Gea1 -> ZA NAS - 219. nadaljevanje (26.4.2005 10:24:18)
|
Ja kje ste vse pupike danes. A ste se poskrile v svoje brloge in v ta deževni dopoldan molite le noske. Sem morala precej nazaj, da sem nas našla. In zopet spravila v pogon tole naše legendarno javljanje. Si zaslužimo nagrado za trud in vztrajnost, ni kaj. Jaz komaj čakam jutri :bravo::bravo:, ko končno grem na dopustek. Upam, da bo toplo in sončno, da si pregrejem kosti. Se zdi, da se letos pomlad obira in bog ve, kakšno bo poletje. Upam da bo kaj boljše kot lani in da nas vse preseneti :darilo: v obliki :modri:. Juhuuu, komaj že čakam, da bom lahko božala svojega bušija in tudi jaz začutila, kako je, ko prvič začutiš metuljčke in ko se le s težavo premikaš z ogromnim bušijem. :sloncek: Pri meni se je ovulacija zaključila. Je bila zelo intenzivna in boleča. Pa še trebuh je napihnjen, kot da sem že :nosecka:. In sedaj preostane čakanje na rezultat, ko bomo videli če smo kaj zamesili.:) Kako ste kaj ostale bodoče :nosecka: in tiste, ki ste že :nosecka:? Javite se kaj in popestrite tale deževen in turoben dan. Pozdravček! :kuza:
|
|
|
|