|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol
26.4.2005 19:08:16   
nina42
Lp, kdaj se lahko določi spol? hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   spol
26.4.2005 19:13:47   
Anonimen
Mogoče že na nuhalni svetlini v 14. tednu, zagotovo pa na morfologiji v 20. tednu, če seveda ne skriva.

(odgovor članu nina42)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   spol
26.4.2005 19:14:58   
Anonimen
Meni so ga v 12. tednu - pravilno.

(odgovor članu nina42)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   spol
26.4.2005 19:19:19   
Barbara L
Tudi meni so na NS v 12 tednu :modri: in se niso zmotili.

Barbara L:metulj:

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   spol
26.4.2005 19:25:05   
Anonimen
Ja, al bina in barbara sta bili bolj izjema kot pravilo. Ponavadi vidijo po 16. tednu, zagotovo pa v 20., če se ne skriva, kot si že slišala.

(odgovor članu nina42)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   spol
26.4.2005 19:28:46   
eva1
Moj je pokazal svoje premoženje že na NS:)- !
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   spol
26.4.2005 20:00:22   
mika
Naša :duda:se ni hotela pokazat in je bilo presenečenje.

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   spol
26.4.2005 22:25:03   
smrka
jaz pa mislim da se res lahko po trebuhu vidi kaj bo. Ce je spicast bo fantek, okrogel busi je pa puncka. Pri meni niso videli mam pa okroglega, tako da mislim da bo puncka :)
:kuza:

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   spol
26.4.2005 22:29:04   
Mina1
SMRKA: vse to je bolj hec in tako;). To sploh ne drži;) Imam doma eno fajn revijo iz Anglije, kjer je prikazano 10 nosečk z različnimi trebuščki in najprej je napisano, kaj so vsi mislili, da bo - sodeč po trebuščku in potem na naslednji strani, kaj so mamice v resnici rodile.

Ti povem, da oblika trebuščka nima zveze s spolčkom, ali na recimo lepa ali aknasta koža, pa še bi se kaj našlo.

Še UZ se lahko zmoti, tako da;)

Točen spolček izveš le na amniocentezi, kjer kromosomsko vse razčlenijo.

pa-pa Mina1

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   spol
27.4.2005 10:18:53   
nina42
Kaj pa je amniocenteza? Hvala!

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   spol
27.4.2005 11:13:34   
malika
Jaz tudi mislim, da oblika trebuha ne napove spola. sama sem prvič imela taki hecen špičast trebuh in rodila fantka, zdaj v drugo je trebuh isti, kaj bo še ne vem, ampak vsi stavijo na punčko.
No kolegica pa je imela tak lep zaobljen ovalen, res luškan trebušček, vsi so fintirali da bo punčka, pa se je rodil fant.

Edina stvar na katero jaz mogoče nekaj dam je ta, da baje fantki mami oz. nosečnici dajo lepoto, punčke pa jo vzamejo. Koliko spet to drži, pa tudi ne vem.

:zmeden2:

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   spol
27.4.2005 18:55:56   
girly
nina42!

amniocenteza je preiskava, kjer ti vzamejo plodovnico s punkcijo in potem iz celic v njej ugotovijo, če ima plod kakršne koli genske motnje. opravlja se pri vseh nosečnicah kjer so ugotovila sum na dawsonov sindrom s pomočjo nuhalne svetline in je po 35 brezplačna, do takrat jo moraš pa plačat.

lep pozdravček :rozica:

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   spol
27.4.2005 20:36:40   
spella
Ko sem bila jaz na kao "nuhalni" v porodnišnici (LJ.), me je DR. Blejc sam nadrla, ko sem jo vprašala, če se mogoče vidi spol. Je rekla, da to G samo ugibajo (50:50):zmeden:, če povejo za spol v tem času. Tako, da ona ma same nosečnice čez, pa je primarij, pa skoz gleda v tist ekran... pa bi lahko že kej vidla, ne:)-. Pri men še v 16T ni nč vidla na THT, zdaj pa čakam po praznikih na morfologijo, pa po moje tud ne bo nč vidla :)-:)-:)-.
Mene pa že tolk firbec matra :ups:.

Lp Špela:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
27.4.2005 20:42:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina42)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   spol
27.4.2005 21:44:18   
Nasy
Mislim...eni se pa res obnašajo tako, kot da bi morale same že vse vedet:zmeden::grrr:
Še dobro, da imamo ringarajo :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?