Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Morate biti v trendu? 24.2.2009 8:18:06
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A kroksi so se vedno in? ------------------ Pri mojem sinu so bili lani najmanj 3 mesece zelo IN in sklepam, da bodo tudi to sezono. (Meni pa so itak zakon, ker se jih tako lahko opere )
|
|
RE: Morate biti v trendu? 24.2.2009 8:21:01
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Me pa zelo zanima, kaj bi mogla narediti, da bi prav citirala in na citirano sproti odgovorila ... mi ne rata, mater Ko stisneš citiraj, mora biti ves željen citiran tekst med besedicama quote. Bo šlo? Če ne sporoči, lahko napišem bolj razumljivo !
|
|
RE: Morate biti v trendu? 24.2.2009 8:23:33
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja Naša femili jih še pozimi nosi, mammuth serijo --------------------- Sem pa zadnjič videla še škorenjce Crocks. Sicer majhne številke, ampak morda bo imajo tudi večje, moram povprašat enkrat novembra.
|
|
RE: Morate biti v trendu? 24.2.2009 8:24:39
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja Naša femili jih še pozimi nosi, mammuth serijo --------------------- Sem pa zadnjič videla še škorenjce Crocks. Sicer majhne številke, ampak morda bo imajo tudi večje, moram povprašat enkrat novembra. Ja imajo tudi večje. Meni je bilo kar malo žal, da smo že kupili goretex, ko sem jih odkrila . Ful so luštni http://shop.crocs.com/images/product/medium/1452_1_navynavy.jpg
< Sporočilo je popravil Pika Zoja -- 24.2.2009 8:26:48 >
|
|
|
|
RE: Morate biti v trendu? 24.2.2009 10:57:19
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Sanja se mi ne, kdo ali kaj je IN. Oblačim se, tako kot mi paše, berem, kar mi paše, pijem in jem, kar mi paše, kdo je trenutna zvezdica na naši estradi itak ne vem, katera je noseča s kom, tudi ne, še kdo je zmagal na mi, ne vem... Čisto sem zaplankana . Enako. Kar se tiče dogajanja doma in po svetu pa včasih redno sledim, včasih pa tedne dolgo ne. Odvisno kaj se mi takrat dogaja v lajfu. Če je vrtna sezona, sem prav gotovo raje zunaj.
|
|
|
|
RE: Morate biti v trendu? 24.2.2009 11:09:38
|
|
|
|
nejcko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A kroksi so se vedno in? ------------------ Pri mojem sinu so bili lani najmanj 3 mesece zelo IN in sklepam, da bodo tudi to sezono. (Meni pa so itak zakon, ker se jih tako lahko opere ) Naš mulo isto. Ko smo mu jih kupili, jih sploh ni dal več dol - celo poletje sploh ni povohal druge obutve (še na bratrančev krst je šel v njih ). Verjetno bo letos isto
|
|
|
|
RE: Morate biti v trendu? 24.2.2009 11:53:27
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I IZVIRNO SPOROČILO: Mič II A kroksi so se vedno in? ------------------ Pri mojem sinu so bili lani najmanj 3 mesece zelo IN in sklepam, da bodo tudi to sezono. (Meni pa so itak zakon, ker se jih tako lahko opere ) Naš mulo isto. Ko smo mu jih kupili, jih sploh ni dal več dol - celo poletje sploh ni povohal druge obutve (še na bratrančev krst je šel v njih ). Verjetno bo letos isto Mi imamo takšne probleme s pižamami - danes je v vrtcu s pižamo Mojster Miha. Ok, saj ne zgleda ravno na prvi pogled pižama, ampak se mi zjutraj ni dalo več prerekat. Poleti bo verjetno pižama + kroksi
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?