rahla krvavitev......zakaj? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

sugar -> rahla krvavitev......zakaj? (27.4.2005 8:30:52)

:muca:

Dobro jutro vsem,

res je da sem zelo zelo zgodna, ampak tako je.
Čajčka :kava: in zajtrk smo že pohamsali in čas je bil da sem mojega poslala na Grobnik (sama (škoda) ne morem iti, ker mam neki za poštimat), tako da sem kar pokonc.

Zdej pa vprašanje mi je kar čudno vse skupaj.
Včeraj zvečer sem imela na perilu nekoliko obarvan madež tak bolj rahel, danes zjutraj pa bolj rdeče rjavkast bolj močen. Zadnje perilo je bilo 11.04. in je bilo dolgo 7 dni, ciklus je pa reden na 28 dni.
Je možna ta krvavitev znak za ovulacijo? Pa če, zakaj se ni pojavila tudi kdaj prej. Pa tudi temperatura je v zadnjih petih dneh brez pretiranih sprememb (36,8 37,1 36,7 37,0 36,8 ).
Tabletke sem jemala dolgo dolgo (8 let), zdaj jih pa 6 mesecev ne več, ker bi rada oba imela :duda:. Pa še nič. Je možno, da se še po pol leta sistem uspostavlja nazaj v pravo formo?

Aja pa kje pridem na seznam bodočih ali željnih :duda:?

Hvala vsem za odgovore.

Lep dan še naprej.

:kuza:

sugar

Taša -> rahla krvavitev......zakaj? (27.4.2005 9:05:38)

Tudi meni se je po prenehanju jemanja tabletka pojavljala takšna krvavitev oz. izcedek... Tam nekje 18-20 dan zadnej menstruacije sem jo dobila...Ker pa sem si želela :duda:, sem šla k ginek... mu povem za te vmesne krvavitve.. Predpisal mi je dabroston ki sem ga jemala nevem že katere dni v ciklusu..., da se ta krvavitev ni več pojavljala.. Jaz bi na tvojem mestu poklicala svojega ginek.. in ga malce povprašala o tej zadevi??? Sploh če delaš na :duda:

sugar -> rahla krvavitev......zakaj? (27.4.2005 9:15:03)

živ Taša,

pri gin sem bila ravno prejšnji teden v četrtek in je rekla da je vse kul (pravzaprav da je na desni strani vse redi to go), krvavitev se mi je pojavila prvič v pol leta od kar ne jemljem več tabletk, zato mi je čudno.

sugar

vampirka -> rahla krvavitev......zakaj? (27.4.2005 9:39:00)

Sugar,

glede na BT je izgleda ovulacija že bila (ne me za besedo prijet, ampak meni po ovulaciji poskoči iz 36,4-36,6 na 36,9-37,2)...tako, da je možno to vgnezditvena krvavitev!:bravo:

Vsekakor ti želim, da čimprej ugledaš :modri::roza:!

tinkamiška -> rahla krvavitev......zakaj? (27.4.2005 13:28:35)

Jst sem imela ta ciklus prvič v življenu dve roza kapljici v času O, na zdej sem pa srečka:nosecka::)

Ne vem zakaj se je krvavitev pojavila ravno zdaj, svoje O sem imela ves čas redne, potrjeno od G.

LP,
Tinka

sugar -> rahla krvavitev......zakaj? (27.4.2005 17:06:11)

haj punce,

ne vem, upam da bi bilo lahko to to, ampak ali ni malce prekmalu za vgenzditveno krvavitev, saj je šele sedemnajst dni od prvega dne :hudicek:??
No res si želim da bi bila enako :nosecka:.
V petek sem bila pri ginekologinji in je videla dva folikla, dans je pa sreda in krvavitev.

Res upam da bo :modri::modri:, kot pravita.

Čudno je to čudno.

sugar

sugar -> rahla krvavitev......zakaj? (27.4.2005 17:10:29)

kepica

čestitke in še enkrat čestitke, tako se dela.
Že veste kaj boste povili, ali je skrivnost?
Iz kod pa si? Pa še mal bom firbčna katero porodnišnico si si izbrala?

Ful sprašujem kaj, če preveč mi ne zameri prosim.

Lepe zadnje dneve (tedne) nosečnosti in prelepe prve dni in vse naprej tudi.

papa

sugar

girly -> rahla krvavitev......zakaj? (27.4.2005 18:47:13)

vse je možno.lahko je O krvavitev, lahko VK al pa se samo ciklus še ni uredil po tabletkah (lahko traja do 6 mesecev).

držim pa :miska:, da bosta :modri:

srečno in lep preostanek dneva

lenika -> rahla krvavitev......zakaj? (27.4.2005 19:16:48)

Čisto možno je, da gre za vgnezditveno krvavitev, čeprav je še 11 dni do menstruacije, kajti po koncu jemanja KT ni vse tako točno in urejeno.

Stran: [1]