Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Velikost folikla v času ovulacije 24.2.2009 14:01:48
|
|
|
|
anabanana
|
je komentiral kaj ginekolog? meni se zdita fuuul ogromna ti želim vso srečo
|
|
RE: Velikost folikla v času ovulacije 24.2.2009 14:04:02
|
|
|
|
divans1
|
Hvala anabanana!!! Ja, G je rekla, da sem lepo odreagirala na K. Zato me pa zanima, kakšne so vaše izkušnje?
|
|
|
|
RE: Velikost folikla v času ovulacije 24.2.2009 14:40:00
|
|
|
|
pasionka
|
ojla! tudi jaz sem na klomifenu, saj sem mela folikel velik le 1mm, moja G. je rekla, da mora biti najmanj 2mm, da se sploh lahko kaj zgodi. malo me muči, ker sem 10 let jedla kon. tablete, menim, da je to posledica tablet. v spodnem delu trebuha čutim, da se mi nekaj dogaja, pa ne vem, kaj bi bilo. močno si želim, da bi zanosila, z mojim se trudiva že 1 leto, zdaj sem pa pojedla prvo dozo table klomifena. sam nekaj še, G. me je naročila šele po 3 mesecih na kontrolo, a mislite, da je to OK? lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Velikost folikla v času ovulacije 24.2.2009 15:01:21
|
|
|
|
divans1
|
Ne, to ni najbolj prav, če si na K, bi te morala vsak mesec spremljat na UZ, da vidi, če sploh kaj reagiraš, drugače je to brez veze. 2mm pa žal ni nič, folikel mora biti mislim da nad 20mm, da lahko jajčece ovulira!
|
|
|
|
RE: Velikost folikla v času ovulacije 24.2.2009 15:23:54
|
|
|
|
pasionka
|
ja pol pa ne vem prav. mi je rekla, da naj počakam 3 mesece in da upa, da vmes zanosim, če ne pa bomo ukrepali naprej. pa misliš, da je velikost folikla odvisna od zgodovine (tablet)?
|
|
|
|
RE: Velikost folikla v času ovulacije 24.2.2009 15:40:03
|
|
|
|
divans1
|
Kontr.tablete nimajo nobene veze z velikostjo folikla.
|
|
|
|
RE: Velikost folikla v času ovulacije 24.2.2009 19:20:30
|
|
|
|
lambada
|
Jaz sem imela velikost folikla 17, 18 in 17 in je G rekel, da je to dovolj velik folikel. Nevem al je šlo bolj za tolažbo al zares.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?