem vidla kok hrane je šlo v kanto. Aha pa da smo dobili solidno sobo, je moral domačin, ki je pomagal vodiču (obema same pohvale) dat enega mladička kužka receptorju , če ne bi dobili sobo tm nekje nevem kje uglavnem največji krš. Vreme je bilo super. Podneve vroče sončno, zvečer pa se malo shladi. Uglavnem imeli smo se lepo, se spočili. Drugače pa smo se spočili. Mene ni Hurgada nevem kako očarala. bilo je lepo, neko doživetje mi je pa veliko lešpe na Hravaških otokih. Si pa želim, če ne prej čez 13 let ko bodo otroci stari 15+ v Egipt pogledat piramide, Nil, Kario... kamor koli boš šla imej se lepo!
|
|
|
|