RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

muki1 -> RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase? (25.2.2009 11:37:59)

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Samostoječi modrček? Jst bi joške take imela. (ker potem modrčka ne rabiš)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

naja17 -> RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase? (25.2.2009 11:38:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Minka Pobalinka

Evo modrček:

http://www.otto.si/product.asp?catalog%5Fname=Pomlad+Poletje+09&category%5Fname=20%2D200%2D249%5F230%2D231&product%5Fid=0230%2D11

Sej tole fajn zgleda, sam ni tko, ker ne stoji kot na sliki, pa če bo plesala, pa mal zašvicala, se bo odlepl, povrh vsega, pa sigurn nek ven pogleda.... Jest sem jih zastonj kupla... Sicer pa, če ma take joške kot na sliki, naj bo brez....

janjja -> RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase? (25.2.2009 12:52:14)

IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

Če ne bosta našli sponke, pa naj kupi navadno, pa si naj gre kamenčke kupi in si jih po svojem okusu nalepi na sponko...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Enako, tudi jaz imam takega in je super. Priporočam, bil pa je okoli 30 eur

noranate -> RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase? (26.3.2014 9:04:08)

Pri modrčku nimaš kaj preveč modrovat. Smo imel priložnost videt na maturantskem kar nekaj polomij. Tukaj rabiš modrček, ki fino stisne in nič ne miga [sm=smiley36.gif]. No, mi smo ga kupile v Liscini trgovini, naramnice se dajo dol, dale smo ene 30 eur . Na začetku ji ni bil všeč pa ne vem kaj še vse......Sedaj pa je kupila še črnega za eno praznovanje....Srečno![sm=smiley1.gif]

pipapopa -> RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase? (26.3.2014 10:08:57)

Jaz predlagam, da moderček proba skupaj z obleko.

na svoji poroki sem imela obleko brez naramnic in so mi moderc vpeli v obleko. amapak sem si vseeno cel dan jo gor vlekla, ker nisem navajena[sm=smiley13.gif]

Plus minus -> RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase? (26.3.2014 12:26:59)

Mislim, da ga več ne išče, glede na datum objave [sm=smiley2.gif]

Samostoječi modrček! Sponka za lase?
24.2.2009 10:57:52

noranate -> RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase? (26.3.2014 13:31:52)

Verjetno ja [sm=jezicek.gif]. sam nasveti so pa vsako leto okol maturantskih dobrodošli, ko muko mučimo s našimi Einstaini [sm=smiley36.gif]

malaMravljica -> RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase? (26.3.2014 17:29:51)

ja ja, taki nasveti so sploh fajn, ce si ravnokar odpru eno firmo in si delas brezplacno reklamo. In to eno tok staromodno reklamo.

LuLu -> RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase? (26.3.2014 17:36:45)

kliknila sem na link [sm=smiley9.gif]
ampak to je prazno klikanje, naročila ne bo nobenega...
saj jo bodo brisali, samo ena se more zadreti REEEEEKLLAAAAMAAAAA!!!! [sm=smiley36.gif]

jabuk -> RE: Samostoječi modrček! Sponka za lase? (26.3.2014 18:02:08)

tudi jaz sem imela tako

IZVIRNO SPOROČILO: Ancy

Mogoče pa pojdita do ene šivilje, ki lahko košarice kar na obleko všije, tako sem jaz mela na maturantskem plesu in mi ni nič dol lezlo, pa tud stane ne zlo velik. Je pa res da pol tega nemorš kako drugače uporabljat kot tiste s snamljicimi naramnicami.

Stanislava_ -> RE: Samostoječi modrček! (25.4.2014 17:11:45)

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica0912

ima že kera kakšno izkušnjo s tem modrčkom.....naj bi bil ful dober, sam ziher je ziher pa nujno rabim kak info please[sm=bravo.gif]

lp

Zanič so.

LuLu -> RE: Samostoječi modrček! (25.4.2014 19:39:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

ima že kera kakšno izkušnjo s tem modrčkom.....naj bi bil ful dober, sam ziher je ziher pa nujno rabim kak info please[sm=bravo.gif]

lp

Zanič so.

[sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: Samostoječi modrček! (26.4.2014 13:40:51)

tak še svoje otroke mame tukaj na RR ne zagovarjajo, kot ti ta modrček [sm=smiley36.gif]

malaMravljica -> RE: Samostoječi modrček! (26.4.2014 14:38:06)

Za samostojece modrcke je znano, da so eno sr.anje , da ga das gor lih enkrat, ce drugace res ne gre in da se jih ne splaca kupovat. Pa si ti delaj reklamo kot hoces, prodajas en precej brezvezen izdelek, kakorkoli obracas. Morem pa priznat, imas blazno domisljijo in ocitno vidis tudi travo rast.

Stanislava_ -> RE: Samostoječi modrček! (26.4.2014 20:21:31)

Si ti ziher da si mela Metuljčka,

A ti ga pa imaš  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]?

No ja, posti so že na nivoju reklame [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zz_cold.gif[/image]

Paštetka -> RE: Samostoječi modrček! (27.4.2014 13:51:54)

Na RR se registriramo oz. smo se vsaj ponavadi registrirale z enakim razlogom: nosečnost, dojenček, otrok. Torej da smo prišle kot nove mamice, ki nismo v marsičem bile ziher, po nasvete, mnenje ...

