Rozalija -> Dojiti dojenčka ali ne? (26.4.2005 18:26:43)
|
Meni nikoli ni bilo do dolgega dojenja in sem tako kot KMALU razmišljala... tri mesece pa konec. HA HA pa se je res tako obrnilo. Tamala se je matrala že od rojstva. Pa smo stiskal pa smo ji dal po flaški, pa z nastavki pa. KATASTROFA. Uglavnem pri 6 tednih sem imela joka in stoka dovolj(al je jokala ona, al pa jaz), kupila sem hipp in ji dala flaško. Kakšen užitek. Pol sva se še neki na pol dojili do 3 mesecov, ko pa sem ugotovila da se itak bolj crklja ker želi po dojenju še flašo. Vztrajanje je bilo bolj s fantove strani, daj potrudi se pa saj je fajn za otroka. Men se pa zdi, da se crklamo lahko drgač kot na joški. Ma nikoli več!!! Če sedaj dojenje takoj ne bo steklo, bo pač otrok dobil flašo in to brez kakšnega občutka krivne ali kako sem slaba mati ko ne morem dojiti. Ma kaj čmo, nismo vse za to. Tako da tista ki prklop otroka, pa otrok papa, pa to je najbrž res fajn. Če pa ne gre se pa sam matraš in takrat je flaša najboljša za vse. Pa še tko praktično je pa fino. Ni ti treba vedno tebi otroka nahrant, lahko se greš mal potepat, pa veš da bo fant ali kdo drug skrbel za otroka. Superca, men je blo na konc prav fajn, da sva nehali. Drgač pa kar se mene tiče tam do 6-9m mi je dojenje še ok, pol mi pa ne potegne več. Če pač vam paše dlje je vaša stvar, sam men ne potegne.
|
|
|
|