Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj te besede so mi pa najbolj všeč , no dost heca dej še kej napiš da še mal motivacije dobimo, ker jaz je tud nimama več Jaz bi jo skoraj mogla nekje najdt za tole 1 konfekcijsko št. Recimo, da je to 5 kg. Tu nekje. pol pa nimaš velik , po slikah sodeč pa ne bi rekla da imaš kej viška Višek sigurno je, ker sem bila že na meji anoreksično suhe. to pa naredi tempo in fizično delo. Toliko mi samo fali, da bi se spravila komot v stare hlače, potem pa sem zaključila. jaz se v stare hlače spravim samo mi mal špehec čez gleda , ene par hlač pa so mi bile prej na knap bodo mogle počakat boljše čase jaz sem svoje fliknila kar v nižji predal, da jih čimmanj vidim sej ko sem doma ni krize ker letam v trenerki akpag zagusti ko kam greš na nič ne spraviš nase -pol je pa pralni stroj kriv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:41:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj te besede so mi pa najbolj všeč , no dost heca dej še kej napiš da še mal motivacije dobimo, ker jaz je tud nimama več Jaz bi jo skoraj mogla nekje najdt za tole 1 konfekcijsko št. Recimo, da je to 5 kg. Tu nekje. pol pa nimaš velik , po slikah sodeč pa ne bi rekla da imaš kej viška Višek sigurno je, ker sem bila že na meji anoreksično suhe. to pa naredi tempo in fizično delo. Toliko mi samo fali, da bi se spravila komot v stare hlače, potem pa sem zaključila. KVA???, no pol pa pazi, da ne prideš spet pod to mejo, ko prideš do svoje željene teže to je pa odvisno od mojih živcev, pa žalostno je, da že zdaj vem, da bom živčna razvalina jaz sem to že zdaj, jaz pravim huje kot to zdaj ne more bit pri meni je pa lahko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:41:43
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj te besede so mi pa najbolj všeč , no dost heca dej še kej napiš da še mal motivacije dobimo, ker jaz je tud nimama več Jaz bi jo skoraj mogla nekje najdt za tole 1 konfekcijsko št. Recimo, da je to 5 kg. Tu nekje. pol pa nimaš velik , po slikah sodeč pa ne bi rekla da imaš kej viška Višek sigurno je, ker sem bila že na meji anoreksično suhe. to pa naredi tempo in fizično delo. Toliko mi samo fali, da bi se spravila komot v stare hlače, potem pa sem zaključila. KVA???, no pol pa pazi, da ne prideš spet pod to mejo, ko prideš do svoje željene teže to je pa odvisno od mojih živcev, pa žalostno je, da že zdaj vem, da bom živčna razvalina jaz sem to že zdaj, jaz pravim huje kot to zdaj ne more bit jaz sploh nočem razmišljat o službi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:42:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj te besede so mi pa najbolj všeč , no dost heca dej še kej napiš da še mal motivacije dobimo, ker jaz je tud nimama več Jaz bi jo skoraj mogla nekje najdt za tole 1 konfekcijsko št. Recimo, da je to 5 kg. Tu nekje. pol pa nimaš velik , po slikah sodeč pa ne bi rekla da imaš kej viška Višek sigurno je, ker sem bila že na meji anoreksično suhe. to pa naredi tempo in fizično delo. Toliko mi samo fali, da bi se spravila komot v stare hlače, potem pa sem zaključila. KVA???, no pol pa pazi, da ne prideš spet pod to mejo, ko prideš do svoje željene teže to je pa odvisno od mojih živcev, pa žalostno je, da že zdaj vem, da bom živčna razvalina jaz sem to že zdaj, jaz pravim huje kot to zdaj ne more bit jaz sploh nočem razmišljat o službi jaz tudi ne, še vedno sanjam, da je odhod v službo nekje daleč
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:43:05
