spella -> Spet Peg Perego (26.4.2005 12:26:36)
|
Najprej, ne se preveč smejat, če bom postavila kakšno preveč trapasto vprašanje 8). Zapičila sem se v Peg Peregove vozičke, ker so mi štirikolesniki ljubši od trikolesnikov. Rodim septembra, zato bi imela raje zraven še košaro (voziček Pramette se mi zdi malo premrzel za čez zimo:zmeden:). Gledala sem modulerni sistem PLIKO P3 (košara + športni del +jajček), pa me zanima kakšna je razlika tem med modularnim sistemom ATLANTICO:zmeden:. Kakšne pa so drugač razlike med Plikom P3 in Pramettejem razen tega da imaš pri Plikotu posebej košaro pri Premetteju pa je ne rabiš in jo lahko kar sestaviš:zmeden:. Tiste, ki imate modul. sistem Pliko P3 kako ste bile zadovoljne z njim, in ali bi se še enkrat odločile za enak nakup? Kaj pa stolčeka za hranjenje Prima pappa in Dondolino. Ali lahko tudi novoraojenčka daš v ta stolček in pol ne rabiš tistega stolčka v katerem je otrok čez dan in lahko tudi spi? Sem prvič noseča, tehnika pa gre tako hitro naprej, da ji naši starši ne sledijo več, tako se nimam na koga drugega obrniti kakor na vas;). Hvala za pomoč in nasvete. Lp Špela:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|