urskakr -> Ze spet-kje ziveti (26.4.2005 18:20:21)
|
Tako je na stvari. Sem v 15t nosecnosti. S fantom sva bila sprva dogovorjena da bova zivela pri njemu, sedaj pa sem si premislila in hocem zivet doma pri mojih starsih. Razlog je seveda na prvem mestu tasca. saj je vredu ampak me vseeno skrbi da se ne bova razumeli, ker ze zdaj skozi govori kako bo, kako mi bo vse pomagala, kako bo vedno pazila otroka.... Saj sem ji hvalezna, ampak me je zacelo vedno bolj motit.Je vedno doma, ne hodi v sluzbo. Preko ima gospodinjstvo, tako da ima kar veliko casa. No, na drugem mestu oziroma razlog da bi bila rada doma je tudi ker sem zaposlena doma in bi mi bilo veliko lazje ce bi zivela doma. S tem bi se resila nenehne voznje sem in tja, vec bi bila z otrokom, v podjetju bi imela vec nadzora... tudi stanovanje bi imela enkrat vecje. In seveda, ker pac problemi morajo biti, fant noce zivet pri meni in tako sva oba slabe volje, rada bi si zacela urejat stanovanje pa si se ne morem dokler se ne zmeniva. Zdaj mi pravi, da ga izsiljujem, pa sem mu rekla, da v koncni fazi ce se res ne bova mogla zmenit se vedno lahko grema narazen in sva vsak na svojem koncu, ce res misli da ga izsiljujem. Saj konec koncev on gre zjutraj ob sestih delat, pride domov od petih do sedmih, petke in sobote hodi igrat,ker je muzikant, se pravi bom jaz tista, ki bom vecinoma z otrokom sama in ce se se z tasco ne bom razumela pa bom vedno v stanovanju.... Lazje recem mojim kaj mi ne pase kot njegovim. Kako ga naj prepricam, da bova pri meni? :(:(:(:((
|
|
|
|