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally naša pa spet ni hotla popoldan spati. zbudi se ob 7 in gre prvič spat okrog 9.30h, potem spet okrog 12.30h in spi cca 1,5h in to je to,prej je spala še enkrat okrog 16-17.30, zdej pa damica noče. ona bi spala tam okoli 18h ko ji hočem dat večerjo, pa jo ni sposobna pojest. danes ji grda mami ni dala spat in jo je držala do mal pred 20h pokonci, trenutno pa spi Zdaj nekje šaltajo na spanje 1x ali 2x dnevno, razen izjem. Moja pa je nazadnje jedla ob 16h zdaj se pa moj bocka z njo, noče jest , vse je tiho zgleda da je zaspala brez večerje pa kaj pazi na linijo ali jo kaj matra??? so na shujševalni namesto mam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:43:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally naša pa spet ni hotla popoldan spati. zbudi se ob 7 in gre prvič spat okrog 9.30h, potem spet okrog 12.30h in spi cca 1,5h in to je to,prej je spala še enkrat okrog 16-17.30, zdej pa damica noče. ona bi spala tam okoli 18h ko ji hočem dat večerjo, pa jo ni sposobna pojest. danes ji grda mami ni dala spat in jo je držala do mal pred 20h pokonci, trenutno pa spi Zdaj nekje šaltajo na spanje 1x ali 2x dnevno, razen izjem. Moja pa je nazadnje jedla ob 16h zdaj se pa moj bocka z njo, noče jest , vse je tiho zgleda da je zaspala brez večerje pa kaj pazi na linijo ali jo kaj matra??? so na shujševalni namesto mam pa sitni tud namesto mam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:44:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally naša pa spet ni hotla popoldan spati. zbudi se ob 7 in gre prvič spat okrog 9.30h, potem spet okrog 12.30h in spi cca 1,5h in to je to,prej je spala še enkrat okrog 16-17.30, zdej pa damica noče. ona bi spala tam okoli 18h ko ji hočem dat večerjo, pa jo ni sposobna pojest. danes ji grda mami ni dala spat in jo je držala do mal pred 20h pokonci, trenutno pa spi Zdaj nekje šaltajo na spanje 1x ali 2x dnevno, razen izjem. Moja pa je nazadnje jedla ob 16h zdaj se pa moj bocka z njo, noče jest , vse je tiho zgleda da je zaspala brez večerje pa kaj pazi na linijo ali jo kaj matra??? so na shujševalni namesto mam
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:44:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally naša pa spet ni hotla popoldan spati. zbudi se ob 7 in gre prvič spat okrog 9.30h, potem spet okrog 12.30h in spi cca 1,5h in to je to,prej je spala še enkrat okrog 16-17.30, zdej pa damica noče. ona bi spala tam okoli 18h ko ji hočem dat večerjo, pa jo ni sposobna pojest. danes ji grda mami ni dala spat in jo je držala do mal pred 20h pokonci, trenutno pa spi Zdaj nekje šaltajo na spanje 1x ali 2x dnevno, razen izjem. Moja pa je nazadnje jedla ob 16h zdaj se pa moj bocka z njo, noče jest , vse je tiho zgleda da je zaspala brez večerje pa kaj pazi na linijo ali jo kaj matra??? so na shujševalni namesto mam Razen moje, danes je spet lepo jedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:44:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally naša pa spet ni hotla popoldan spati. zbudi se ob 7 in gre prvič spat okrog 9.30h, potem spet okrog 12.30h in spi cca 1,5h in to je to,prej je spala še enkrat okrog 16-17.30, zdej pa damica noče. ona bi spala tam okoli 18h ko ji hočem dat večerjo, pa jo ni sposobna pojest. danes ji grda mami ni dala spat in jo je držala do mal pred 20h pokonci, trenutno pa spi Zdaj nekje šaltajo na spanje 1x ali 2x dnevno, razen izjem. Moja pa je nazadnje jedla ob 16h zdaj se pa moj bocka z njo, noče jest , vse je tiho zgleda da je zaspala brez večerje A