|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase?
25.2.2009 11:37:59   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Samostoječi modrček? Jst bi joške take imela. (ker potem modrčka ne rabiš)

user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.2.2009 11:38:39   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka

Evo modrček:

http://www.otto.si/product.asp?catalog%5Fname=Pomlad+Poletje+09&category%5Fname=20%2D200%2D249%5F230%2D231&product%5Fid=0230%2D11

Sej tole fajn zgleda, sam ni tko, ker ne stoji kot na sliki, pa če bo plesala, pa mal zašvicala, se bo odlepl, povrh vsega, pa sigurn nek ven pogleda.... Jest sem jih zastonj kupla... Sicer pa, če ma take joške kot na sliki, naj bo brez....

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.2.2009 12:52:14   
janjja
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

Če ne bosta našli sponke, pa naj kupi navadno, pa si naj gre kamenčke kupi in si jih po svojem okusu nalepi na sponko...user posted image

Enako, tudi jaz imam takega in je super. Priporočam, bil pa je okoli 30 eur

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.3.2014 9:04:08   
noranate
Pri modrčku nimaš kaj preveč modrovat. Smo imel priložnost videt na maturantskem kar nekaj polomij. Tukaj rabiš modrček, ki fino stisne in nič ne miga user posted image . No, mi smo ga kupile v Liscini trgovini, naramnice se dajo dol, dale smo ene 30 eur . Na začetku ji ni bil všeč pa ne vem kaj še vse......Sedaj pa je kupila še črnega za eno praznovanje....Srečno!user posted image

(odgovor članu Butterffly)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.3.2014 10:08:57   
pipapopa
Jaz predlagam, da moderček proba skupaj z obleko.

na svoji poroki sem imela obleko brez naramnic in so mi moderc vpeli v obleko. amapak sem si vseeno cel dan jo gor vlekla, ker nisem navajenauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 30
26.3.2014 12:26:59   
Plus minus
Mislim, da ga več ne išče, glede na datum objave user posted image

Samostoječi modrček! Sponka za lase?
24.2.2009 10:57:52

(odgovor članu pipapopa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.3.2014 13:31:52   
noranate
Verjetno ja user posted image . sam nasveti so pa vsako leto okol maturantskih dobrodošli, ko muko mučimo s našimi Einstaini user posted image

(odgovor članu Plus minus)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.3.2014 17:29:51   
malaMravljica
ja ja, taki nasveti so sploh fajn, ce si ravnokar odpru eno firmo in si delas brezplacno reklamo. In to eno tok staromodno reklamo.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.3.2014 17:36:45   
LuLu
kliknila sem na link user posted image
ampak to je prazno klikanje, naročila ne bo nobenega...
saj jo bodo brisali, samo ena se more zadreti REEEEEKLLAAAAMAAAAA!!!! user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.3.2014 18:02:08   
jabuk
tudi jaz sem imela tako

IZVIRNO SPOROČILO: Ancy

Mogoče pa pojdita do ene šivilje, ki lahko košarice kar na obleko všije, tako sem jaz mela na maturantskem plesu in mi ni nič dol lezlo, pa tud stane ne zlo velik. Je pa res da pol tega nemorš kako drugače uporabljat kot tiste s snamljicimi naramnicami.

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Samostoječi modrček!
25.4.2014 17:11:45   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica0912

ima že kera kakšno izkušnjo s tem modrčkom.....naj bi bil ful dober, sam ziher je ziher pa nujno rabim kak info pleaseuser posted image

lp

Zanič so.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu vijolica0912)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.4.2014 19:39:58   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

ima že kera kakšno izkušnjo s tem modrčkom.....naj bi bil ful dober, sam ziher je ziher pa nujno rabim kak info pleaseuser posted image

lp

Zanič so.

user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.4.2014 13:40:51   
LuLu
tak še svoje otroke mame tukaj na RR ne zagovarjajo, kot ti ta modrček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 38
26.4.2014 14:38:06   
malaMravljica
Za samostojece modrcke je znano, da so eno sr.anje , da ga das gor lih enkrat, ce drugace res ne gre in da se jih ne splaca kupovat. Pa si ti delaj reklamo kot hoces, prodajas en precej brezvezen izdelek, kakorkoli obracas. Morem pa priznat, imas blazno domisljijo in ocitno vidis tudi travo rast.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.4.2014 20:21:31   
Stanislava_

Si ti ziher da si mela Metuljčka,

A ti ga pa imaš  user posted image user posted image ?

No ja, posti so že na nivoju reklame user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

Neposredna povezava do sporočila: 40
27.4.2014 13:51:54   
Paštetka
Na RR se registriramo oz. smo se vsaj ponavadi registrirale z enakim razlogom: nosečnost, dojenček, otrok. Torej da smo prišle kot nove mamice, ki nismo v marsičem bile ziher, po nasvete, mnenje ...

