Paštetka -> RE: Samostoječi modrček! (27.4.2014 13:51:54)
|
Na RR se registriramo oz. smo se vsaj ponavadi registrirale z enakim razlogom: nosečnost, dojenček, otrok. Torej da smo prišle kot nove mamice, ki nismo v marsičem bile ziher, po nasvete, mnenje ... Ko se nekdo registrira samo zato, da začne hvaliti nek produkt, me, ki smo tukaj že več kot deset_letje tu gor, upravičeno po vseh izkušnjah sodeč, da si (ali nekomu drugemu) dela reklamo. Poleg tega iz teh postov seje taka naivnost, da joj, da se takoj vidi kako in kaj. Izkušnje, draga, izkušnje. Eno je, da si tukaj prisoten že deset_letja, pohvališ neko stran, priporočaš, da pa prideš kot vihar, reagiraš kot devica, ... pa ti me stare koke ne bomo nasedle. [sm=smiley36.gif] Ampak glej, probala si, verjetno ti je uspelo narediti precej klikov na svojo stran in to si hotela. Samo ne nas žaliti, da ne vemo kaj si hotela. Zaradi mene si lahko delaš kakršno koli reklamo, če misliš, da ti je prav in če ti moderatorji to dovolijo. Kar se pa modrčka tiče ... Imam samostoječega, z malo daljšimi perutkami in ja, je OK, za parkrat ga imet. Tega, ki ga ti reklamiraš, glede na moje izkušnje z mojim modrcem, pa takoj ko sem ga pogledala, pa verjetno ne bi kupila pri mojih letih. Zakaj? Ker to ni modrc, ker ničesar ne podpira, niti ne drži gor ali na mestu, ampak samo prekrije bradavice, da ne štrlijo glih kot antene. Oprosti, ja, super za najstnice s čvrstimi, deviškimi prsmi, za nas koke, mamice, ... Pa khm ... Ni ta zadeva, ki je sama sebi svoj namen. S tem, da če bi pa bila najstnica in imela prsi, ki bi jih zmogel ta modrc, če dobro razmislim, niti tega modrca ne bi nosila, ampak bi hodila po svetu brez. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|