Anonimen -> RE: dolgčas (24.2.2009 9:34:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen V vezi sem že nekaj let, s sicer čudovito osebo, ampak če po pravici povem, še nisem srečala moškega, ki bi bil tako slab ljubimec. Sem že poskušala vse mogoče, ampak je taka oseba, da se tu ne da ničesar naredit, ker je pač človek navad, ki se ga držijo že od rojstva. Ko sva se spoznala, po pravici povedano, sploh nisem bila zaljubljana vanj, mogče tudi zato, ker mi sploh ni dal priložnosti. Mi je bil všeč, ampak jaz sem na to gledala kot na avanturo - kar sicer ni v moji navadi, ampak sem imela poln kufer vsega. Vse se je zgodilo hitro, hitro sem se preselila k njemu - to je bil beg pred prejšnjim življenjem, ki je pa bilo nočna mora (mislim na starše, od katerih sem dobesedno pobegnila). Ampak mi je bil všeč, ker se je ful trudil na vseh podočjih, še zdaj se trudi, po vseh letih. Imal je to, kar sem pri prejšnjih moških pogrešala. Takih je v bistvu zelo malo, kot je on. Ampak - ima pa čudne navade kar se tiče spolnosti. Pogovarjat o tem - to je njemu tabu. Ko gledava kak film, kjer je govora o moških navadah, in ga vprašam, če je res - pravi da to on ne dela. Če ga ugriznem, se mu gabi slina. Ne poljublja se z mano z jezikom, ker se mu to upira. Razen na začetku veze, v vseh letih, še ni dal pobude za seks Ko pa se mu zazdi, bi takoj - brez predigre. To je pa samo v dveh položajih, da ne rečem, da je ful štorast, ne more hkrati seksat, se poljubljat in božat. Brezveze, da nadaljujem - katastrofa v glavnem. Ko sem mu pa enkrat na začetku veze to omenila (na lep način), pa ni mogel spat in je bil čist bogi in me je vprašal, če sem sploh zaljubljena vanj in če sem kdaj bila. In ne vem več. No ja, pravzaprav sem to že nekak sprejela za realnost - sploh ker si vse ustvarjava skupaj in me vključuje čist v vse svoje načrte. Mene je samo strah, da se mi enkrat ne bo "čist zmešal" in bom s prvim, ki pride mim! Čeprav sem proti temu, ampak ej - po mojem je to čist človeško. Glede splolnosti sem jaz namreč bolj vročekrvne narave in totalno brez predsodkov, vse, če je med dvema partnerjema. Tega pa tu ni. Mi je pa to tako - raje imam njega, pa slab seks, kot pa nekoga, s komer se nimam kaj za pogovarjat in dober seks. Sam ne vem, če bo to prvo funkcioniralo celo življenje :) Ti sploh ne veš,kaj bi rada.Na začetku opisuješ,da je čudovita oseba,potem pa,da se z njim ne da pogovarjat.Men se zdi,da nisi zrela za resno vezo.
|
|
|
|