Nataan -> RE: Počivanje po abraziji (25.2.2009 15:50:50)
|
Punce, hvala za odgovore. Počivala bom res kolikor se bo dalo. Krvavim čisto nič več, sam to je ziher varljivo.... Nati29, upam, da bo poseg čimprej za teboj, potem pa pusti času čas. Jaz že imam otroka, pa ta sploh ni bil načrtovan, pa v bistvu sploh nisem niti videla pikice, le prazno vrečko, verjetno je plod tako zgodaj odmrl, da niti viden še ni bil, pa me je vseeno prizadelo in sem včeraj zvečer, ko je bilo vse za mano, jokala in jokala.... Verjetno je v takih situacijah bolje, da žalujemo, kot da žalost tiščimo v sebi. Veš kaj me je pa še ful prizadelo? Ko sem šla v operacijsko, so ven pripeljali ravno neko žensko, ki je šla delat splav, namerno, pač, ker si ne želi več otrok... in sem videla, da je bilo vse krvavo v neki posodi tam... kar pot me je oblil.... saj verjetno ji ni bilo čisto vseeno, mene je pa to spet tako prizadelo, ko sem vedela, da jaz bi ga pa z največjim veseljem obdržala, ko bi le bil nekje v meni... ah, žalostno vse skup. pa tako je življenje in moramo naprej. Lep dan vsem
|
|
|
|