te ni strah, da bi se ponoči zbudila zaradi lakote? kaj pa naj na vse možne načine sva jo poskušala nafutrat, pa noče , ponoči pa itak vem da bo ludnica, saj je bil že dan polom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:44:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj te besede so mi pa najbolj všeč , no dost heca dej še kej napiš da še mal motivacije dobimo, ker jaz je tud nimama več Jaz bi jo skoraj mogla nekje najdt za tole 1 konfekcijsko št. Recimo, da je to 5 kg. Tu nekje. pol pa nimaš velik , po slikah sodeč pa ne bi rekla da imaš kej viška Višek sigurno je, ker sem bila že na meji anoreksično suhe. to pa naredi tempo in fizično delo. Toliko mi samo fali, da bi se spravila komot v stare hlače, potem pa sem zaključila. KVA???, no pol pa pazi, da ne prideš spet pod to mejo, ko prideš do svoje željene teže to je pa odvisno od mojih živcev, pa žalostno je, da že zdaj vem, da bom živčna razvalina jaz sem to že zdaj, jaz pravim huje kot to zdaj ne more bit jaz sploh nočem razmišljat o službi jaz tudi ne, še vedno sanjam, da je odhod v službo nekje daleč jaz sama sebe prepričujem, da je to še daleč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:45:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally naša pa spet ni hotla popoldan spati. zbudi se ob 7 in gre prvič spat okrog 9.30h, potem spet okrog 12.30h in spi cca 1,5h in to je to,prej je spala še enkrat okrog 16-17.30, zdej pa damica noče. ona bi spala tam okoli 18h ko ji hočem dat večerjo, pa jo ni sposobna pojest. danes ji grda mami ni dala spat in jo je držala do mal pred 20h pokonci, trenutno pa spi Zdaj nekje šaltajo na spanje 1x ali 2x dnevno, razen izjem. Moja pa je nazadnje jedla ob 16h zdaj se pa moj bocka z njo, noče jest , vse je tiho zgleda da je zaspala brez večerje A te ni strah, da bi se ponoči zbudila zaradi lakote? kaj pa naj na vse možne načine sva jo poskušala nafutrat, pa noče , ponoči pa itak vem da bo ludnica, saj je bil že dan polom Nič ne moreš naredit. Upam, da ne bo hude sile ponoči, da bo v miru pojedla in zaspala nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:46:12
|
|
|
|
barbaw
|
Grem pod tuiš pa pridem nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:46:43
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally naša pa spet ni hotla popoldan spati. zbudi se ob 7 in gre prvič spat okrog 9.30h, potem spet okrog 12.30h in spi cca 1,5h in to je to,prej je spala še enkrat okrog 16-17.30, zdej pa damica noče. ona bi spala tam okoli 18h ko ji hočem dat večerjo, pa jo ni sposobna pojest. danes ji grda mami ni dala spat in jo je držala do mal pred 20h pokonci, trenutno pa spi Zdaj nekje šaltajo na spanje 1x ali 2x dnevno, razen izjem. Moja pa je nazadnje jedla ob 16h zdaj se pa moj bocka z njo, noče jest , vse je tiho zgleda da je zaspala brez večerje A te ni strah, da bi se ponoči zbudila zaradi lakote? kaj pa naj na vse možne načine sva jo poskušala nafutrat, pa noče , ponoči pa itak vem da bo ludnica, saj je bil že dan polom ko bo lačna bo že jedla, ne sekiraj se. sej tudi mi ne jemo, če nas zob boli. hm, zdej sem dobila eno idejo. imam 2 modrostna zoba za ven dat - to je idealna shujševalna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi joj te besede so mi pa najbolj všeč , no dost heca dej še kej napiš da še mal motivacije dobimo, ker jaz je tud nimama več Jaz bi jo skoraj mogla nekje najdt za tole 1 konfekcijsko št. Recimo, da je to 5 kg. Tu nekje. pol pa nimaš velik , po slikah sodeč pa ne bi rekla da imaš kej viška Višek sigurno je, ker