Ko se nekdo registrira samo zato, da začne hvaliti nek produkt, me, ki smo tukaj že več kot deset_letje tu gor, upravičeno po vseh izkušnjah sodeč, da si (ali nekomu drugemu) dela reklamo. Poleg tega iz teh postov seje taka naivnost, da joj, da se takoj vidi kako in kaj.

Izkušnje, draga, izkušnje.

Eno je, da si tukaj prisoten že deset_letja, pohvališ neko stran, priporočaš, da pa prideš kot vihar, reagiraš kot devica, ... pa ti me stare koke ne bomo nasedle. [sm=smiley36.gif]

Ampak glej, probala si, verjetno ti je uspelo narediti precej klikov na svojo stran in to si hotela. Samo ne nas žaliti, da ne vemo kaj si hotela. Zaradi mene si lahko delaš kakršno koli reklamo, če misliš, da ti je prav in če ti moderatorji to dovolijo.

Kar se pa modrčka tiče ... Imam samostoječega, z malo daljšimi perutkami in ja, je OK, za parkrat ga imet. Tega, ki ga ti reklamiraš, glede na moje izkušnje z mojim modrcem, pa takoj ko sem ga pogledala, pa verjetno ne bi kupila pri mojih letih. Zakaj? Ker to ni modrc, ker ničesar ne podpira, niti ne drži gor ali na mestu, ampak samo prekrije bradavice, da ne štrlijo glih kot antene. Oprosti, ja, super za najstnice s čvrstimi, deviškimi prsmi, za nas koke, mamice, ... Pa khm ... Ni ta zadeva, ki je sama sebi svoj namen. S tem, da če bi pa bila najstnica in imela prsi, ki bi jih zmogel ta modrc, če dobro razmislim, niti tega modrca ne bi nosila, ampak bi hodila po svetu brez. [sm=jezicek.gif]

RIJA* -> RE: Samostoječi modrček! (27.4.2014 14:36:54)

a temu se reče modrc[sm=zmeden.gif]
po moje so to samo malo večje nalepke za bradavice [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Samostoječi modrček! (27.4.2014 15:15:13)

pa to je tak grdo... da se slečeš pred človekom, ali pa te on sleče... pa jaz bi se vstrašla, da to zagledam. Fuj, dol pade, če kaj gor stoji

Vijoličarka -> RE: Samostoječi modrček! (27.4.2014 17:57:38)

Paštetka, tako se govori! [sm=smiley32.gif]

Strinjam se tudi z Rijo, da so tole kvečjemu nalepke za bradavičke in prav tako, kot Paštetka menim, da če bi imela prsi, za katere bi bil takle modrček dovolj, bi lahko čisto komot hodila okoli brez njega.

Paštetka -> RE: Samostoječi modrček! (27.4.2014 18:11:50)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

pa to je tak grdo... da se slečeš pred človekom, ali pa te on sleče... pa jaz bi se vstrašla, da to zagledam. Fuj, dol pade, če kaj gor stoji

Ga pa nimaš na prvi zmenek [sm=jezicek.gif]

Mojemu je vseeno, kaj imam/nimam gor [sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: Samostoječi modrček! (27.4.2014 18:36:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

jaz ga na noben zmenek ne bi imela... ok, stvar okusa... meni je res ogabno tisto na sliki.

Paštetka -> RE: Samostoječi modrček! (27.4.2014 18:36:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

jaz ga na noben zmenek ne bi imela... ok, stvar okusa... meni je res ogabno tisto na sliki.

Paštetka -> RE: Samostoječi modrček! (28.4.2014 19:16:29)

Če vpišeš v goooooogle nipple cover bra, ti vrže malo morje tvojih "modrcev" ven.

Če vpišeš v gooooogle wikipedija in modrc, nedrček, modrček, ti lepo razloži, ka je to. Le -ta daje predvsem prsim oporo oz. jih oblikuje.

Nipple cover pa ima samo funkcijo pokrivanja, bradavic, ker te "nalepke za na prsi" ne služijo nobeni drugi funkciji. Ali pač?

P.s.

S svojim stilom pisanja delaš veliko antipropagando tej hruški oz. jabolki, kar koli pač misliš, da je.
Ljudje imamo različna mnenja in če nekdo vpraša o njem, ga moraš biti pripravljen sprejeti. Tudi negativnega. O okusih se pa ne razpravlja. [sm=smiley1.gif]

Nihče te ni užalil, zato te vljudno naprošam, da tudi ti ne žališ uporabnic v stilu kakšna mama je katera, kakšen okus imajo možje, partnerji ...

Dali smo ti mnenje, za katerega si vprašala.

Kaj si pričakovala?

In ja z leti postaneš zrelejši in tudi z občutkom za humor ... In nikoli se nimamo za najbolj pametne, ker vemo, da se vsako leto kaj novega naučimo, bogatimo. [sm=smiley2.gif]

RIJA* -> RE: Samostoječi modrček! (28.4.2014 19:17:31)

ljubica, če boš hotela biti vzor svojim otrokom, najami inštruktorja slovenščine in naj te tera ene dve leti....ker IQ je, kar je....

z leti postaneš res pametnejši, vendar zate žal ne vidim velikega upanja....

RIJA* -> RE: Samostoječi modrček! (28.4.2014 20:50:18)

če bi bila jaz tvoja mama, bi tožila tvoje učitelje [sm=jezicek.gif]

no RR metla, kje pa si zdaj???

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>