|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za pomoč
26.4.2005 19:48:40   
vika1
Lep pozdrav punce.Pred 2 ted. sem spraševala kaj naj naredim,namreč sem 4-ič noseča,to je bil 1 šok ,vi ste me potolažile in mi smo se odločili da obdržimo naš "kinder supryse",ampak danes (8t.) sem začela krvavet (nikoli sem ni imela nič podobnega,vsaka nosečnost je bila super,brez nobenega zapleta).Pa sem naredila test "romed" in je bil pozitiven. Kaj je to zdaj? Se prepravlja ss? Šok 2. Prosim potolažite me spet. HVALA!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prosim za pomoč
26.4.2005 20:33:47   
KMALU
Uh, pojdi cim prej do G- Mogoce ni nic in moras le pocivat. Mogoce je rizicna nosecnost..
ne vem, vprasaj svojega G

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prosim za pomoč
26.4.2005 20:54:30   
vika1
Jutri je praznik, pojutri bom šla,če nebo prepozno.

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prosim za pomoč
26.4.2005 21:03:53   
puncica
Vseeno pejt če bo jutri slabše če ne pa na urgenco, sploh če boš bol krvavela ker čez 2 dni je lahko že vsega konec:((:((

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prosim za pomoč
26.4.2005 21:18:25   
vika1
Ali je na urgenci ginekolog?Meni se zdi da mi v Murski S. nimamo ginekologa(na urg.)

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prosim za pomoč
26.4.2005 21:26:14   
puncica
Men se zdi da mora bit na urgenci tud ginekolog al kaj, kaj pa vem, zdej si me pa dobila. Mogoče bo kaka druga punca vedla. Jaz na srečo nisem imela teh problemov, sigurno pa bi nekaj naredila klub prazniku, ker krvavitve so :hudicek:

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prosim za pomoč
26.4.2005 21:27:15   
Gina
Vsekakor se zapelji do dežurne. Jaz sem sicer pri vseh nos. krvavela, pa se je vse dobro končalo, ampak ni vedno tako. V nekaterih primerih pa pomagajo tudi tablete, ne le mirovanje.

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prosim za pomoč
26.4.2005 21:32:15   
NinaŠ
Če na urgenci ni ginekologa (npr. zdravstveni dom) ti bo splošni zdravnik takoj dal napotnico za pregled v bolnici, kjer pa je sigurno dežurni ginekolog (saj se ponoči in med prazniki tud otroci rojevajo).
Le pojdi do dežurnega!

LP

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prosim za pomoč
26.4.2005 22:09:28   
Anonimen
Javi, kaj si zrihtala. Držimo pesti. :miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu vika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prosim za pomoč
26.4.2005 22:17:25   
Mina1
Joj VIKA1, absolutno pojdi na urgenco, morajo imeti G. Ne čakaj po prazniku, ker nikoli ne veš.

Držim pesti, da je vse v redu in da se bo dobro izteklo zate in za vašo četrto pikico;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Prosim za pomoč
26.4.2005 23:51:06   
Rubin.
Nujno idi v bolnišnico, za takšne primere ne potrebuješ napotnice, ne odlašaj! Pri takšnih zadevah ta ponavadi takoj sprejmejo na odd., nato pa te pregleda dežurni ginekolog, ki ga ima vsaka bolnišnica.
Javi

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Prosim za pomoč
14.5.2005 23:37:09   
Rubin.
VIKA 1 KJE SI?:zmeden:

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?