Kam v Italiji...? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

petraCBU -> Kam v Italiji...? (26.4.2005 13:28:48)

Z :love: greva jutri za 4 dni uživat na Slovensko obalo in sva pomislila, da če bova že tam pri Italjanski meji, da bi skočila čez malo pogledat kaj ponujajo.
Kupiti moram še skoraj čisto vse: posteljice, lupince, posteljnino, previjalne podloge, dudke, flaške, kakšno oblačilce... skratka, če bova šla čez mejo greva na ogled teh zadev in me zanimajo vaše izkušnje, kam iz za kaj se splača pogledat? (da bi bilo malo ceneje - ker za dva pikca hkrati kupovati - ni hec.

Torej; do kam (do katerega mesta) in katere trgovine se splača zapeljati?!

Hvala, hvala.
P.

ona78 -> Kam v Italiji...? (26.4.2005 13:38:58)

Pozdravljena Petra,
glede na to, da boš tuki na obali, lahko skočita v Torri d´Europa ( prenatal in iana bimbi )ali pa kar v center , kjer maš mal več trgovin ( Chicco, Prenatal,pa v Upimu in Standi maš tudi fajn cunjice)!
Sicer ti svetujem, da se ne odpravi čez mejo jutri, ker bo full gužva zaradi praznika!
lep shooping
:bravo:

valentina. -> Kam v Italiji...? (26.4.2005 14:11:20)

Tam, kjer je rekla ona 78, ampak dvomim da boš dobila kaj po ugodni ceni. Enkrat sem bila s prijateljico na ogledih, ampak mene tam čez ne vidijo, tudi če mi je pred nosom. Se mi je zdelo predrago. Prej si vsaj davek dobila nazaj, zdaj pa ... Če pa boš kaj ugodnega dobila nam javi. Srečno!

LP, valentina

petraCBU -> Kam v Italiji...? (26.4.2005 14:12:57)

A to je v Trstu, a ne? Kaj pa malo dlje kje? V Palmanovi, v Udinah?, je tam kak pameten šoping? (dlje se pa itak ne mislim vozit).
Hvala. Šla bova pa v četrtek. Najmanj gužve, se mi zdi.
P.

ona78 -> Kam v Italiji...? (26.4.2005 14:56:43)

V Palmanovi dobiš samo kake cunjice,pa tudi nekaj opreme imajo ampak je bolj švoh vse skupi.:zmeden2:
V Udinah je nek velik center, sam ne vem kako se kliče:(

KMALU -> Kam v Italiji...? (26.4.2005 15:01:00)

Pojdi v Benetton- imajo lepe, kvalitetne in raznolike stvari.

anajmad -> Kam v Italiji...? (26.4.2005 20:21:28)

Po pravici povedano,sej se dobi,sam je tud zasoljena cena.Kar je pocen ,je za en d....,ostalo pa:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Jst sem pred 10 leti vse pr nam kupla,pri drugem sem pa že neki kupovala,sam v Avstriji(se bolj splača)in tud bolj kvalitetno je.Ne vem,lohk greš pogledat,sam mislim,da boš prej razočarna,kot pa kej dobila po pametni ceni.
en lp:morje:D.

Stran: [1]