|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce moje!!
26.4.2005 20:22:11   
saša24
js res ne vem kaj je z mano? a jhe res samo psiha al pa sem res :nosecka:?
:hudicek: ni že od 3.3, trebuh je nakam napihnjen, apetit je takšen, da bi vse pojedla. ne vem, mislim, da bom šla kupit test, ker ne bom več zdržala do 13.5 ko mam pregled!

kaj pravite, a so to znaki za :nosecka::nosecka:??

lepo bodite:sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   punce moje!!
26.4.2005 20:25:22   
KMALU
Sasa24 sej sem ti ze napisala, da si noseca -glede na to da ti je pokazalo crtico na testu ( ni vazno ali je cisto bleda ali pa se jo vidi zelo dobro ).

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   punce moje!!
26.4.2005 20:26:34   
LACKY
Veš saša24 tud jst se sprašujem ali sem ali nisem, ker imam enake znake kot ti, samo da mene že cerka 2 dni na levi strani tam, kjer je jajčnik zašpika ob vsakem premiku. Test mi je pokazal zelo nevidno drugo črtico in ga bom ponovila v četrtek zjutraj in vam poročar.

Upam, da nama je uspelo:roza::nosecka::modri:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   punce moje!!
26.4.2005 20:27:12   
saša24
ja že sam v navodilih piše da more bit plus, meni pa je pokazalo vodoravno črtico pa full slabo vidno

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   punce moje!!
26.4.2005 20:28:41   
lumpy
Draga saša :rozica:,

upam in želim ti , da so to ta pravi znaki, ki jih vse težko pričakujemo in si nikoli ne znamo razložit a so ti ta pravi ali ne.

Le pogumno, zakaj ne bi naredila testa? Boš vsaj vedela pri čem si.

Javi kako in kaj, tvoji občutki oziroma simptomi za :nosecka:, in seveda javi rezultat testa, če se boš odločila da ga narediš.

čao, čao

:sloncek: :muca::sloncek::muca::sloncek::muca:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   punce moje!!
26.4.2005 20:29:17   
saša24
plie in ostale!

js za vse skupaj držim pesti da nam uspe, najbolj srečna bi bla, da bi vsem v prvo uspelo in da potem sploh ne bi rabli tega foruma zanositev in ovulacija!!!
:sloncek::sloncek:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   punce moje!!
26.4.2005 20:29:34   
KMALU
Naredi se en test.
Mene je recimo ful bolelo, spikalo, zvijalo... In ko sem naredila test, je bila crtica cisto bleda. Ampak to je vseeno pomenilo :nosecka:
..Glede plusa pa ne vem - jaz nisem tega testa delala... Ker imajo baje vsi tezave z njim...

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   punce moje!!
26.4.2005 20:34:03   
tinkamiška
joj, zdej pa že mene tako matra, kako šele vas!!!

Test nardit juter pa bo:)

Držim pesti:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   punce moje!!
26.4.2005 22:16:03   
Anonimen
Kako, a zadnjo M si imela 3.3.? Potem bi morala naslednjo imeti že v začetku aprila? Kaj ti zamuja že za cel mesec????? Nič ne razumem. Če je tako, pa bi test moral pokazati že kar krepko črtico, a ne? Nimam pojma.

(odgovor članu saša24)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   punce moje!!
27.4.2005 8:29:30   
saša24
zadnjo :hudicek: sem imela v mesecu februarju od 2.2- 5.2..

veš problem so mojo ovulacije, tako da sem še bolj :zmeden::zmeden::zmeden:

a ve katera v kolkem mesecu se ti začne trebušček večat pri :nosecka:????

čav

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   punce moje!!
27.4.2005 9:50:32   
Anonimen
Konec tretjega, začetek četrtega meseca. Je pa odvisno od tvojega telesa.

Če si imela pa zadnjo M v februarju, pa bi :hudicek: ja morala biti že noseča. Joj, bogica, upam, da ti test čimprej pokaže dve :modri::roza:

(odgovor članu saša24)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   punce moje!!
27.4.2005 9:52:32   
PiaM
Saša, če si delala test CB, mora biri v kontrolnem okencu navpična črta, v testnem pa plus, kar pomeni navpična in vodoravna.Če imaš samo vodoravno, nisi noseča, če pa je še navpična in tudi bolj rahla, pa moraš test ponoviti čez 2 ali 3 dni, ampak mora potem + biti že zelo močen.Upam da sem ti dovolj jasno razložila, saj imam že kar nekaj izkušenj s temi smotanimi testi.:(
Vso srečo in poročaj naslednji rezultat.
:rozica:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   punce moje!!
27.4.2005 10:38:40   
mujcek
Oh punčke kako si želim, da vam je uspelo; ampak svetujem vam-ne se zanašat na znake :)

Jaz sem jih imela vsak mesec polno, na koncu pa ni bilo nič iz tega. Najboljše je, da se ne obremenjujete s tem, če bo uspelo bo, če ne pa bo naslednjič. Jaz sem vedela vse znake na pamet: napihnjen trebuh, prsi, slabost,...

Ko je uspelo pa nisem imela drugih znakov kot občasno špikanje; slabost se je pojavila komaj nekje v 6t; prsi so bile boleče kot pred M, vendar se izgled ni spremenil...

Poskusite odmislit misli na :nosecka:, potem boste pa videle ali še bodo znaki :zmeden2:

Res vam želim, da zagledate :roza::modri:, ne me narobe razumet :angel::miska:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   punce moje!!
27.4.2005 18:41:32   
girly
naredi test, na znake se ni za zanašat.

srečno :kuza:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   punce moje!!
27.4.2005 19:20:23   
lenika
To je pa skoraj že 2 meseca od zadnje menstruacije, hitro naredi še en test, da boš sigurna, jaz bi po moje naredila že kakšne 3.

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   punce moje!!
27.4.2005 23:57:41   
Nasy
Če delaš ClearBlue test, ti moram povedati, da so baje čudni, odkar so novi in so same težave z njimi, ker skor vsak drgač pokaže. Jaz sem naredila najprej Yes or No test, ki je bil pozitiven, pol pa še ta CB, ki je bil:zmeden: ful čuden.Ma pol sem poklicala in se lepo naročila h G...sicer pa sva midva tudi zagnala celo akcijo tle gor, haha.Celo slikico testa sva dala gor..
Želim ti :modri::roza:, da boš tudi ti srečka nosečka!:bravo::sloncek::sloncek:

(odgovor članu saša24)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?