|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregledi
24.2.2009 18:58:52   
_LIDI
Mene pa neki zanima, k nism najdle nikjer, mogoče bi se mogla mal bol potrudt pa mi ne gre.
V glavnem zanima me kdaj ste imele prvi pregled ko ste zvedle da ste noseče.
K jz sm u 6. tednu pa me je naročlila šele u 11.tednu k baje pri zaželeni nosečnosti je šele takrat 1. pregled in me zanima a je to ok.Mal me skrbi k je tko pozn, k zdela so baje ful pomembni tedni. Drgač se ful dobro počutm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pregledi
24.2.2009 19:15:15   
lino
Jst sem imela prvi pregled v 8t, ker pa je bil tako hitro, sem morala UZ plačati sama.
Po novem naj bi bilo namreč normalno, da je prvi pregled tam nekje 11-12t, sploh v primeru, da se ti ne počutiš slabo.

Ne se sekirat, sej zdravniki verjetno vedo kako je prav, če pa te muči, se pa samoplačniško naroči...(smo pać v taki državi, ko se vse plača....user posted image )

(odgovor članu _LIDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2009 19:29:18   
*alina*
Res je tako. Jaz sem bila naročena v 10. tednu, čeprav sem šla potem dva tedna prej, samoplačniško, zaradi rjavega izcedka.

Vem kako se počutiš, čakanje do prvega pregleda je prav mučno...no pa do vsakega naslednjega tudi user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2009 19:33:24   
Belika
Jaz sem bila naročena v 7 tednu, pa sem prišla v 5 zaradi izcedka...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2009 19:57:43   
Danijela1983
Jaz sem imela prvi pregled tudi v 11. tednu. 

(odgovor članu _LIDI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2009 20:05:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Danijela1983

Jaz sem imela prvi pregled tudi v 11. tednu. 

Enako.

(odgovor članu Danijela1983)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2009 20:10:52   
zmajaz
Jaz sem imela tako v 1. kot zdaj v 2. user posted image  prvi pregled pri 7-ih tednih - obakrat z vaginalnim UZ, ki mi ga ni bilo treba plačati, potem pa 12-ih tednih že drugi pregled in NS (ta se pa itak plača).

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.2.2009 20:11:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2009 20:17:07   
mancag
Prvi pregled sem imela v 8. tednu.
Imela sem UZ in dobila sem slikico in knjižico.
Plačala sem sama /10E./

Lep pozdrav!user posted image

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2009 22:09:36   
mlavla
prvi pregled sem imela v 9. tednu

v prvi user posted image pa v 7...vendar izjemoma..ker sem namreč skoz bruhala..in sem v enem tednu šla dol za skor 4kg..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2009 3:43:35   
Anonimen
Čisto OK bo ta 11. teden. Prej se lahko zgodi, da se sploh nič ne vidi in je potem cela panika, čeprav je en teden kasneje slika povsem drugačna, pa četudi gre kaj narobe, ne morejo čisto nič narediti, narava dela po svoje.

Lepo in mirno nosečnost želim!

(odgovor članu _LIDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2009 7:31:27   
lananai
Razumem, da se ti mudi, da bi se čim prej prepričala, kaj se dogaja v tvojem trebuhu... Ampak 11. teden je OK. Praviš, da so ti prvi tedni rizični - če bi bila na pregledu že v 8. tednu, ti G ravno tako ne bi mogla zagotoviti, da bo vse OK. Lahko bi ti samo potrdila nosečnost. Zato se priključi klepetu novembrk 2009 v temi nosečnost / čvekanje v pričakovanju, skupaj boste lažje pričakale ta 1. pregled. Pa srečno! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2009 7:35:33   
Pika Zoja
Tudi jaz mislim, da je čisto ok 11.tedenuser posted image Sicer malo ubija čas do tja, vendar pa vsaj tiste živčne vojne ne biješ, če se slučajno še ne sliši srček.

Pridruži se nam na čveku oktobrk 2009 - si noseča približno tako dolgo kot jazuser posted image

< Sporočilo je popravil Pika Zoja -- 25.2.2009 7:36:15 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2009 10:12:13   
bjondi
V 1user posted image  takoj ko sem zagledala + ,zaradi izcedka in kasneje 9mesečnega ležanja...
V 2user posted image  pa v 8 tednu...

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2009 14:35:54   
mišk
V prvi nosečnosti v 9. tednu, v drugo pa v 8.tednu.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2009 14:39:13   
Skye
prvi pregled imela v 6. tednu, pa se je že lepo videlo bitje dveh srčkovuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2009 22:08:28   
maayaa
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Jaz sem imela tako v 1. kot zdaj v 2. user posted image  prvi pregled pri 7-ih tednih - obakrat z vaginalnim UZ, ki mi ga ni bilo treba plačati, potem pa 12-ih tednih že drugi pregled in NS (ta se pa itak plača).

Za NS pa ne bo čisto držalo, da je itak za plačat - pri nas mi je dala ginekologinja na izbiro klasično Ns, ki je zastonj (pove samo je ali ni tveganja) in plačljivo varianto, kjer ti izračuna tudi faktor tveganja,...   Saj pri nas je tko.

Drugače pa prvi-vaginalni pregled sem imela v 6 tednu,
posvetovalnico in Ns pa imam začetek 14 tedna (...kje je še to), sem deveti teden.

Lepo se mejte,   papa  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2009 7:01:39   
cukr07
Prvi pregled sem imela v 10. tednu nosečnosti. Otroček se je takrat na UZ že lepo videl.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2009 8:36:39   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: maayaa

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Za NS pa ne bo čisto držalo, da je itak za plačat - pri nas mi je dala ginekologinja na izbiro klasično Ns, ki je zastonj (pove samo je ali ni tveganja) in plačljivo varianto, kjer ti izračuna tudi faktor tveganja,...   Saj pri nas je tko.

Ja, ampak meni je G rekla, da moram iti na NS k nekomu, ki ima licenco. Če ti NS naredi tvoja G, je lahko res zastonj, ker ti samo na hitro pogleda. Nekatere G delajo tudi 3D na pregledih, ker pač imajo ustrezne pripomočke. Pa je tega tudi drugače treba plačati.

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2009 8:45:09   
simonalokar
jaz sem svojega imela pri 7 t nato pri 11t in že čez 1t nuhalno tako da se je kar hitro odvijalo. zdaj pa čakam morfologijo naj ti čas hitro mineva.

simona

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.2.2009 11:45:08   
Taula
Normalno je. Bodi samo pozorna na NS...da se naročiš sama prej že (če boš seveda šla), da ne boš prepozna, ker se ponavadi čaka nekaj časa na pregled.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.2.2009 14:26:26   
_LIDI
Ej, kaj pa naj bi pomenil NS, sem nova tle,tko da  nimam pojma.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?