sem bila že na meji anoreksično suhe. to pa naredi tempo in fizično delo. Toliko mi samo fali, da bi se spravila komot v stare hlače, potem pa sem zaključila. KVA???, no pol pa pazi, da ne prideš spet pod to mejo, ko prideš do svoje željene teže to je pa odvisno od mojih živcev, pa žalostno je, da že zdaj vem, da bom živčna razvalina jaz sem to že zdaj, jaz pravim huje kot to zdaj ne more bit jaz sploh nočem razmišljat o službi jaz tudi ne, še vedno sanjam, da je odhod v službo nekje daleč jaz sama sebe prepričujem, da je to še daleč A VE TO RESNOOO???? o jooj jaz pa že odštevam dneve, kot vojaki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:47:29
|
|
|
|
mafi
|
sesil, tally in ostale: kdaj uradno pa začnete delat???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:49:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally naša pa spet ni hotla popoldan spati. zbudi se ob 7 in gre prvič spat okrog 9.30h, potem spet okrog 12.30h in spi cca 1,5h in to je to,prej je spala še enkrat okrog 16-17.30, zdej pa damica noče. ona bi spala tam okoli 18h ko ji hočem dat večerjo, pa jo ni sposobna pojest. danes ji grda mami ni dala spat in jo je držala do mal pred 20h pokonci, trenutno pa spi Zdaj nekje šaltajo na spanje 1x ali 2x dnevno, razen izjem. Moja pa je nazadnje jedla ob 16h zdaj se pa moj bocka z njo, noče jest , vse je tiho zgleda da je zaspala brez večerje A te ni strah, da bi se ponoči zbudila zaradi lakote? kaj pa naj na vse možne načine sva jo poskušala nafutrat, pa noče , ponoči pa itak vem da bo ludnica, saj je bil že dan polom ko bo lačna bo že jedla, ne sekiraj se. sej tudi mi ne jemo, če nas zob boli. hm, zdej sem dobila eno idejo. imam 2 modrostna zoba za ven dat - to je idealna shujševalna sesil jaz jih imam 4 za ven dat, to bodo kile letele ponoči, me sploh ne briga kaj se bo dogajalo, vam povem danes me je tako izžela, da sem že mojemu rekla, da ponoč je njegova
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:49:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally naša pa spet ni hotla popoldan spati. zbudi se ob 7 in gre prvič spat okrog 9.30h, potem spet okrog 12.30h in spi cca 1,5h in to je to,prej je spala še enkrat okrog 16-17.30, zdej pa damica noče. ona bi spala tam okoli 18h ko ji hočem dat večerjo, pa jo ni sposobna pojest. danes ji grda mami ni dala spat in jo je držala do mal pred 20h pokonci, trenutno pa spi Zdaj nekje šaltajo na spanje 1x ali 2x dnevno, razen izjem. Moja pa je nazadnje jedla ob 16h zdaj se pa moj bocka z njo, noče jest , vse je tiho zgleda da je zaspala brez večerje A te ni strah, da bi se ponoči zbudila zaradi lakote? kaj pa naj na vse možne načine sva jo poskušala nafutrat, pa noče , ponoči pa itak vem da bo ludnica, saj je bil že dan polom ko bo lačna bo že jedla, ne sekiraj se. sej tudi mi ne jemo, če nas zob boli. hm, zdej sem dobila eno idejo. imam 2 modrostna zoba za ven dat - to je idealna shujševalna no saj neki, kaj pa nej jaz jezik prislonim na štedilnik , da neham mislit o hrani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:49:34
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sesil, tally in ostale: kdaj uradno pa začnete delat??? nevem, se ne upam niti poklicat. porodniška mi preteče 28.4., vprašanje pa če mi bo hotela dopust dat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:50:08
|
|
|
|
jana81
|
