Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: apartmaji na slovenski obali? 25.2.2009 20:15:38
|
|
|
|
Carovnica Mica
|
Kaj pomeni to k spodaj pri tebi piše?
|
|
|
|
RE: apartmaji na slovenski obali? 26.2.2009 10:33:09
|
|
|
|
grešnica
|
Mi smo bili lani v Fiesi (zelo blizu morja) in smo bili zelo zadovoljni. Morje je bilo čisto, plaža od apartmaja oddaljena samo po daljših stopnicah (oz. lahko tudi po stranski cesti). Imeli smo manjšo kuhinjo, v vsakem apartmaju pa imajo tudi klimo. Prednost je, ker imajo zelo velik ograjen vrt s toboganom, gugalnico in igračami ter je zato primerno za družine z otroki. Predstavitev je na tem linku: http://www.inter.si/ponudba_si_08.html LP J.
|
|
|
|
RE: apartmaji na slovenski obali? 26.2.2009 12:08:00
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Carovnica Mica Kaj pomeni to k spodaj pri tebi piše? Evo prevod In vse samo zato, ker te ljubim ... in ne vem kako bi ti to povedala pokazala ti bom, kako velika je moja ljubezen in se bom zate ubila.
|
|
|
|
RE: apartmaji na slovenski obali? 26.2.2009 19:49:29
|
|
|
|
anita4
|
hvala za informacijo. Zelo lepi apartmaji, se bomo pozanimali lp anita
|
|
RE: apartmaji na slovenski obali? 26.2.2009 20:26:16
|
|
|
|
pajčolanka
|
koliko pa je to stopnic? Ful veliko?
|
|
|
|
RE: apartmaji na slovenski obali? 5.3.2009 11:41:26
|
|
|
|
grešnica
|
Do plaže je cca. 3-5 minut. lahko greš čez vrt po betonirani potki navzdol, in prideš do stranskih stopnic (ne spomnim se, ampak mislim da jih ni več kot 30), ki vodijo naravnost na plažo. Lahko pa iz apartmaja greš po kratkem klančku navzdol (cesta-cca 100 m), kjer prideš že do vhoda v kamp, štantov, barčkov... na plaži. Skratka, je čisto blizu morja (mi smo imeli lani s seboj tudi 7 mesečno punčko in smo šli lahko tudi brez vozička). LP grešnica
|
|
|
|
RE: apartmaji na slovenski obali? 5.3.2009 11:45:54
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 IZVIRNO SPOROČILO: Carovnica Mica Kaj pomeni to k spodaj pri tebi piše? Evo prevod In vse samo zato, ker te ljubim ... in ne vem kako bi ti to povedala pokazala ti bom, kako velika je moja ljubezen in se bom zate ubila. bolano
|
|
|
|
RE: apartmaji na slovenski obali? 22.3.2009 13:40:08
|
|
|
|
jazpati
|
mene pa zanima če kdo ve za kakšen normalen apartma na slovenski obali,
|
|
|
|
RE: apartmaji na slovenski obali? 29.4.2009 20:09:33
|
|
|
|
george1
|
<a href="http://www.apartmajisuster.si" target="blank" title="Apartmaji Kolpa - Šuster">Apartmaji Kolpa Šuster</a>
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?