kaj narediti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Urška// -> kaj narediti (27.4.2005 7:01:17)

Pozdravljene

Glede mojega problema sem pisala dr.Pušenjaku, vam kopiram

Pri 27t moje nosecnosti je bil otrocek velik
BDP 6.77
AC 21.83
FL 5.26
so rekli plod malo vecji, glavica pa malo manjsa-dobro.

Sedaj pri 35t
BDP 8.3
AC 27.0
FL 6.7
posteljica zelo zrela(za 38t),plodovnice manj,otrocek malo manjsi.(2200g)

Ali to pomeni da otrocek zaostaja v rasti?? In da mu posteljica ne daje vec dovolj hrane???

in še njegov odgovor

Glede na zapisano kaže, da je ocenjena teža ploda manj kot 2100g, kar pri 35 tednih pomeni zastoj rasti. Ob manj plodovnice in zreli posteljici je to še bolj verjetno. Menim, da bi bilo smiselno poslati vas v porodnišnico, kjer bi vas bodisi zadržali in morda sprožili porod ali pa vas poslali v center III. ravni, v Maribor ali Ljubljano.

Zdaj pa ne vem kaj naj naredim, moja G je rekla naj se pridem še v torek pokazat in bom drugi teden rodila, mene je pa tak strah za našo pupo:((

Mislite da bi še lahko počakala do torka? Sicer moji G ful zaupam ker je res ful dobra, ampak zdaj sem pa res ful panična.

Kaj predlagate???

lep dan vam želim

papa

Urska//in:roza::duda:

CIPRESA -> kaj narediti (27.4.2005 7:08:24)

Urška, jaz bi raje šla kar na urgenco, kaj pa če ni dobro pa naj te še tam pregledajo in če bo vse vredu te bodo poslali domov, boš vsaj mirna.

Bolje malo panike zagnat, kot pa jo zganjat prepozno. Moje mišljenje pač!!!

LP CIPRESA:nosecka:

Anonimen -> kaj narediti (27.4.2005 7:25:27)

Če bi jaz bila na tvojem mestu bi šla še čez vikend na kontrolo. Meni je žal, da sama nisem šla prej.Sem se preveč bala, da bi mi povedali kaj slabega. Zdaj pa vem, da bi lahko rodila pozneje, če si ne bi zatiskala oči.

Ne sekiraj se saj so to že precej daleč, kar se tednov tiče. AMpak bi bilo boljše, da bi bila pod strokovnim nadzorom.

Držim pesti, da bo vse v redu! :pujs::pujs::pujs:

Bojana

Anonimen -> kaj narediti (27.4.2005 7:27:00)

Čez vikend?! Saj ni sobota! Ha, ha.

Mislila sem danes!

BOjana

Stran: [1]