Ko se nekdo registrira samo zato, da začne hvaliti nek produkt, me, ki smo tukaj že več kot deset_letje tu gor, upravičeno po vseh izkušnjah sodeč, da si (ali nekomu drugemu) dela reklamo. Poleg tega iz teh postov seje taka naivnost, da joj, da se takoj vidi kako in kaj.

Izkušnje, draga, izkušnje.

Eno je, da si tukaj prisoten že deset_letja, pohvališ neko stran, priporočaš, da pa prideš kot vihar, reagiraš kot devica, ... pa ti me stare koke ne bomo nasedle. user posted image

Ampak glej, probala si, verjetno ti je uspelo narediti precej klikov na svojo stran in to si hotela. Samo ne nas žaliti, da ne vemo kaj si hotela. Zaradi mene si lahko delaš kakršno koli reklamo, če misliš, da ti je prav in če ti moderatorji to dovolijo.

Kar se pa modrčka tiče ... Imam samostoječega, z malo daljšimi perutkami in ja, je OK, za parkrat ga imet. Tega, ki ga ti reklamiraš, glede na moje izkušnje z mojim modrcem, pa takoj ko sem ga pogledala, pa verjetno ne bi kupila pri mojih letih. Zakaj? Ker to ni modrc, ker ničesar ne podpira, niti ne drži gor ali na mestu, ampak samo prekrije bradavice, da ne štrlijo glih kot antene. Oprosti, ja, super za najstnice s čvrstimi, deviškimi prsmi, za nas koke, mamice, ... Pa khm ... Ni ta zadeva, ki je sama sebi svoj namen. S tem, da če bi pa bila najstnica in imela prsi, ki bi jih zmogel ta modrc, če dobro razmislim, niti tega modrca ne bi nosila, ampak bi hodila po svetu brez. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 27.4.2014 13:54:10 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Neposredna povezava do sporočila: 41
27.4.2014 14:36:54   
RIJA*
a temu se reče modrcuser posted image
po moje so to samo malo večje nalepke za bradavice user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
27.4.2014 15:15:13   
LuLu
pa to je tak grdo... da se slečeš pred človekom, ali pa te on sleče... pa jaz bi se vstrašla, da to zagledam. Fuj, dol pade, če kaj gor stoji

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.4.2014 17:57:38   
Vijoličarka
Paštetka, tako se govori! user posted image

Strinjam se tudi z Rijo, da so tole kvečjemu nalepke za bradavičke in prav tako, kot Paštetka menim, da če bi imela prsi, za katere bi bil takle modrček dovolj, bi lahko čisto komot hodila okoli brez njega.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
27.4.2014 18:11:50   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

pa to je tak grdo... da se slečeš pred človekom, ali pa te on sleče... pa jaz bi se vstrašla, da to zagledam. Fuj, dol pade, če kaj gor stoji

Ga pa nimaš na prvi zmenek user posted image

Mojemu je vseeno, kaj imam/nimam gor user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.4.2014 18:36:08   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

jaz ga na noben zmenek ne bi imela... ok, stvar okusa... meni je res ogabno tisto na sliki.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.4.2014 18:36:58   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

jaz ga na noben zmenek ne bi imela... ok, stvar okusa... meni je res ogabno tisto na sliki.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 47
28.4.2014 19:16:29   
Paštetka
Če vpišeš v goooooogle nipple cover bra, ti vrže malo morje tvojih "modrcev" ven.

Če vpišeš v gooooogle wikipedija in modrc, nedrček, modrček, ti lepo razloži, ka je to. Le -ta daje predvsem prsim oporo oz. jih oblikuje.

Nipple cover pa ima samo funkcijo pokrivanja, bradavic, ker te "nalepke za na prsi" ne služijo nobeni drugi funkciji. Ali pač?

P.s.

S svojim stilom pisanja delaš veliko antipropagando tej hruški oz. jabolki, kar koli pač misliš, da je.
Ljudje imamo različna mnenja in če nekdo vpraša o njem, ga moraš biti pripravljen sprejeti. Tudi negativnega. O okusih se pa ne razpravlja. user posted image

Nihče te ni užalil, zato te vljudno naprošam, da tudi ti ne žališ uporabnic v stilu kakšna mama je katera, kakšen okus imajo možje, partnerji ...

Dali smo ti mnenje, za katerega si vprašala.

Kaj si pričakovala?

In ja z leti postaneš zrelejši in tudi z občutkom za humor ... In nikoli se nimamo za najbolj pametne, ker vemo, da se vsako leto kaj novega naučimo, bogatimo. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 28.4.2014 19:17:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 48
28.4.2014 19:17:31   
RIJA*
ljubica, če boš hotela biti vzor svojim otrokom, najami inštruktorja slovenščine in naj te tera ene dve leti....ker IQ je, kar je....

z leti postaneš res pametnejši, vendar zate žal ne vidim velikega upanja....

Neposredna povezava do sporočila: 49
28.4.2014 20:50:18   
RIJA*
če bi bila jaz tvoja mama, bi tožila tvoje učitelje user posted image

no RR metla, kje pa si zdaj???

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?