coris -> RE: Miom, folikli, spontani splav (5.7.2010 13:29:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: acudesa Cure, dobar dan! Želim da vas pozdravim, novi sam član. Ja sam iz Sarajeva, i trebaju mi informacije za otklanjanje mioma, tu kod vas u Sloveniji. Znam neka iskustva žena, koje su to radile kod vas i vrlo su zadovoljne. Moj miom je 70x70mm, da li se može laparaskopski otkloniti sa tolikom veličinom? Moj dokrtor je meni preporučio operaciju, onu kao i carski rez, a ja sam već imala jedan CR, tako da mi se ne ide ponovo. S tim što bih trebala biti godinu dana na oporavku da bih bila ponovo trudna, a čula sam da nakon laparoskopije ne treba čekati više od 3 sedmice. Imate li preporuke, znate li cijene, sve me zanima, pa ako vam nije teško napišite mi, može i telefon klinike ili ljekara na pp. Hvala vam. Prveod za tiste ki ne razumete jezika. če katera pozna odgovor naj nappiše pa ji bom jaz prevedla. Živjo Punce! Sem nova članica in rada bi vas pozdravila. Sem iz sarajeva in rada bi pridobila informacije za odstranitev mioma pri vas v Sloveniji. Poznam nekaj žensk ki so to storile v Sloveniji in so z rezultati zelo zadovoljne. ali morda katera ve, ali je možna odstranitev mioma take velikosti kot je moj. moj miom je velik 70x70mm?? Moj zdravnik mi je priporočil neko operacijo podobno kot carski rez, vendar sem sama že imela carski rez tako da si tega ne želim ponoviti. Povrh vsega bi morala z zanositvijo po operaciji počakati še 1 leto, med tem ko sem slišala da je pri lapšaraskopiji potrebno počakati le 3 tedne. Če ima katera podobne izkušnje se priporočam, prav tako me zanima cena za dano storitev. Prosim za kak nasvet , kam lahko pokličem(telefon katere od klinik), cene, lekarne kamor bi lahko poklicala da se malo bolje pozanimam. hvala vam,......
|
|
|
|