|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avstrija
27.4.2005 15:56:11   
Sandra*
Ojla!

ravnokar sm prišla iz Avstrije. In za napačno parkiranje sva pridelala kazen 20eurov, ki jih nisva plačala. A kera kj ve kako je s temi kaznimi, a zapade, a pol še kj po pošti dobiš in morš še več plačat?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avstrija
27.4.2005 16:00:34   
SANDY
Uf Avstrijci imajo to malo bolj strogo. Zna pa bit, da k bosta šla naslednjič v A. da bojo na mej kej težil...vem pa ne čist točn!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avstrija
27.4.2005 16:04:43   
clea
Pomoje,da bosta po pošti dobila!
No ne vem.Moj :love: je dobil enkrat v avstriji kazen za 180 eur pa je dobil po pošti domov.
Ne vem pa kako je s takimi nižjimi zneski.
Ne verjamem pa,da bi vama naslednjič na meji kej težil,ker itak ne gledajo vsakega avta.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avstrija
27.4.2005 16:07:36   
india
Mi smo imeli pdoben primer in smo naslednjič na meji ( bilo je le par dni kasneje) zvedeli, da bomo dobili domov po pošti in da sledijo grde kazni,če ne plačamo. Šlo je pa za 25€.
Registrsko številko vedo, zato ti lahko na meji komplicirajo.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avstrija
27.4.2005 16:12:16   
Sandra*
Kaj naj nardim? A ste pol dobili po pošti miska01?

A loh tut pr nas na pošti plačaš, verjetn ja s ful provizije, ane?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avstrija
27.4.2005 16:44:30   
india
Ja, mi smo dobili po pošti nekje v 3 tednih in naslednjič, ko smo šli gor smo kar tam na banki plačali.

Nič ne skrbi, je približno isto kot pri nas, le s prelaganjem plačila dosežeš manj kot pri nas.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avstrija
27.4.2005 20:52:00   
Pupica
U dej raje plačajte, niso taki pocarji kot mi. Boš hotla kam v Evropo, te bodo pa zavrnili:(

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avstrija
27.4.2005 21:10:05   
pika74
Pismu midva mava tud en star greh - na podobn način. Me še zdej vest peče :ups:.

Lani poleti sva potovala po skandinaviji in na Švedskem sva fasala eno podobno kazen.

Vse je blo v švedščini napisan in nama niti ni blo jasn kako nej to plačava. Pa sva se mal francoza naredla in šla. Noja, jst sm bla bolj zato, da se plača. Moj pa nč... je reku, pejva :kuza::kuza::kuza:.

To je blo julija al avgusta in evo - do dons ni blo še nč.

Sam se mi kr zdi, da bo problem spet pridit na Švedsko. :ups::ups:

:metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avstrija
27.4.2005 21:15:06   
india
Pika74, pa nista nič pošte še dobila domov? Jaz bi malo povprašala, da ne bosta dobila kakšne ogormne položnice čez čas!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avstrija
27.4.2005 21:16:44   
pika74
Ma nič. Sam je že kr dolg tega.

Sploh ne vem več, kje je tist piltk:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avstrija
28.4.2005 8:24:37   
mozart
Tudi jaz sem lani dobila kazen v Avstriji in jo lepo ignorirala. Listek sem za vsak slučaj spravila do meje, potem pa v koš. Po pošti nisem dobila nobene kazni, pa je že sigurno 1/2 leta.

l.p.

:angel:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?