Lepo jutro (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

SANDY -> Lepo jutro (27.4.2005 8:54:57)

..končno smo dočakali tale sonček..in se bomo kar kmalu ven pobrali! Ampak sedaj je pa še obvezna topla, slastna :kava: mmmmmmm

:sloncek:

mammika -> Lepo jutro (27.4.2005 8:56:20)

se strinjam s tabo Sendy

Lep dan vsem :kava::kava:

Taša -> Lepo jutro (27.4.2005 9:02:12)

Dobro jutro...že kar nekaj časa.. sem že dve :kava: spila, Maša že spi drugo rundo, Nika pa ni dolgo kar se je zbudila...Ja, zunaj je res lepo vreme...joj ko bi šla nekam na en izlet..pa smo same.. ati je šel že zjutraj v službo:(( in bo delal celi dan...Me pa se bomo peš odpravile k babici na kosilo (za kosilo bodo štruklji-njami)..pol bomo pa še malce zunaj... in tako bo dan minil.... Upam vsaj da naš ati ne bo delal še med 1. majskimi-kar kaže...:((:((, da bomo vsaj takrat lahko šli nekam ....

Pupica -> Lepo jutro (27.4.2005 9:04:43)

Lep dan oz.za nas ki smo šele vstali jutroooo!!!!!!:kava::kava::kava::kava::kava::kava:
Danes pa res upam,da bo lep dan za sprehod, da ne bo pihalo:(

:miska:

dory -> Lepo jutro (27.4.2005 9:15:53)

Mi dons kot vedno zgodnji in jo ze sibamo na ta prekrasen soncek :)9nebesa

smrček -> Lepo jutro (27.4.2005 9:20:13)

Jutro :zaspan:
Gašper že tud spi drugo rundo, jst se pa še kar pretegujem. Še premišljujem, kaj bomo jedli za kosilo, pol pa gas ven na sončka. Hmmm, kam bi kaj lahko šli danes, tak z vozekom, pa da ne bo gužve:zmeden2:

Taša, moj na srečo dela danes samo dopoldan, če bi pa cel dan, bi si pa lohk same organizirale kak izletek, al pa kak čvek kje na :kava:, da Gašpi spozna tvojo pupico. Zadnjič je kr spal, pa ga še niso punce nč zanimale:)

india -> Lepo jutro (27.4.2005 11:22:47)

O, dober dan :)-:)-:)-. Danes mi je uspelo celo do 9.30 spati, sedaj pa že veselo pomladansko čiščenje bajte in okolice tolčemo, da bomo naslednje dni fraj!:miska:

Stran: [1]