Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 10:44:14
|
|
|
|
clara23
|
moj je tudi star 6 mesecev pa se že full kotali, se postavi na vse štiri in jo mašira ..sicer v rikverc ampak nekaj je pa že..drugače pa tudi moj ne kaže prav nobenega interesa za sedenje . Raje je na tleh
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 10:50:18
|
|
|
|
Doll
|
11 mesecev
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 10:52:30
|
|
|
|
diva 4
|
To je ful težko rečt. Moja hči je bila pri vseh teh stvareh izredno hitra.Kotalila se je pri štirih m. tako , da je nisi mogel met na kavču. Je bila nonstop na tleh.pri šetih m. je sedela, z osmimi pa shodila.Sem vedno ped. pravila , da se mi zdi to vse prehitro.Pa je rekla , če ona to sama od sebe, da je mi ne silimo v kaj je potem vse ok.Sin pa pri osmih m. še z oporo ni sedel Bil je pa res en tak bajsek, da smo mu v šali pravili "mali buda" .Če si ga nagega dal sedet je glih tak zgledal z vsemi tistimi žlauhki.Shodil je pa pri 15 ih mesecih.Tak , da ima tvoje dete še cajt.
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 11:54:47
|
|
|
|
matic0105
|
Naš je (bil) hipotonček, tako da pri 5m niti ni (hotel/znal/mogel) pasti kravic, usedel se je sam pri 8m, na nogice postavil pri 9m, zdaj pri skoraj 10m pa že mal koraka ob kavču. Eni prej, eni poznej, ko se pa začne, gre pa s svetlobno hitrostjo
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 11:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Za prvega se ne spomnim druga je bila stara konkretnih 7 mesecev ta zadnji pa je samostojno brez opore sedel pri komaj dopolnjenih 5 mesecih .
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 12:13:31
|
|
|
|
nia5
|
Pri 7 mesecih
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 12:43:25
|
|
|
|
benika
|
Pri 7 mesecih Naš tudi tam nekje.
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 13:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri 6-ih.
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 13:20:02
|
|
|
|
ZARA
|
9 mesecev
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 13:20:42
|
|
|
|
gajka
|
Naš ima dobrih 7 mesecev, pa še ne sedi samostojno. Pa je bil rojen samo 14 dni prezgodaj.
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 19:13:25
|
|
|
|
Taanikaa
|
naš je samostojno sedel pri 6,5 mesecih.. DIVA 4 imaš ZS
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 20:43:09
|
|
|
|
Jelcy
|
Tudi nas je zacel samostojno sedet, brez opore pri 6 mesecih (je bil posedan) , sam se je vsedel pri 8.
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 21:23:11
|
|
|
|
Alči
|
Naš je 7,5m pa sedi sam , ampak smo še malo "pijančki", pa še to , če ga posedemo,sam se še ne zna, zdej se komi nazaj porivamo po trebuhu . Aja pa naš ni nič bil prezgodi, naš je bil prepozen en teden
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 24.2.2009 22:50:15
|
|
|
|
maktub
|
ko se je začel plazit ... torej pri 7 mesecu je samostojno sedel brez da se prekucne
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 25.2.2009 8:52:14
|
|
|
|
botrca
|
Mislim, da nekje pri 7-8 mesecih.
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 25.2.2009 9:16:07
|
|
|
|
baja*
|
dobrih 7 mesecev
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 25.2.2009 14:31:31
|
|
|
|
SpeliG
|
Malo manj kot 7 mesecih, ko je začela plazit, po mojem oboje v istem dnevu...
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 25.2.2009 14:54:00
|
|
|
|
pizamca
|
Pri 7m - sem jo morala pa sama posedit, ker sama od sebe se je usedla šele pri malo manj kot 9m, skoraj istočasno kot začela hodit ob opori. Ko mi je sedela v naročju, sem videla, da hoče sedeti tako, da ni naslonjena name, pa sem jo posadila na tla in je še ni čisto stabilno sedela,v parih dneh se pa tudi zagugala ni več.
|
|
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 25.2.2009 17:07:17
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, naša tudi malo pred 7 meseci - da je sama sedela na tleh, brez opore. Pa je pred tem že bila na vseh štirih, na hrbtu je delala mostove po celi preprogi že od 3. meseca, samo za sedenje tako na tleh pa ni bila zainteresirana do 7 mesecev. Pa je takoj za tem, ko je sama sedela, tudi začela vstajati ob sedežni, po 4 pa šiba po celem stanovanju. Zadnje tedne se ful dogaja. Ti moraš pa verjetno računati s tem minusom, a ne? Pri pol leta mislim, da si ne smeš delati še nobenih skrbi, poslušaj P.
|
|
RE: kdaj so vaši dojenčki pričeli samostojno ... 26.2.2009 6:27:21
|
|
|
|
Sonnja
|
pri 11. mesecih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?