čer Evo Nejc je zaspal ob 20h- čudež, sicer je spal danes samo 1x in to 3 ure, po treh urah sem ga zbudila, upam da bo spet spal celo noč. Midva greva zdej gledat film Dirka smrti, da vidim če je za kej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:50:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a misliš da zarad monteja, men se zdi da bolj zarad količine, čeprav prejšnji večer je pa pojedel cel krožnik mlečenega gresa s kakavom in je blo ok...bom probala čez kake 14 dni še dat monte, pa da vidim. čudno da po skuti in pudingih pa ne bruha, a je monte res tak šit ? Monte ni šit. Ga pa moja tudi ne prenese, Jaka pa ga je brez problema. Odvisno od želodčka. Ko bo večji ne bo takšnih težav. Glede na to, da je zadnjič jedel sadno skuto, je možno, da njega količina zmatra. 200g pa še flašo povrhu je ogromno za želodček. sej flašo mleka je dobil šele 2,5 ure kasneje, čaj pa res pol ure kasneje ko je pojedel monte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:50:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally naša pa spet ni hotla popoldan spati. zbudi se ob 7 in gre prvič spat okrog 9.30h, potem spet okrog 12.30h in spi cca 1,5h in to je to,prej je spala še enkrat okrog 16-17.30, zdej pa damica noče. ona bi spala tam okoli 18h ko ji hočem dat večerjo, pa jo ni sposobna pojest. danes ji grda mami ni dala spat in jo je držala do mal pred 20h pokonci, trenutno pa spi Zdaj nekje šaltajo na spanje 1x ali 2x dnevno, razen izjem. Moja pa je nazadnje jedla ob 16h zdaj se pa moj bocka z njo, noče jest , vse je tiho zgleda da je zaspala brez večerje A te ni strah, da bi se ponoči zbudila zaradi lakote? kaj pa naj na vse možne načine sva jo poskušala nafutrat, pa noče , ponoči pa itak vem da bo ludnica, saj je bil že dan polom ko bo lačna bo že jedla, ne sekiraj se. sej tudi mi ne jemo, če nas zob boli. hm, zdej sem dobila eno idejo. imam 2 modrostna zoba za ven dat - to je idealna shujševalna sesil jaz jih imam 4 za ven dat, to bodo kile letele ponoči, me sploh ne briga kaj se bo dogajalo, vam povem danes me je tako izžela, da sem že mojemu rekla, da ponoč je njegova da ne bo misli oz. slišal da si ponoč TI njegova
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:50:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, vam pokažem še mojo kuhinjo. Ja, stena zadaj je umazana, ker jo je nasvinjal dimnikar, ki je prišel delat meritve na plinski peči. Itak bo treba vse prebelit... Aja, šele zdaj sem opazila, da se ne vidi: desno od metle je vzidana omara, v kateri je spodaj pralni stroj, nad njim pomivalec, nad le-tem pa 2 globoki polici. lepa je, všeč mi je barva pulta, pa dobro izkoriščen plac. Pa une modre šalčke (al kaj so) v vitrini so mi padle v oči
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:50:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja dobra stran hujšanja Danes me je tako zmatralo, ker sem prehlajena in švoh Sem pa na -7,1kg To mi daje voljo , da vztrajam uaaaaaaaaaaaaaa..pa sej boš kmal kot manekenka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:50:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw a lahko še mene v roke vzameš ? jaz zdej še tehtnice nimam pa se ne morem tehtat , pa še mam in sem ful napihnjena in se mi zdi da imam trebuh kot v 5m nosečnosti lej jst že 6.teden krvavim, moj G. pa ne dela do pon...kil mam isto, trebuh pa kot v 5 mescu...znorela bom
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 3.3.2009 20:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sesil, tally in ostale: kdaj uradno pa začnete delat??? uradno naj bi začela 28.4. samo očitno bom morala šele po praznikih, ker bo treba fračko v vrtec navadit.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?